görseller
kronstadtlı ölü denizci 

belki ilginizi çeker
  1. · güriyemin düğümleri
  2. · ryzsard kapuscinski
  3. · süreyya soner
  4. · kronstadt
  5. · şair nedim caddesi
  6. · kronstadtlı ölü denizci
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  8. · barbaros bulvarı
  9. · itü sözlük
  10. · beşiktaş
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · ugg
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · thierry henry
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · author gibi erkekler
  8. · kahvaltıda çay yerine kahve içmek
  9. · kız arkadaşın yok mu sorusuna alternatif cevaplar

kronstadtlı ölü denizci  

sayfa  / 2
  1. dördüncü nesil yazar, hoşgelmiş...
    (van den budenmayer, 25.06.2007 01:12)
  2. dördüncü nesil kartal.
    (deniz büyücüsü, 01.07.2007 01:56 ~ 27.07.2007 19:57)
  3. *kronstadt civarlarından bir yazar arkadaş. hoş gelmiş.
    (mühendis pervane, 27.07.2007 19:42)
  4. az yazar, genelde kartal için yazar adam akıllı yazar.
    (khaki, 30.07.2007 00:09)
  5. has beşiktaşlı. hissedenlerden.
    (deniz büyücüsü, 28.09.2007 12:20)
  6. kartal'ın bir kuş değil, bir duygu olduğunu bilen adam.
    (deniz büyücüsü, 05.10.2007 18:11)
  7. tanımadığım etmediğim postahanede bir iki kere mesajlaştığım dördüncü nesil yazar. tanımam ama yazılarını takip ettiğim kadarıyla sağlam bir beşiktaşlı yazar. yazdıklarından tam bi' tribün çocuğu olduğunu anlamak zor değil. çarşı'nın isteklerini dileklerini sözlüğe yansıtabilen ender yazarlardan. beşiktaş taraftarı başlığına sadece dünyanın en iyi taraftarı yazmak yerine dillere destan şekilde dolduran ve güzel yazın uyarısının hakkını sonuna kadar veren yazardır. beşiktaşı hayat felsefesi kartalı bir sembol olarak benimsemiş. yazılarının devamını beklemekteyiz.
    (korialstrasz, 25.10.2007 15:07 ~ 15:08)
  8. tanıdığım, sevdiğim yazılarını beğendiğim , sağlam yazar.
    (eleanor, 25.10.2007 15:47)
  9. fanatik bir futbol hastası olması ve siyasi konularda sert bir tavır takınması hasebiyle insanlarda kaba ve sert bir insan gibi bir izlenim bıraksa da, bugüne kadar tanıdığım en kibar insanlardan biri.
    (chaghdash, 25.10.2007 16:18)
  10. artık nasıl kuruyorsam kafamda, bilemiyorum tam; daha evvel bir giride [reklam olmasın, link vermeyeyim] tutunduğu nüktedan/ironik tutum aklıma geldikçe "a", "s" ve "d" tuşlarına rastgele basarcasına gülüyorum..

----spoiler----
    hrant dink'in ölüsüne ayağında terlikle koşanlar neredeler şimdi? nerede *******'nin insan hakları? artık yeter! moderasyon ötesine operasyon yapılmalı! ne duruyoruz allah aşkına?
    ----spoiler----

evde, bilgisayar başında hatırladıkça sorun yok, dekanla konuşurken sakat..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 11.11.2007 02:21)
  11. şairler parkını örgütlemiş, yan sokaktaki kulüp binasını basıp demiröreni rehin alacaklarmış.
    böyle beşiktaşlı düşman başına
    (khaki, 12.11.2007 14:29)
  12. varsa yoksa beşiktaş diyen adam.

artık daha fazla gizleme gereği duymuyorum; adam allah dostu mudur, evliya mıdır, nedir; bilmiyorum.
    adam maçla alakalı ne dese çıkıyor bu kadarı olmaz artık,
    kursa tarikatını arkasındayım; icabında sol kolu olurum.

bakıyorum ellerini avuşturan iddiacılar var, kronstadtlı baba size de el verecekmiş.
    (khaki, 29.11.2007 12:04 ~ 12:08)
  13. inönü'nün deniz tarafında, kanatlarını rüzgara, kalbini beşiktaş'a açan tribün kartalı
    (dirk, 26.01.2008 22:58)
  14. baktım da bir sürü şey yazmışım hakkında;
    daha önce de bugüne yakın severmişim belli.
    şey geldi aklıma dün;
    bu adam bugünün değil de, iki yüz üç yüz sene öncesinin beşiktaşında yaşasa çok başka olmazdı hali ama o günün safi kalp insanı onu layık olduğu yere koyardı.
    adı kalırdı diye düşündüm dün;
    dünden bugüne
    niye?
    iyi adam çünkü,
    vicdanlı adam
    ne basit di mi iyi adam demek;
    ne kolay laf, ne basit tını vicdan
    yavşak ağızlardaki keyifligibi bi şey
    siktir edin hepsini,
    boşaltın kelimelerinizin anlamlarını
    iyi deyin, gözünüzün önüne bu adam gelsin
    o kadar iddialıyım;
    vicdan deyin bu adam gelsin
    ulan tuttuğun takımından mı, başkası için sıkışan kalbinden mi?
    nedir ulan bunun sırrı
    söyle bu sırrı belki bağ bostan olur bizim kalbimizin ot bitmez çorağı
    (khaki, 03.03.2008 13:54)
  15. yol yordam bilmeyen kardeşinin elinden tutmuş güzel insan. maç sonrası çoşkuluyuz sevinçliyiz ayağına atkısını az daha cep yapıyordum yemedi. normal bir konuşma sırasında "lan" dediğini duymamakla beraber, biz gördük ki sinirlendiğinde çok güzel komplike küfürler ediyor. yanındakinin de gerginliğini alıyor *
    (anakin, 04.03.2008 13:23)
  16. her daim siyah, her daim beyaz adam.
    (deniz büyücüsü, 17.05.2008 18:09)
  17. ben süper bir insan olduğuma ve yazdıklarından da hiçbir şey anlamadığıma göre kesin zeki izlenimi vermeye çalışan sözde aydındır. tabi kendimi süper olarak nitelememin şahsi görüşüm olması ama anlamadığım bir şekilde kafama huni takılmış olmasının konumuzla alakası yok.
    (chaghdash, 13.07.2008 22:47)
  18. hiç kimsenin yüzünü gözünü kan içinde bırakmasına gerek yoktur, fikirleriyle ve yazdıklarıyla yıkılması gerekeni yıkar zaten. neyi yazdığını, neden yazdığını bilir gördüğüm kadarıyla.

doğa ana gibi pagan imgeleriyle kulağa ezanla ismin fısıldanması gibi müslüman adetlerini beraber kullananlara girileri tavsiye edilir, kafa karışıklığını giderir.
    (bulletproof, 13.07.2008 23:51 ~ 23:51)
  19. doğru bildiğini çekinmeden dile getiren ve arkasında duran yazardır.

yazdıklarının okunmasıyla kafa karışıklığı içinde bulunanların netleşmesini sağlamaktadır gördüğüm kadarıyla. ergenekon hakkında yazdıkları bir örnektir mesela.

solcudur bu adam, sağlam solcudur ve bu kadar herşeyin birbirine girdiği, yoğun bir liberalizm, olmadı siyasal islam bu da tutmadıysa faşizmin siyasallaşma adına sunulduğu bir memlekette solcu olmak zeka gerektirir, bu da yeterlidir sanırım.
    (eleanor, 13.07.2008 23:56)
  20. bu sefer de "kendisi cevap veremeyerek zeki olmadığını ispatladı" gibi saçma-salak bir eleştiriye maruz kalmış yazar.

affına sığınarak bir mesajlaşmamızı naklettiğimde sanırım konu açıklık kazanacak:

13.07.2008 22:53 -kronstadtlı ölü denizci- (@2548456) boşver be gözüm, elemanın söylediğinde ciddiye alınacak bir şey bile yok. olsa ne ala.. yine de sağol varol. ayrıca bugün iyi nikaltı yaptı :)

13.07.2008 22:54 chaghdash -> kronstadtlı ölü denizci: ahah, arada mevsimi gelir yapar öyle:)

abi seni savunmak için falan değil zaten herif ciddiye alınacak bi tip olsa sen kendin de tartışırsın, ama ben bu "çakma aydın", "insan hakları kisvesi altındaki din düşmanı" falan geyiğinden bezdim esti yazdım işte.

13.07.2008 22:56 -kronstadtlı ölü denizci- eyvallah. güriye de aynını dedi. tak etmiş demek millete.

----------------------------------

yeterince net mi?
    (chaghdash, 14.07.2008 00:32 ~ 00:33)
  21. madem kendisinin "fanları" yorum yapmış deniliyor, iki kelam da "iki üç şarkısını dinledim. iyi grup abi." diyenler tarafından yapılsın.

acaba ben mi yanlış biliyorum, yoksa başka bir yazardan mı bahsediliyor diye açtım infosuna bir baktım. amacım da şu meşhur, adam dövecek gibi yazılan girileri bulmak. dürüst olmak gerekirse baktığım kadarıyla girilerinde ne birisine hakaret etmiş, ne de dövecek gibi konuşmuş. bilakis kendisini eleştirenlerin aksine, girilerini okuyanların kafasında "neden?" sorusunu gayet güzel cevaplıyor vesaire.

bir insanın nickaltına neye istinaden yazıldığı belirsiz, saçma sapan şeyler yazdıktan sonra "neden üstüme geliyorsunuz?" demenin veyahut "gençler ülkeyi mi bölüyorlar ne bu yaygara?" tarzı ifadelerin tamamen samimiyetsiz olduğuna inanıyorum. neyse amaç bağcı dövmek değil de üzüm yemek olduğu için sağa sola fazla sataşmadan devam edeyim, demek istediğime geleyim:

açıkçası ben kendisinin kimseyi döver gibi bir şey yazdığını görmüş değilim. ha, yazdıklarından gocunuyorsanız, hakkında müstehzi-liberal ifadelerle "aydın olmak zor zanaat mihmih." demek yerine görüşlerinizi savunmayı deneyin. yoksa bu kafayla gittiğiniz sürece adam ne yazsa dayak yemiş gibi olursunuz zaten. (oh, olacak o kadar tarzıyla bitirdim.)
    (twinkle, 14.07.2008 00:44 ~ 00:51)
  22. fan kılab üyesi değilim, olmayabilirim. bizim oralı mı bilmiyorum, olmayabilir. bildiğim ''ölüsü bile dirinize beş basar kronstadtlı denizcilerin''
    (queenie, 14.07.2008 01:15)
  23. kan çıkaran söylemlerinden kurtulmak için fan kılabı dağıtılmış yerine kronstadtlı ölü denizciyi güzelleştirme derneği kurulmuştur. bu dernek çiçek falan ekerek kendisini daha ılımlı hale getirecek, liboşları klavye başında ağlatma gibi huylarından vazgeçirecekmiş.
    (chaghdash, 14.07.2008 01:20)
  24. haşa huzurda can yücel olduğu için geleneğinde, göte göt diyor adam. tek yaptığı bu bence.
    (ahmak ı hayal, 14.07.2008 11:07)
  25. hakkında bu kadar çok giri girilince öldü sandığım denizci.
    (gelecegim, 14.07.2008 11:47)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil