|
|
- sözlük statülerinden biridir. linux un korsanı yok mudur ? vardır tabi beşiktaş'ta bilen bilir.
(dlord, 17.12.2005 02:08)
- kadıköy'de sorduğum cd lazımmı abicilerden birinin sarfettiği cümle:
abi suse linux toplam 6 cd piyasada hiç bi yerde bulamazsın orjinali 500 milyon sana 30'a olur. *(gblack, 17.12.2005 14:48 ~ 14:49)
- peçeteci statüsünden kurtulduğumda girdiğim yaran bir statü "türü" diyelim
- aylardır muadili olduğum statü.
- zaman zaman zınk diye düştüğüm statü. çarpacam o olacak..
- aldığım ilk statü. iyi mi kötü mü anlamadım valla. ama olsun statü olsun varsın korsan olsun.(bkz: swh)
- (bkz: konu salağı)
- bazı linux dağıtımlarının ücretli olduğunu bilmeyen kişilerin gülüp geçtiği ifade.
- linux ve linux dağıtımları arasındaki farkın farkında olan kişilerin gülüp geçtiği ifade.
- bu gün statümde görmemle "işte budur" dediğim ifade. bundan sonra mümkün olduğunca değiştirmemeye gayret edeceğim.
- aldığım en yapışkan statü. gitmedi gitti be, ben sıkıldım o sıkılımadı. artık kızmaya başladım*.
(bkz: burdan yetkililere sesleniyorum)
- az önce aldığımı farkettiğim ilk statüm, anlamı nedir, ne demektir, iyi midir, kötü müdür bir fikre sahip değilim. ama olsun, sözlük bana bunu layık görmüşse, ben buyum demektir. evet, korsan linux'üm ben. o kadar korsanım, o kadar çakmayım ki, kadıköy'de "cd lazım mı abi?"ciler bile bedava dağıtıyorlar beni.
- gördüklerim arasında tartışmasız beni en çok güldüren ve zekice olduğunu düşündüğüm statüdür. linux'un korsanı mı olur, olur tabi. internetten saatlerce download etmek istemeyen ya da linux'un korsanı olur mu olmaz mı bilmeyen bünyeler için yazıcıoğlunun önünde tilkiler beklemektedir. siz ne sorsanız vardır onlarda. ubuntu var mı abi? olmaz mı gel benle. akabinde arşivden cd'ye çekip 10 dakikada sıcak sıcak korsan linuxunuzu elinize verirler de lan bu ubuntu türkiye dahil dünyanın dört bir yanına kargo parası almadan hayrına cd yollamıyor mu?
|