susam sokağında hastası olunası yaratığı..
bir de davul çalarken kendinden geçen başka bir canavar var ama yine de kurabiye canavarının önemi ayrı..
3 yıl sonra gelen edit: o canavarın adı
animal'mış (powered by
poison)
(zeus, 02.03.2004 19:40 ~ 24.01.2007 22:41)
kanox adlı arkadasın kurabiye canavarı seklindeki videosunun adı. iğrençtir!!
çocukken ne saçma şey yemiyo ki ağızından dökülüyo diye düşündüğüm karakter
susum sokağının tatlı
canavarı, isminden de anlaşılacağı gibi
kurabiye gördü mü dayanamayan yaratık...
halk kahramanı
obez çocukların da
susam sokağını izlemesi için yaratılmış karakter. hatta ve hatta amerikalı bir kurabiye üreticisi firmanın
susam sokağı'nın gizli sponsoru olduğu rivayeti ortalarda dolaşmaktadır.
*
kurabiyeyi yermiş gibi yapıp kırıntılarını yere dökmesine hayran kalmışımdır.
büdü'yü saymazsak susam sokağı'nın en bomba kişiliğidir.
kurabiye yemenin inceliklerini öğrenebileceğimiz yegane adres..
(bkz.
serçe parmak havada)
"..dağdan gelir bir kız döne döne
döne döne bir kız gelir dağdan
dağdan bir kız döne döne gelir
bir kız döne döne gelir dağdan.." diye uzayıp giden beynime kazınmış bir şarkıyı dilinden düşürmeyen karakter.
nice sevgiliye ilham vermiştir ona "
kurabiye" demek için. misal:
-sen tatli bir kurabiyesin
pelin
-eheh öyle miii
*
-tabi ki ben de
kurabiye canavarıııı
-wouv canavarım benim!
susam sokağında bulunan sırf onun gibi yiyebilmek için bana milyonlarca kurabiye bisküvi vs heba ettiren birde üstüne ortamın berbat olması sebebiyle anneannemden ve kreş öğretmenimden defalarca azar işitmeme neden olan yaratık
geçen gün gazetede yazdığına göre amerikadaki obezite sorunu nedeniyle artık çocukları meyve yemeye özendirecekmiş.
kurabiyenin zararlı olduğunun öne sürülmesi üzerine artık meyve sebze yiyen canavar
(bkz:
havuç canavarı)
(bkz:
salatalık canavarı)
(bkz:
şeftali canavarı)
(bkz:
karpuz canavarı)
bir dönemler idolüm olmuş mahluk. ayda bir yengemin yaptığı kurabiyeleri hazreti taklit ederek oraya buraya saça saça yerdik.
bir dönem özenip öyle yemek yemeye kalktığım için annemden çok dayak yen-meme sebep olan mavi sevimli yaratık.bir de buna ne sorulursa sorulsun cevap vermez kurabiye yerdi.bir nevi protesto ederdi bazı şeyleri.ama o zaman protesto ne demek bilmiyorduk tabi.
serçe parmak yukarda,küçük ısırıklarla derken kafasını sallayarak kurabiye yiyen canavar.susam sokağını izleyen her çocuk elbetteki bir kere onun gibi kurabiye yemeye çalışmıştır.
yasak kahraman..herşeye rağmen taptığım çocukluğumda derin izler bırakan mavi tatlı şey.
(camel, 26.01.2006 16:53)
kurabiye canavarı benim karakterimdi. çok cılız bir çocuk olmamdan dolayı annem bana onu sevdirdi .bol yağlı ve şekerli kurabiyeleri onun edasında yiyerek hayyatımı idare ettirdim belli bir zaman
(diego, 26.01.2006 18:33)
-aman kurabiye canavarı!ne yapıyorsun, niyetli değil misin sen?orucun bozulacak!
-yemiyorum ki ben. yanlardan dökülüyor hepsi, bak!
(penguende bir karikatür, çizerini hatırlayamayacağım)
ananemin ilk gördüğünde "aaaa!!! bak seni yapmışlar..." diyerek beni madara ettiği sevimli televizyon kuklası.
küçükken izlediğimde içimde müthiş bir kurabiye yeme isteği doğuran susam sokağı sakini.
küçükken çok sevdiğim susam sokağı kahramanı...
parlak mavi renginin yanında en sevdiğim yanı gözlerindeki gözbebeğini temsilen konulmuş siyah boncukların fıldır fıldır oynamasıdır...
yepyepyepyep gibi bir nidayla kurabiye yiyen susam sokağı karakteri.
yıllar sonra beni tekrar güldürmeyi başarmış olan canavardır.
http://img101.imageshack.us/...