belki ilginizi çeker
  1. · tarzan
  2. · bi siktir git dedirten reklamlar
  3. · yalan kokan reklamlar
  4. · iğrenç reklamlar
  5. · deterjan reklamları
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · yeşim salkım
  4. · banu güven
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · boşanma nedenleri
  9. · devlet parasız yatılı ve bursluluk sınavı

kosla reklamları  

1. adam kazağın üstüne kosla sıvı dökmeye çalışır
    kadın: dur yapma.
    arkadaki ses: yapın yapın, kosla sıvı çamaşır suyuna benzemez.
    (joeykeys, 16.05.2004 16:42)
  2. saftirik bir kadın bulunur. elindeki gömleğe kusmuklu çiş karışımı bir sıvı dökülür. o saftirik kadın aniden kendinden beklenmeyen bir ses tonuyla ''hiiii naaptııınn'' diye bağırır. koslacan 'madem sıçtık temizlemesini de biliriz' edasıyla gömleği temizler ve saftirik kadın eşeğini kaybedip sonradan bulmuş gibi sevinir ve mutluca ayrılırlar.
    (srce, 29.11.2004 00:33)
  3. kafasına kosla dökmek istediğim tuhaf kadının oynadığı reklamlar serisi.
    (aqua, 29.11.2004 00:56)
  4. gömleği,donu,fanilası aniden kirletilen yurdum insanının hoşgörüsünü gözler önüne seren reklamlardır.ha danışıklı dövüştür anlaşmalıdır o ayrı, ben kendimi kandırmaktan hoşlanıyorum.
    (cheetah, 29.11.2004 12:00)
  5. siz hayran hayran lekenin nasıl çıktığını seyrederken, altta beliren karınca duası şeklindeki yazılarda, "bu gömleğe 12 saat öncesinden koslayla işlem yapılmıştır", " bu kazak 10 saat koslalı suda bekletilmiştir" gibi ifadeler yazan reklamlardır. sonra siz kosla alıp lekeye dökersiniz çıkmaz "beni kandırdılar" dersiniz onlarda size bu yazıları gösterip "ama bakın biz ne yazdık buraya" derler.

insanın gözünün içine baka baka kandırıyorlar, ayıp yahu!
    (diazepam, 27.11.2007 10:05 ~ 10:05)
  6. serinin en şahane bölümüne bugün denk geldim.

kadın ne bulduysa geçirmiş üstüne, nagano kış olimpiyatlarına gider gibi kapıdan çıkmak üzereyken kadının çok bilmiş arkadaşı, "nereye yahu bu halde, dışarısı güllük gülistanlık" filan diyor. kadın da "ama şekerim hava kapalı" filan diye lafı ağzında geveliyor (çok güzel bir oyunculuk sergilemiş o bölümde). sonra bilmiş arkadaş bu şaşırtıcı durumu çözümlemek için pencerelere seyirtiyor*. bir de ne görsün! tüller metalik gümüş gri olmuş. yaa, meğer tüller grileştiği için kadın havayı hep kapalı sanıp yaz kış evden eskimo gibi çıka çıka isilik olmuş.

benim evde iki sene perde, tül filan yoktu. evden çıkmadan önce şöyle bir pencerelere bakar sonra tal taşak fırlardım sokağa. her seferinde utanç içinde eve geri koşar, "beyaz tül çok önemli amına koyim!" diye söylenirdim.

bugünlerde rüyama ak sakallı bir dede giriyor, "siktir et evlat! sikerim öyle reklam metnini de yazarını da" deyip gri tüller içinde kayboluyor.
    (iki blok otede, 17.04.2008 00:44)
  7. anneleri kötü gösteren reklamlardır. bir reklamında annelerden biri " çocuğun burnu kanamış, hayatta çıkmaz bu leke" gibi bir ifade kullanmaktadır. yani çocuk kan kaybından gitsin sorun değil kosla vanish halleder size birşey olmasın. çocuğun burnunuda soğukkanlı psikopat annesi kanatmıştır kesin.
    (fluwn, 03.01.2009 16:47)
  8. son zamanlarda sarı bir erkek tişörtünden kan lekesini çıkarmaya çalışan manyak bir teyzenin yer aldığı reklamlardır. "teyze napıyorsun sen kocanı mı, çocuğunu mu bıçaklıyorsun evde?" diye sormak istiyorum seti basıp.
    bir de türkiye'de kadınların %94'ü kosla'ya güveniyormuş. memlekette kadınların %94'ı böyle psikopatsa vay halimize.
    (çılgın orman meyvesi, 27.06.2009 15:08)
  9. hat safhada amuk reklamlar serisi.

misal ablamız bir t-shirt'ten çimen lekesi çıkarmaya uğraşıyor. leke nerede? t-shirt'ün tam ortasında. hem de eşşek kadar!.

soru:

bu lekeyi nasıl yaptı çocuğun ablacım? çocuğun anti-aging ayağına bir taşım kaynatılmış çimen suyu içerken üstüne mi döktü? yoksa "anne bak, ben pikniğe gittim arkadaşlarımla, ehele" diye seni keklemek için üstüne suluboya mı sürdü?

cevap: kosla oxi-max'ı lekenin üzerine uygulayın. bakın, kiri nasılda söküp atıyor?!
    (blackfield, 28.06.2009 14:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil