görseller
krakenkraken

belki ilginizi çeker
  1. · itüsözlükteki teknikforumcular
  2. · içinde hayvan ismi geçen nickler
  3. · ahtapot
  4. · depeche mode özel
  5. · tarkan viking kanı
  6. · leviathan
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · kraken
  9. · tarkan filmindeki ahtapot
  10. · ambrassador
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  4. · galatasaray
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · itü sözlük
  8. · seri eksi oy veren ibne
  9. · chuck schuldiner

kraken  

1. orlando sea world de bulunan 45.5 m yükseklik, 1273m uzunluğa sahip floridanın ilk floorless roller coasterı. seaworld parkları içerisinde en hızlısı olan bu roller coasterda 100km hızla giderken yaklaşık 4g yersiniz. sonra zaten alışkanlık yapar.. şahsi kanaatimce orta florida civarlarındaki en iyi veya ikinci en iyi roller coasterdır. (bkz: incredible hulk coaster)
    (smg, 29.12.2007 02:17 ~ 02:18)
  2. kendisi hakkındaki ilk bilgiyi 7. sınıf öğrencisi olduğum zamanlarda edindiğim, mitolojik deniz canlısı. batıya çok gidildiğinde canavar çıkar inancındaki canavarın ta kendisidir. bir de sanal alemdeki adımdır kendileri.
    (kraken, 10.04.2008 20:40)
  3. (bkz: itüsözlükteki teknikforumcular)

güzel insan, dostum, kardeşim. yolu, farı ve cep telefonunun hep açık olması dileğiyle. (bkz: keep in touch hacı)
    (damdanakan, 03.06.2008 00:36)
  4. ufak tefek, akıllı uslu, incik boncuk, bok püsür, gayet iyi bir yazar. ruh ikizim diyesiyeydim de ilişkinin başında bu kadar iddialı laflar etmek istemiyorum. istanbulda arkamda bırakacağım (ve tabii ki sıkça görüşeceğim) sayılı, sağlam dostlardan. yavrum benim, yanımda olsa da cimcirsem şu an. keyif pezevengi, narsist, mazoşist boğa gadını seni. beni de boğa burcu yapacaktınız lan. ne oldu ona? balık balık (evet her fırsatta burcumu ifşa etmekten sapıkça bir zevk alıyorum), sıkıldım ben balık olmıycam artık. boynuz takın bana olmadı matador isterim, kurtarır o da. aman istemem hepiniz sapıksınız zaten. devotee oldu bu bir de. mayısta konserde dave gahan la birlikte popo sallayacakmış "free love" diyerekten. ne güzel, ne seksi klipti hakikaten.

bu arada yükselenim de ikizler.
    (damdanakan, 07.12.2008 02:55 ~ 02:56)
  5. tarkan'ın vikinglerle tepiştiği filminde bir tane vardır ki, korkudan altınıza sçarsınız. aman diyim sakın izlemeyin. ya da annenizle izleyin.
    (ntcik, 13.12.2008 15:11 ~ 20:56)
  6. (bkz: kraker)
    (hayalmahsulleriofisi, 13.12.2008 16:18)
  7. tanıdığım için kendimi şanslı hissettiğim nadir insanlardan. ikimiz de garip insanlar olduğumuzdan iyi anlaşırız. tanışmamız da ayrı bir garipliktir aslında. şu şekilde ki, bir arkadaşla msnde konuşurken "kraken sana kız ayarlayacakmış lan" lafını duymam ve akabinde ortak konuşmaya girmesiyle başlamıştır dostluğumuz. kızı da ayarlamıştır, sözünün eridir yani. nasıl desem, herkese lazım bunun gibi bir arkadaş. her ortama geliyor yahu. her ruh haline pozitif katkı sağlıyor. neşeliysem o gün daha bir keyifleniyorum konuştuğumda, üzgünsem acımı paylaşıp azaltıyorum, tepkisizsem olaylara bir şekilde harekete geçiyorum... beyle pıtır pıtır kımıl kımıl bir arkadaş. allah başımızdan eksik etmesin. amin.
    (ambrassador, 26.01.2009 23:45)
  8. dost yahu. başka ne diyeyim ki ben bunun için? gecenin bir yarısı uyandırıp 1,5 saat başka kiminle konuşabilirim ki? sıçıp üstüne bir de sıvazladığım olayı bile çözecek olan yine o. elim ayağım gibi. ne zaman ihtiyacım olsa yanımda. kardeşim artık. o seviyeye geldik.
    (ambrassador, 31.01.2009 01:36)
  9. -depeche mode'un maliye bakanı kimdir.

bu soru kesin çıkacak. iyi çalışsın.
    (masses, 16.04.2009 18:12)
  10. son iki biletten birini kazanacak insan. hissediyorum, evet.

ekleme: olmadı ama en azından birlikte olacağız depeche mode konserinde. sabırsızlanıyorum yüz yüze tanışmak için.
    (lovestarved, 19.04.2009 01:16 ~ 21.04.2009 22:29)
  11. depeche mode özel sayesinde iyi eğlenmiş mutlu olmuş yazardır. sözlüğü ilk defa bu kadar çok sevmiştir belki de, içini kusma mekanı olarak değil, bir şeyler paylaşıp eğlenebilme mekanı olarak görebilmiştir.
    (bkz: burası benim evimmiş meğersem)

şaka bir yana, mutlu oldu kendisi bu akşam, tekrardan eğlenebilmek güzelmiş.
    (kraken, 19.04.2009 02:34)
  12. gönüllerin depeche mode özel bilgi yarışması birincisi, bir halk kahramanı.
    (iao, 19.04.2009 14:46)
  13. dakikalar sonra 20 yaşına girecek olan yazardır. brodur, candır, sevilesidir. son derece bıdıktır ayrıca. bıdıkda ne demekse artık. ama seviyorum lan bunu.

kraken:
    eveet
    20 dk sonra 19 yaşımı dolduruyorum
    hell yeahh

ambrassador:
    bende 21i dolduruyorum lan
    vay mk
    21 en sevdiğim sayı ya

kraken:
    asdsfagaf
    olm var ya böyle elimizde büyüdü bu velet falan gibi bi nickaltı görürsem
    oyarım seni

ambrassador:
    aa evet

kraken:
    doğum günü falan demem

ambrassador :
    girilebilir
    asgfdasfgds

kraken:
    önceden uyardım bak
    ciddiyim:hığh

ambrassador:
    uyarmasan aklıma glemeyecekti
    asddfsadgsda

kraken:
    yine ben bi bok yedim
    asdfgsadfgfsd

elimde büyümüş velettir bir de. ehe ehe.

kraken e özel not: eksilersen doğum gününü berbat ederim haberin olsun. elimde fırsat da var yani. ehuehueh.
    (ambrassador, 02.05.2009 23:48)
  14. çok canımız acıdı, çok... depeche mode özel'de nasıl heyecanlanmıştık birlikte. sağlık olsun deyip zirvede görüşmeye karar verdik. msn'de iletilerimizde gerisayım vardı ikimizin de. yaklaştıkça konser, kalp atışlarımız hızlanıyordu. ve bugün beraber kahrolduk gene.

dert ortağım diye klişe bir laf vardır ya, durumun özeti bu. bu sefer de dua ediyoruz ertelensin başka bir tarihe diye.

bi' gün yüzümüz gülecek be krakenim.
    (lovestarved, 13.05.2009 23:53)
  15. iskandinav mitolojisi'ne göre izlanda ve norveç kıyılarında yaşayan mürekkep balığı, ahtapot benzeri devasa yaratık. en büyük gemileri bile denizin dibine tek seferde çekebilecek kadar büyük ve kuvvetliydi. özellikle viking filmlerinde denizcilerin bu yaratığın gazabına uğradığını görebilirsiniz.

adı iskandinav dilleri'nde "krake"'nin "en krake" halinin artikellenmiş hali yani "kraken" olarak geçer ve "sağlıksız hayvan" demektir.

pirates of the caribbean serisinde de kraken geçer. hatta jack sparrow'u siyah inci ile birlikte dünyanın sonuna çekmişti.

potansiyel bir kraken için:
    http://www.nzherald.co.nz/...
    (yubermis, 05.07.2009 04:52)
  16. en yakın müzik zevkine sahip olduğum insanlardan biri. o aralar dinlediğim bir şarkı oluyor mesela, sevgi pınarını açıp bakıyorum krakenim onla ilgili yorum yazmış. seviniyorum, mutlu oluyorum. sadece depeche mode değil yani bizi birleştiren.

sadece müzik de değil hani, pek çok konuda ortak zevklere sahibiz. true blood da onlardan biri oldu bu ara. daha çok şey var da aklıma gelmiyor yahu. bir liste yapsam kardeş sanırsınız*.

neyse sustum ve gittim ben, iyi oldu uzun zaman sonra bir şeyler yazmak gene bu başlığa.
    (lovestarved, 10.08.2009 21:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil