korcan karar   

adana çık aradan

1. vakti zamanında şok isimli absürd haber programını hazırlayıp sunan ve şimdilerde ise bu konudaki bilgi ve deneyimlerini atv haber için kullanan haberci. sanırsam ki şahan'ın atv'ye transferine en çok bozulan kişi olmuştur. önce papucu dama atılacak sanmıştır herhalde...
    (azwepsa, 10.10.2005 13:22)
  2. şu an,fc köln'de oynayan alpay'ın karısı cansel'le sunardı şok'u vakti zamanında.
    (famenoth, 10.10.2005 13:27)
  3. garip bir üslubu olan ilginç haberler yapan bir haberci. istanbul'un karlar altında kaldığı bir gün atv haber adına atvye binip ara sokakları gezmiş ve röportaj yapmıştı...
    (azwepsa, 21.12.2005 14:31)
  4. (bkz: azı karar çoğu zarar)
    (azwepsa, 21.12.2005 14:55)
  5. mehmet ali ağca'yla ilgili geçmişinin tahliyesi sonrası ona avantaj sağlayacağını sanan garip biri. "mehmet ali ben geldim korcan ben 25 yıl sonra geldim" sözleriyle ancak mercedes'i yumruklayabilmiştir.
    (wondrous, 23.01.2006 02:31)
  6. haber bültenini sunarken insanı geren adam.bir şeyler yapmak isteyip de yapamıyormuş gibi tane tane ve vurgulu haber okuyunca "şimdi ters bir şey yapacak bu herif" düşüncesiyle izleyicileri stresle dolduruyor.
    (orcinus orca, 21.03.2006 09:16)
  7. birkaç ay öncesine kadar sunusunda n kadar hata yaptığı ve beni aşırı derecede rahatsız ettiği için çalıştığı kanalı arayıp kendisini şikayet ettiğim adam. şimdi az hata yapıyor lakin bir de o ellerini sürekli hareket ettirmese..
    (thuglove, 04.01.2007 02:19 ~ 02:19)
  8. bu akşamki atv ana haber bülteninde konuk ettiği yunan'lı eurovision şarkıcısının* hem ev sahipliğini hem de tercümanlığını üstlenmiş co-anchorman. türkiye-yunanistan ilişkileri hakkında neler düşündüğünü sorduğunda sarbel'in "turkey and greece are brothers and sisters" şeklindeki cevabını "evet, türkiye ve yunanistan kardeş ve kızkardeştir dedi" şeklinde tercüme ettikten sonra, "but we are brothers" diye üsteleyip, bunla da yetinmeyerek "elbette biz erkek kardeşiz" diyerek kendi dediğini de tercüme ederek erkekliğine bok sürdürmediğini yetmiş milyonun önünde göstermiştir.

(bkz: we are all sisters and brothers)
    (şiirden anlamayan şair, 31.03.2007 23:35)
  9. saçma sapan provakatif sorularla ido genel müdürü'nün üzerine giden absürt insan. hayır bir fırsat versen adam açıklayacak ama ah be korcan! biran önce şok'u hazırlamaya ve sunmaya geri dönmesini dilediğim başarısız sunucu.
    (tazmanya canavarı, 13.08.2007 19:47)
  10. hakkında "türk haberciliğinin ne halde olduğunu gösteren canlı kanıt. geçenlerde şunu konuk ettiğinde gözleri bir an şaşı baktı ehu" falan yazıp provoke etmek var; fakat aklım almıyor arkadaş ben ortaokulda iken klozet canavarı pasamedi, cine 5 şifresi çözen saç spreyini hayatıma sokan adamın şimdi gelip bana amerika-türkiye ilişkilerini anlatmasını. almıyor işte.
    (vandal mimar, 15.09.2007 16:36 ~ 16:56)
  11. haberleri sunarken ellerini masaya koyup sürekli ayağa kalkacakmış gibi bir tutum içindedir. acaba kameraya tekme tokat dalacak mı ya da arada ufak ufak osuruyor mu hafiften kalkarak bilemiyorum *
    (funusual nme, 15.09.2007 17:29)
  12. korkarım ki bu adam günün birinde yine şırnak'ta bildirir, ali kırca'dan gelecek soruya "ali kırca, sizin de söylediğinizi gibi bugün burada.." girizgahıyla cevap vermeden evvel kafasını bir aşağı bir yukarı sallar, "kafamı sallıyorum, demek ki anchorman'i de sallıyorum" mesajı verme gayreti içerisindeyken çelik yelek süsü verilmiş kolsuz süveterden bir, emme basma tulumba gibi sallanan ensesinin kökünden ikinci kurşunu alarak hakkın rahmetine kavuşacak..

-ahh.. ali kırca, sanıyorum şu an ölüyorum
    +ehmm.. arkadaşımızla olan bağlantıda ufak bir sorun var.. sıradaki habere geçelim..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 06.11.2007 01:57)
  13. ana haber bülteninde her akşam en az bir kere ''sözün bittiği yer''e gelen zat. acilen yeni bir laf bulması lazım.
    (yata yata paslandık, 13.08.2008 17:06 ~ 17:09)