belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 100 opera
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · veda
  9. · club flipper

kpss 2006  

1. genel kültür bölümündeki tarih soruları ultra mega hiper kazık olan sınavdır. sınavda soruları hazırlayanların yakınlarının kulakları baya bir çınlamıştır yani.
    1926 yılındaki medeni kanunun hangisini kapsadığını nereden bileyim ben? veya kaç senesinde yapılmışsa artık kars antlaşmasına şıklarda verilenlerden hangilerinin etki edip etmediğini de bilmemi beklemeyin lütfen.

kazık sınav.
    (jonpromie, 01.07.2006 17:19)
  2. zerrece sallamadan girdiğim, ortalama 1.5 saatte ilk aşamanın sorularını çözdüğüm (tarihi salladım tabiki), odtüde gezip tozduğum , akabinde girip 1.5 saatte de ikinci aşama sorularını çözdüğüm sınav. tarih soruları çok kazıktı. türkçe soruları çok kekti. eğitim bilimleri soruları çok kolaydı. matematikte mantık soruları vardı. ortasını tutturamamışlar hiç birşeyde.
    (lillith, 02.07.2006 18:02)
  3. 5 saatte 300 soru nasıl çözülür? adlı cumartesi versiyonu sınavda sabah ki oturumda imza kutucuğunu görmediğim doğal olarak atmadığım öğleden sonra görevlinin ikazıyla fark ettiğim "ee ben sabah atmamıştım" dediğim sanki böyle bir lüksüm varmış gibi anlayan görevliden "atsan gene de"tepkisini aldığım öğleden sonraki sınavı bir saatten bile önce bitirmenin rahatlığını yaşayamayıp beni kedere ve endişeye boğan sınav
    (abece, 02.07.2006 18:26)
  4. girdiğim ilk ve tek kpss sınavı. tabii ki her sınavda olduğu gibi yine çalışmadan.

sayısal sorulara birkaç matematik sorusu dışında hiç bulaşmadım. sözelde ise tarih ve coğrafya fena kazıktı. aynı sene yine çalışmadan girdiğim öss 2006'da* ki sorular bile daha kolaydı. türkçe sorularında ise sürpriz bir şekilde tulum çıkardım.*

sonuç: 73 puan. tabii ki hiçbir yere yerleşemedim.*
    (van den budenmayer, 12.03.2009 13:26 ~ 13:26)
  5. (bkz: kpss 2009)
    (mental retardasyon, 12.03.2009 13:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil