|
|
- çok fazla alkol alındığında başa gelen, klozetle yüzyüze geçirilen saatler bitmek bilmeyen baş dönmesi işkencelerine rağmen istifra edememe durumudur. insan 'götürün midemi yıkatın' diyecek duruma gelir. ilk kez başa gelmişse de korku yaratır.
- bir nevi içinde patlama durumudur. sık sık öğürme eylemine sebebiyet verir ki bu en kötü etkilerindendir. şöyle tuzlu limonlu kahve kusturma etkisi yaratabilir bu durum karşısında.
(deulu, 29.07.2007 20:45 ~ 20:46)
- gırtlağa doğru sinsi sinsi ilerleyen bir adet parmağın ortadan kaldırabileceği durumdur. sonra gözlerinizden yaşlar akıncaya kadar kusar, rahatlarsınız. oh!
- midemle ağzım arasındaki mesafenin fersah fersah olduğunu hissettiğim andır.alkolün fazla geldiği gecelerin işkencesidir,sabah baş dönmesi ve yataktan çıkamamaya dönüşecek hadisedir.acı verir.iyi geldiği söylenen her şey kabulumdür.yeter ki biri beni kustursuunn!!
- (bkz: reflü)
- her gece alkol aldığımız zamanlar "nolur yardım et,çok kötüyüm" yalvarmalarına dayanamayıp parmaklarımı boğazına itebildiğim kadar ittiğim canım dostumun rahatsızlığı.
- eğer parmak basmak kafi gelmiyor ise sıvı sabun yutarak çözülebilecek durumdur. neden işe yarıyo bilmiyorum. balgamsı kıvamdan sanırım ama kesin kusturur, sorunu kökünden çözer. eğer sıvı sabun bulacak durumda değilseniz balgam çıkarıp onu yutun,ya da arkadaşınızdan rica edin o çıkarsın hiç olmadı sümük yiyin falan bunlar da bu soruna çözüm olabilir. lan neyse kusacağım galiba içim kalktı.
(bkz: giri kusmak)(sedürt, 21.08.2007 03:07 ~ 03:15)
|