|
|
- zınzınzınzın kim çaardı lan beni yine diye bir anda bitiveren üstün brothers karakteri..
(doaaa, 30.03.2004 23:58 ~ 23:59)
- bir aralar lemanyak ta çıkan, sinirlendirildiği zaman alet uzunluğu fezaya varan; sinirlendirilmemesi gereken kişi
- kendisinden bahsedildiğini duyduğu an bodrum'daki mağarasından üşenmeyip gelen ve hesabını kese...
-zın zın, olum hem biliyon hem de hala,
-abi pardon
- (bkz. 3 bacaklı canavar)
- adını söylemeyin duyar gelir alimallah.
- ekol, muhteşem şahsiyet.
(bkz. çizim yapmak)
- sivilde "erol börek" ismini kullanır.
- aynı gün içinde 3 defa kunteper derseniz kunteper size gelir. 2 oldu bu arada daha fazla uzatmıyım.
- "bi ona bi buna", "zın zın zın"
lemanyak karakterlerinden biridir kendisi. adının anıldığını kilometrelerce öteden duyar ve devasa aletiyle kişiyi düdükler. kunteper madurları derneği de bu zatı boş bir anında yakalayıp intikam almaya çalışırlar.
vakti zamanında annesini uzaylılar kaçırıp z*ktiği için böyle garip bir şekli vardır...
- insanı harbiden tedirgin eden ve kendisine yapılan bi pisliği asla unutmayan canavar.emin ol ki bi gün mutlaka gelir ve intikamını alır
(kusmuk, 07.07.2005 02:26 ~ 02:26)
- haziran ve temmuz aylarında lombak dergisinde de *maceralar yaşayan çizgi roman kahramanı. daha bilgilendirici bi tanım yapmak isterdim ama haziran sayısında ekşiden bi kızı yaptığı tanım yüzünden düdüklediğini* hatırlayınca bir parça göt korkusu olmuyor değil...
- kun (kürtçe göt) + teper (...)
- kunteperin bizzat kendisi askerden 50(!)cm den dolayı çürük raporu verilip kaytarabilmiştir.*uyarı(!):bu satırları okurken,size "ne okuyorsun?"diye soranlara aman diyim "kunteper'le iligili bişiler"demeyin,kunteper kelimesini yüksek sesle telaffuz etmeyin.yoksa mazaallah "oh bir ona,bir buna" nidaları sizin evinizde de yankılanır haberiniz ola!!!!
- -ben size benden kimseye bahsetmiyeceksiniz demedim mi?ha dedim tabii.şimdi domalın ulan
(sting, 24.12.2005 09:02)
- bu ayki lombakta istanbul metrosunu ele geçiren kobrullah.
(sükun, 12.01.2006 13:09)
- cengiz üstün tarafından çizilmektedir.
- bodrum barlar sokağında bu canavara benzer bir adam dolanırmış yıllardır..
(bkz: şehir efsaneleri)
- (bkz: erşan kuneri)
- bodrum'daki inziva alanında* zeki müren dinleyen çizimsel karakter. asıl adı 'erol börek' olmakla beraber, bir aralar kardeşi de türemişti 'muzaffer börek' diye.
- (bkz: kurabiye canavarı)
- eski serilerinden birinde bu eleman sırf arınmak ve kötü huylarından korunmak için tibete gidip orda keşiş olmaya bile çalışmıştır.
|