|
|
- eskiden sık sık trt ekranlarında görülen bu yıl meltem cumbulla birlikte eurovisionu sunacak olan kaliteli sunucu
- galatasaray lisesi mezunu trt'nin kadrolu sunucusu, tiyatrocu, aktör, vs. yılar yılı saçından tek tel kaybetmemiş bir insandır. uçak-planör hobisi falan varmış. başka yerde yok programına katıldığında ana dilini de sayarak 3 dilde acaip program sunarım, önceden metin çalışarak da 5'e çıkartırım dedi. bir de "eurovision, oscar sunmak gibi bir şey yıllardır bunun hayalini kuruyordum" diye ekledi.
eurovison yarı finalinde sergilediği abi dur komik bişeyler yapmam lazım tavrından da çok etkilendim.
- çok kaliteli biri olduğunu düşündüğüm ancak eurovision'daki gereksiz efekt ve mimiklerle bu imajını zedelemeye and içmiş olduğuna inandığım yakışıklı sunucu.
(pudra, 13.05.2004 17:13)
- gereksiz hareketleri ve iğrenç esprileri eurovision formatına cuk oturmuş trt spikeri *
(lethe, 13.05.2004 17:17)
- totoşun önde gideni* olmasının yanında pek bi kültürlü kişi (yada öyle gösteriyor)
- eurovision2004te bbc prime sunucusu tarafından ingilizce vurgularından dolayı bol bol kahkaha sesleri duymamıza yol açan tv spikeri
(jamal, 16.05.2004 01:52)
- aynı zamanda çok başarılı bir tiyatrocu olan ve ali poyrazoğlu'nun oyunlarında yer alan takdir-e şayan şahsiyet*..
(doaaa, 16.05.2004 02:22)
- terry'nin deyimiyle igor *
- o sırıtışla gülümseme arasında kalakalmış ifadesiz yüz ifadesiyle bize hugoyu sunan tolga abiyi anımsatmış duayen spiker.
- eurovision 'da kıbrıs rum kesimine bağlanıldığında hello constantinapolis diyen rum sunucuya, "it's been istanbul for over 500 years" diyerek ayar vermiş, aynı şey tekrarlanınca "hello south cyprus" diyerek devam etmiştir.yine de ingilizcesi ve verdiği falsolarla ile akılda kalmıştır.
- eurovizyon'u falan bilemem zira korhan abay bunun da ötesinde bir insandır.
korhan abay'la ilgili en önemli fenomen yurdum medyasında bir dönem amatör uçak kazalarından sonra canlı yayınlara bilirkişi edasıyla çıkıyor olmasıydı. bilhassa verebileceğim bir örnek onno tunç'un kazasından sonra korhan amca'nın çıkıp "kanat şöyle oldu pervane şöyleydi hava desen çok soğuk" diye yorumlar yapması olabilir.
memleketim havacılık sektörü, korhan abay'a kaldıysa ben nasıl yanmayayım dağlar? yarın araba kazası olsa bu medya e-5'de iki makas atmışlığı olan beni çıkarır mı acaba diye düşünürüm hep.
- eurovision şarkı yarışmasının gedikli sunucusu aynı zamanda trt radyolarındada program yapmaktadır.
- (bkz: iyi oldu gelmediğin)
- o kadar bülent ersoy, zeki müren seyretmemize rağmen ibnelik tanımını kendisinden öğrendiğimiz şahıs. gerçekten homoseksüel midir bilemeyeceğim ama üstteki iki örnek öyle kanıksanmış ki, hiç aklımıza gelmemiş. ama korhan abay ile araştırma merakı içine girmişizdir bir dönemin çocukları olarak.
|