belki ilginizi çeker
  1. · ernst amp young
  2. · big four
  3. · big six
  4. · dört büyükler
  5. · deloitte
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · babaların garip huyları
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · ambar
  9. · 16 şubat 2006 internet yavaşlaması

kpmg  

1. peat* marwick* international (pmi) ve klynveld* main goerdeler* (kmg) birleşmesiyle 1987 de oluşmuş bir denetim ve danışmanlık firması, bu alanda pazarın neredeyse tamamına sahip olan ve big four diye tabir edilen dört şirketten biri.

diğerleri;

(bkz: ernst & young)
    (bkz: pwc)
    (bkz: deloitte)
    (theone, 22.10.2006 13:35)
  2. çalışması en zevkli audit şirketidir. ama dikkat, audit şirketinde çalışmak hiç zevkli değildir.
    (bor madenleri, 26.01.2007 09:43)
  3. türkiye'deki 4 büyük içinde şimdilik en küçüğü olmasına rağmen önümüzdeki yıllarda daha üst sıralarda yer edinmeye çalışan, yönetici ortağı bülent ejder olan denetim şirketi. diğer denetim şirketlerine göre çalışma koşulları açık ara en iyi olanıdır. maaşları döviz üzerinden, sınırsız yemek, 4 hafta yıllık izin gibi koşulları vardır. iş ortamı da kanka ortamı gibi, ast üst ilişkisi en az seviyede. denetim şirketleri içinde en çalışmaya değeri.
    (homo economicus, 23.03.2007 16:17)
  4. bir aksilik çıkmazsa temmuz civarı mezun olacak olan şahsımın eylül itibariyle işvereni güzel şirket.
    (theone, 30.04.2007 15:27)
  5. (yavixavien, 12.02.2009 16:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil