belki ilginizi çeker
  1. · weber rinne schwabach
  2. · bir daha sigara içmeyeceğim
  3. · deviasyon
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · kbb
  6. · otolaryngologist
  7. · dünyanın en mükemmel üçlüleri
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · 2012
  4. · ezel
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · deniz gezmiş
  9. · talip ünür

kulak burun boğaz  

1. (bkz: vazgeçilmez üçlüler)
    (finch, 22.10.2005 05:49 ~ 05:50)
  2. bunun en çok boğaz kısmından şikayetçi olan ben, bunu yazarken bile bademciklerim balon gibi olmuş muhtemelen de ateşim 38-40 civarıdır.
    (dlord, 22.10.2005 10:13)
  3. zor bir doktorluk uzmanlığı.

-nedir olayın?
    -kulak burun boğazcıyım.
    -öyle mi bende jinekoloğum.
    -ha unutmadan arada dalaklada ilgileniyorum.
    -peki sağol.
    -sen daha bi sağol.
    (fentoxa, 22.10.2005 10:34)
  4. (bkz: weber rinne schwabach)
    (gxix, 06.04.2006 01:53)
  5. ufak ilçelerde veya ufak illerde boğaz problemlerinin çoğunun bademcik ile alakalı olmasından dolayı kulak burun bademcik şeklinde çalışan tıp dalı
    (yako, 06.04.2006 22:43)
  6. almanların "hals-nasen-ohren heilkunde" olarak adlandırdıkları tıbbi ihtisas alanı
    (mastaura canavarı, 02.04.2007 02:33)
  7. yabancı memleketlerde ent* diye bilinen, burun estetiği*, kulak estetiği* ve tiroid ameliyatları yapan cerrahi branş (baş-boyun cerrahisi de bölüme dahildir)
    (nepenthe, 07.04.2007 11:34)
  8. asıl adı otolaringoloji ya da otorinolaringoloji dir. “kulak-burun ve gırtlağa ait” anlamına gelir.
    (leak, 08.09.2007 01:04)
  9. kuluk buran boğaz şeklinde bir spoonerism örneği ile tüm sınıfı yerlebir etmiş ihtisas alanı.
    (pendulum, 08.09.2007 01:19)
  10. hastahanelerde her zaman burnu akan, öksüren tıksıran çocuklarla dolu olan ,çocuk ağlaması eksik olmayan ,sırası bol olan polikinliğin alanı. geçen günlerde yaza doğru beni iyice etkisi altına alan alerjim yüzünden uğramak zorunda kaldım.aman allahım ortalıkta babasına vuran(!) küçük veletleri,cama kafa atan küçük kızları, gidelim diye çığıran minik veletleri gördükten sonra vazgeçtim ve hemen evime gidip sıcacık bir çay yaptım kendime.iki hafta sonra ne burun akıntısı ne de öksürük.aman diyim çok zorda kalmadıkça uğramayın.bu arada allah doktorlarımıza sabır versin.
    (jimmy, 24.03.2008 21:47)
  11. esasen kulak burun ve boğaz insan üzerindeki ve içindeki uzuvlardır .
    türk insanının en sık problem yaşadığı bölgeleridir .doktorlar arasındada en çok rağbet gören uzmanlık alanıdır , çünkü döner sermayeden malı en çok götüren onlardır . genellikle kulak ve burundan çok boğazdan muzdarip yurdum insanı daha ağzını açmadan reçeteye bir antibiyotik bir ağrı kesici bir de balgam söktürücü reçeteye yazılmış dakika geçmeden sıradaki hasta çağırılmıştır .
    (legendhakan, 24.03.2008 22:59)
  12. türk insanının en çok rahatsızlandığı bölgelere hitap etmesi açısından çok rağbet gören bir alandır . tus sınavında en yüksek puanla aday alan bölümdür , ayrıca hastanelerde döner sermayeden aslan payını hep kbb ciler alır .
    (legendhakan, 25.07.2008 11:36)
  13. kafa bölgesi tünelleri, engelli, kaygan, karanlık.
    (heidi, 23.12.2008 14:57)
  14. mazhar-fuat-özkan'dır.
    şaka değil.

şöyle,
    fuat=kulaktır. zira kendisi enstrümanist olmanın ötesinde bir müzik bilgisine ve kültürüne sahiptir.
    özkan=boğazdır. o acayip vokalleri, o sesleri neresinden nasıl çıkarır, anlamazsınız.
    mazhar=burundur. gerekirse burnunu sokar, çekinmez. topa girer. serttir.
    (kuzgun, 23.12.2008 15:03)
  15. kbb (ka-be-be) cerrahi tıp branşlarından biridir. kulak, burun ve boğaz boşluğu anatomik olarak bağlantılı olmalarından dolayı aynı branşa dahil edilmiştir.
    (mddformat, 09.01.2009 22:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil