orlando sea world de bulunan 45.5 m yükseklik, 1273m uzunluğa sahip floridanın ilk floorless roller coasterı. seaworld parkları içerisinde en hızlısı olan bu roller coasterda 100km hızla giderken yaklaşık 4g yersiniz. sonra zaten alışkanlık yapar.. şahsi kanaatimce orta florida civarlarındaki en iyi veya ikinci en iyi roller coasterdır. (bkz: incredible hulk coaster)
kendisi hakkındaki ilk bilgiyi 7. sınıf öğrencisi olduğum zamanlarda edindiğim, mitolojik deniz canlısı. batıya çok gidildiğinde canavar çıkar inancındaki canavarın ta kendisidir. bir de sanal alemdeki adımdır kendileri.
ufak tefek, akıllı uslu, incik boncuk, bok püsür, gayet iyi bir yazar. ruh ikizim diyesiyeydim de ilişkinin başında bu kadar iddialı laflar etmek istemiyorum. istanbulda arkamda bırakacağım (ve tabii ki sıkça görüşeceğim) sayılı, sağlam dostlardan. yavrum benim, yanımda olsa da cimcirsem şu an. keyif pezevengi, narsist, mazoşist boğa gadını seni. beni de boğa burcu yapacaktınız lan. ne oldu ona? balık balık (evet her fırsatta burcumu ifşa etmekten sapıkça bir zevk alıyorum), sıkıldım ben balık olmıycam artık. boynuz takın bana olmadı matador isterim, kurtarır o da. aman istemem hepiniz sapıksınız zaten. devotee oldu bu bir de. mayısta konserde dave gahan la birlikte popo sallayacakmış "free love" diyerekten. ne güzel, ne seksi klipti hakikaten.
tanıdığım için kendimi şanslı hissettiğim nadir insanlardan. ikimiz de garip insanlar olduğumuzdan iyi anlaşırız. tanışmamız da ayrı bir garipliktir aslında. şu şekilde ki, bir arkadaşla msnde konuşurken "kraken sana kız ayarlayacakmış lan" lafını duymam ve akabinde ortak konuşmaya girmesiyle başlamıştır dostluğumuz. kızı da ayarlamıştır, sözünün eridir yani. nasıl desem, herkese lazım bunun gibi bir arkadaş. her ortama geliyor yahu. her ruh haline pozitif katkı sağlıyor. neşeliysem o gün daha bir keyifleniyorum konuştuğumda, üzgünsem acımı paylaşıp azaltıyorum, tepkisizsem olaylara bir şekilde harekete geçiyorum... beyle pıtır pıtır kımıl kımıl bir arkadaş. allah başımızdan eksik etmesin. amin.
dost yahu. başka ne diyeyim ki ben bunun için? gecenin bir yarısı uyandırıp 1,5 saat başka kiminle konuşabilirim ki? sıçıp üstüne bir de sıvazladığım olayı bile çözecek olan yine o. elim ayağım gibi. ne zaman ihtiyacım olsa yanımda. kardeşim artık. o seviyeye geldik.
depeche mode özel sayesinde iyi eğlenmiş mutlu olmuş yazardır. sözlüğü ilk defa bu kadar çok sevmiştir belki de, içini kusma mekanı olarak değil, bir şeyler paylaşıp eğlenebilme mekanı olarak görebilmiştir.
(bkz: burası benim evimmiş meğersem)
şaka bir yana, mutlu oldu kendisi bu akşam, tekrardan eğlenebilmek güzelmiş.
dakikalar sonra 20 yaşına girecek olan yazardır. brodur, candır, sevilesidir. son derece bıdıktır ayrıca. bıdıkda ne demekse artık. ama seviyorum lan bunu.
kraken:
eveet
20 dk sonra 19 yaşımı dolduruyorum
hell yeahh
ambrassador:
bende 21i dolduruyorum lan
vay mk
21 en sevdiğim sayı ya
kraken:
asdsfagaf
olm var ya böyle elimizde büyüdü bu velet falan gibi bi nickaltı görürsem
oyarım seni
çok canımız acıdı, çok... depeche mode özel'de nasıl heyecanlanmıştık birlikte. sağlık olsun deyip zirvede görüşmeye karar verdik. msn'de iletilerimizde gerisayım vardı ikimizin de. yaklaştıkça konser, kalp atışlarımız hızlanıyordu. ve bugün beraber kahrolduk gene.
dert ortağım diye klişe bir laf vardır ya, durumun özeti bu. bu sefer de dua ediyoruz ertelensin başka bir tarihe diye.
iskandinav mitolojisi'ne göre izlanda ve norveç kıyılarında yaşayan mürekkep balığı, ahtapot benzeri devasa yaratık. en büyük gemileri bile denizin dibine tek seferde çekebilecek kadar büyük ve kuvvetliydi. özellikle viking filmlerinde denizcilerin bu yaratığın gazabına uğradığını görebilirsiniz.
en yakın müzik zevkine sahip olduğum insanlardan biri. o aralar dinlediğim bir şarkı oluyor mesela, sevgi pınarını açıp bakıyorum krakenim onla ilgili yorum yazmış. seviniyorum, mutlu oluyorum. sadece depeche mode değil yani bizi birleştiren.
sadece müzik de değil hani, pek çok konuda ortak zevklere sahibiz. true blood da onlardan biri oldu bu ara. daha çok şey var da aklıma gelmiyor yahu. bir liste yapsam kardeş sanırsınız*.
neyse sustum ve gittim ben, iyi oldu uzun zaman sonra bir şeyler yazmak gene bu başlığa.