zınzınzınzın kim çaardı lan beni yine diye bir anda bitiveren üstün brothers karakteri..
(doaaa, 30.03.2004 23:58 ~ 23:59)
bir aralar
lemanyak ta çıkan, sinirlendirildiği zaman alet uzunluğu fezaya varan; sinirlendirilmemesi gereken kişi
kendisinden bahsedildiğini duyduğu an bodrum'daki mağarasından üşenmeyip gelen ve hesabını kese...
-zın zın, olum hem biliyon hem de hala,
-abi pardon
adını söylemeyin duyar gelir alimallah.
ekol, muhteşem şahsiyet.
(bkz.
çizim yapmak)
sivilde "erol börek" ismini kullanır.
aynı gün içinde 3 defa kunteper derseniz kunteper size gelir. 2 oldu bu arada daha fazla uzatmıyım.
"bi ona bi buna", "zın zın zın"
lemanyak karakterlerinden biridir kendisi. adının anıldığını kilometrelerce öteden duyar ve devasa aletiyle kişiyi düdükler. kunteper madurları derneği de bu zatı boş bir anında yakalayıp intikam almaya çalışırlar.
vakti zamanında annesini uzaylılar kaçırıp z*ktiği için böyle garip bir şekli vardır...
insanı harbiden tedirgin eden ve kendisine yapılan bi pisliği asla unutmayan canavar.emin ol ki bi gün mutlaka gelir ve intikamını alır
(kusmuk, 07.07.2005 02:26 ~ 02:26)
haziran ve temmuz aylarında
lombak dergisinde de
*maceralar yaşayan
çizgi roman kahramanı. daha bilgilendirici bi tanım yapmak isterdim ama haziran sayısında
ekşiden bi kızı yaptığı tanım yüzünden
düdüklediğini
* hatırlayınca bir parça
göt korkusu olmuyor değil...
kun (kürtçe göt) + teper (...)
kunteperin bizzat kendisi askerden 50(!)cm den dolayı çürük raporu verilip kaytarabilmiştir.*uyarı(!):bu satırları okurken,size "ne okuyorsun?"diye soranlara aman diyim "kunteper'le iligili bişiler"demeyin,kunteper kelimesini yüksek sesle telaffuz etmeyin.yoksa mazaallah "oh bir ona,bir buna" nidaları sizin evinizde de yankılanır haberiniz ola!!!!
-ben size benden kimseye bahsetmiyeceksiniz demedim mi?ha dedim tabii.şimdi domalın ulan
(sting, 24.12.2005 09:02)
(sükun, 12.01.2006 13:09)
cengiz üstün tarafından çizilmektedir.
bodrum barlar sokağında bu canavara benzer bir adam dolanırmış yıllardır..
(bkz:
şehir efsaneleri)
eski serilerinden birinde bu eleman sırf arınmak ve kötü huylarından korunmak için tibete gidip orda keşiş olmaya bile çalışmıştır.
ilk aldığım l-manyak da ırzına geçtiği kişiler tarafından öldürülmek istenen yarı dünyalı yarı uzaylı kişi. hatta sırf bu amaç için ses geçirmeyen oda yapan bu kıçı kırık grup, planlarını tam başarıya ulaştıracakken mağlup olur.
kıbrıs savaşında rum eokacıların ona dediği "konuş ulen koca çüklü türk, yoksa işkenceye devam ederiz, nihohahha" repliğini(klasik rumca aksanı ile okuyunuz, ben yazamadım) hala hatırladıkça gülerim. adama çükünden elektrik veriyorlardı.
(soyut, 23.04.2008 16:03)
cengiz üstün kunteper canavarı nı yaratırken
midas ın hikayesinden esinlenmiş olabilir. olmayabilir de tabii.
koparmıştır..
kunteper kız isteyecektir.
-evladım ne iş yapıyorum demiştiniz?
+pompacıyım efendim...