sınavı biter bitmez alanya'lara uçup gelen, buralarda hem çalışıp hem çapkınlık yapan birisiymiş.
fernando alonso'yu andıran siması bize turist bayanlar karşısında +çılgın bonus verirken, ortalamanın çok üstünde iri olan cüssesi "bilader ben yazıyorum o hatuna." diyen öküzlere karşı +daha da çılgın bonus vermektedir.
kendisi ile muhabbetim yoktu esasen daha önce. lucifer'ın varmış. onun aracılığı ile tanıştık. sanırım benim yerime
lucifer'ı tanıması büyük bir talihsizlikti kendisi için. zira bu ikisini bulduğumda sayın korial, alanya gibi cıvıl cıvıl bir tatil beldesine yeni gelen bir insanın yapması en az muhtemel şeylerden biri yapıyordu: belediye arkasında bira içmek.
içinde bulunduğu bu zor durumu gördüm ve makus kaderini ekonomik durumumun elverdiği ölçüde olumlu yönde değiştirmeye çalıştım. kendisini bir bara götürememiş olabilirim, henüz rus kızlara beraber "are you beer? are you sex? i love you!" diyerekten yazamamış olabiliriz. bütün bunlar ekonomik sıkıntılarım sebebiyle olmuştur; ancak kendisini(ve lucifer'ı) o leş belediye arkası ortamından kurtarıp, alanya caddelerinde yürümeye ikna etmek bence başarılı bir manevradır.
kendisi de iyi niyetimi farketmiş olacak sanırım. bunu kah "abi iyi ki geldin ya. gençliğim çürüdü burada." diyerek, kah lucifer'a tokada koşarak belirtti. evlerimiz ve çalıştığı yer de yakınmış birbirine, iyi oldu, hoş oldu.