ipli kuşaklı, sikli taşaklı deyimler, söylemleri barındırmaz içinde.
ama ben barındırıyorum. ideal sözlük yazarı hadisesi malum. yazmayayım diyorum, çünkü gerek görmüyorum direkt bana hitap edilse de. ayrıca wondrous da kendi fikrini belirttiğini söylemiş. ama istedi veya istemedi bilmiyorum hedef göstermiş. bak ılıman olmaya çalışıyorum hala.
efendime söyleyeyim;
statü durumuyla pek alakalı olmadığımı zaten yazdıklarımdan anlayacağınızı varsayıyorum. iyi niyetliyim çünkü. dedim ya ılıman olmaya çalışıyorum. ama o malum entry yazıldığından beri sürekli nick altına yazmış olduğum gay'li veya adslşşkdasşkldas'li entryler sağ baştan say misali oylanmakta. be amınakoyim - upps- o entryler bin yıldır duruyor. şimdi mi aklınıza geldi oylamak. deliriyorum abi. ne bu lan? tonlarca olmasa da belli sayıda entry kasmışım, 2 tane geyikle sabitlenmek için mi? evet çok uzun uzun yazılar yazan biri değilim. siyaset, gezi, yarraksal tarih gibi yazılar da yazmıyorum. ama abicim ben turist rehberi veya hulki cevizoğlu değilim. eğlenmek için sözlüğe geliyorum. bunu da belli ediyorum. hata yaparsam da çaylak oluyorum. eh bir kere hakikaten sınırı aştığım için oldum zaten. üstelik wondrous tekrar yazar yapmayı unutmuştu beni ya neyse.
abi yalvarırım bırakın şu göt yalamayı. valla bak. benim derdim oylanmak, eksilenmek veya artılanmak değil. sadece rüzgar nereye eserse orayı sikenlere laf anlatmaya çalışıyorum. wondrous bir entry yazdı. işte o yazarlar dedi diye ne bu linç lan? sik gibi başlıklara tonlarca entry kasan bünyeler için amma derdolmuş ağa bizim 2-3 satırlık geyik. yok muhammed terzi mi? yok atatürk aslında buymuş. ulan bunları yazanlar, sürekli milleti birbirine düşürenler, ehe mehe ne biçim de sazan avlıyorum diye gezenlerden daha kötü bir şey yazmış olamam. yok yani. ama sikeyim ki işte sürekli göt yalamak hakikaten bunu gerektiriyor sanırım. bir yer işaret edilir. oraya işenir.
daha önce hiç bu tip entryler oylanmazken hatırlıyorum bir gün wondrous, (bkz:
eğleniyor muyuz gençler) şeklinde bir entry girmişti. aynen 200 küsürlerden, 20'ye falan düşmüştü statüm. bak o gün de yazmadım böyle böyle oldu diye. çünkü diyorum abi, pek öyle umursanacak bir yanı yok bu durumun. altı üstü yazıyoruz işte. ama nedir abi allah aşkına bu olay? nedir yani? bu adamların kafası yok mu? estağfurullah. vardır elbet. ama o zaman neden birinin piliyle çalışıyor? bunu anlamıyorum.
ne diyeyim abi. hakikaten kraldan çok kralcı olmak kalıbına uyan bir dolu adam varmış demek ki. olmayanlar bana bir uğrasın. korse, kemer gibi ihtiyaçlarınızı karşılarım.