kuruçeşme arena   

adana çık aradan

1. ortaköy ile arnavutköy arasındaki sahilyolu üzerine beşiktaş belediyesi tarafından konuşlandırılmış yeni konser mekanı.

açılışı pink martini konseriyle yapan kuruçeşme arena, 30 temmuz 2006 günü de depeche mode'u ağırlayacaktır. heyecanla bekliyoruz.

ayrıca enfes bir boğaz manzarasına sahip olması sebebiyle de takdire şayan..
    (famenoth, 19.03.2006 19:54)
  2. dualarımız boşa çıkmazsa 7 eylül 2007 tool istanbul konserine ev sahipliği yapacak mekan.
    (i screama you screama we all scream for ice creama, 11.04.2007 22:14)
  3. 24 haziran 2007 evanescence istanbul konserine ev sahipliği yapacak konser alanı.
    (options, 08.05.2007 14:10 ~ 14:11)
  4. 28 temmuz 2007 pentagram konserine ev sahipliği yapacak mekan.
    (comex, 07.07.2007 23:58)
  5. çok büyük ve nitelikli bi konser alanı olmamasına rağmen bence istanbul'un en eğlenceli noktalarından birisi..orada iyi vakit geçirmediğim bi zamanı hatırlayamıyorum..bi yandan gerçekten övünmekte haklı sayılayacağımız boğaz, diğer yanda iç açan bi yeşillik..ortada ise çoşmuş bi kalabalık, öte bir eğlence..konser verecek olsam, istanbul'da olacak deseler, olsam gözüm kapalı "kuruçeşme arena" derdim..bi de bunun ayarında park orman var, ama onu boğazın kokusunu alamadığım için ikinci sıraya koyuyorum..
    (zeus, 14.05.2008 22:54)
  6. mark knopfler abinin şenlendireceği mekan. misafiri de olursa ki, ben olacak diye duydum, süper olacak.
    (just call me daydreamer, 19.05.2008 01:44 ~ 01:46)
  7. gün itibariyle gerçekleşn judas priest istanbul konseri sayesinde tanıştığım ve sahnesine hayran kaldığım mekan. yıllardır gerek festival gerek konser olarak envayi çeşit organizasyon görmüş biri olarak henüz yurtiçinde böyle bir sahne görmediğimi belirtmek isterim. ayrıca boğaz kenarı olması, konser sonrası ortamda takılabilme ihtimali, geniş bir kitleye evsahipliği yapabilmesi gibi avantajlarıyla benden yüksek puan almıştır bu arena.
    bi de konser birası olmasa şahane olurdu.
    (bkz: konser birası)
    (hanspeterberigel, 14.07.2008 00:40)
  8. adı 2007 başından beri turkcell kuruçeşme arena olan, şimdiye kadar, depeche mode, sting, roger waters, tool, shakira, evanescence, mark knopfler, björk, judas priest, lenny kravitz, kylie minogue, guns 'n roses gibi dünyaca ünlü sanatçılara ev sahipliği yapmış, boğaza nazır konser mekanı.
    (tenceredekietlibamya, 27.08.2008 04:12 ~ 04:15)