kurdeşendöken  

adana çık aradan

1. altıncı nesil yazar.
    (hotel california, 25.02.2009 22:22)
  2. adı ilginç, kendi anlayışlı altıncı nesil itü sözlük yazarı. iyi yazmalar...
    (bir şeyler olacak yarın, 16.03.2009 01:30)
  3. (bkz: erkeğim ben erkek)
    (sevojan, 25.03.2009 23:30)
  4. neden bilmem ama nicki bana çok itici gelen yazar.hiç sevmem cilt hastalıklarını.
    (true blood, 10.04.2009 23:52)
  5. şu anda mutluluktan ağlıyor olduğunu tahmin ettiğim yazar. bir cevap verdik borçlu çıktık resmen. pek bir inatçı canım bu.*
    (umay, 13.04.2009 21:08)
  6. itü sözlük ün dizi danışmanı. *
    (xanobachewsky, 08.06.2009 21:01)
  7. hasta olduğundan şüphelendiğim, ve bugün sevmediğim bir yazar.
    kendisi 99 yılında salonda bir koştun gölcük yıkıldı başlığını açıp, o gün gelen tepkilerle eğlenmişti.
    bugün de hiç bir anlam veremediğim of of of bkz ni verdi ve başlığı sol frameye getirdi.
    geçmiş olsun diyorum.

edit: efendim amacı başlığa olumlu tepki almakmış. bunu kullandığı konuya da bakınız 99 gölcük depremi. ne gerek var diye soruyoruz. kapa gözlerini, beni engelle, başlığı engelle filan diyor. bu kadar da yüzsüz sanırım.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 27.07.2009 00:48 ~ 00:51)
  8. (bkz: karındeşenjack)
    (supo, 27.07.2009 01:10)
  9. çirkin insanlar sokağa çıkmasınlar yasa tasarısı, 99 yılında salonda bir koştun gölcük yıkıldı
    gibi başlıklarla tepki çeken bir yazar. ancak aynı yazar, türkiye' deki eğitim kuruluşları, türk medyası, televizyonları, gibi alanlarda da oldukça önemli bilgiler yansıtmaktadır sözlüğe nedense bu şekilde tepki çekmiyor. 90 neslinin bugün şizofren olma durumuadlı başlık nedense 90lılar tarafından espri olarak algılandığı için pozitif tepkiler alıyor mesela ya da serdar ortaç bestesi isimli başlık koyu serdar ortaç fanları tarafından artı yağmuruna tutuluyor. ancak söz duyarlılık rolüne gelince, ince eleyip sık dokumadan konuşan yazarlar, bu yazarı hayatın acılarını anarak bunlara zekice mizahi tozlar katarak insanların yüzlerinde güzel bir tebessüm bırakmak isterken, taşlıyor. oysa ki bahsi geçen başlıklar topluma ve değişen türkiye' ye bir gönderme niteliğindedir. anlayabilen bir kaç sözlük yazarı ise tebriklerini iletiyor.
    yazar taşlanacak elbet, severim ben ilgiyi.
    ha ha.
    (kurdeşendöken, 27.07.2009 02:01)
  10. dizilere oyuncu transferlerini buna yaptırıyolar, yeni bi dizi yayınlanıcaksa buna danışıyolar. dizilerden sorumlu devlet bakanı ünvanını vermek istediğim yazar.*
    (blondie, 28.07.2009 02:12)
  11. yeniden sözlüğe geri dönen yazar. dönüşü muhteşem olur inşallah efenim.
    (kurdeşendöken, 21.08.2009 00:46)