belki ilginizi çeker
  1. · osbir çekerken ebeveynlere yakalanmak
  2. · aha şimdi siki tuttum denilen an
  3. · ekşi sözlükten bilgi çalmak
  4. · blok yemek
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · darwin i bitiren balık
  4. · aylin aslım
  5. · the twilight saga new moon
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · nazım hikmet kültür merkezi
  9. · breyiz

kopya çekerken yakalanmak  

1. telafisi olmayan sınavlardansa acısı içinize öyle bir oturur ki ne halt yemeye yaptım ben bunu der durursunuz..
    (karahisari, 15.02.2006 12:34)
  2. (bkz: hassiktir)
    (leo, 15.02.2006 12:37)
  3. yıldız teknik üniversitesinde finalde bile bu duruma düşseniz, dersi geçebiliyorsunuz.

(bkz: based on a true story)
    (ufkabakan81, 15.02.2006 12:37)
  4. dakka bir gol bir şeklinde,ilk soruyu yapamadan sınav kağıdı elden gidiyorsa berbat bir durumdur.ama genelde anlayışlı davranır gözetmenler,hemen almazlar kağıdı.sınav boyunca tepenizde dikilir size göz açtırmazlarken sınıftaki diğer öğrencilerin hayır dualarıyla cennetlik kıvama gelinebilinir
    (nepenthe, 15.02.2006 12:39 ~ 12:42)
  5. nasıl olsa sıfır alcam bari şansımı deniyim düşüncesiyle kopya çekip yakalanılırsa pek de sallanmayan 'elimden geleni yaptım abi' diye geçiştirilip avunulabilen bir olaydır ancak benim gibi andavallar vardır ki 80lik kağıt doldurmuşken 'dur lan yüz alıyım havam olsun' gibi saçma bi mantaliteyle eylemi gerçekleştirirler ve hava yapmak şu yana haftalarca çok afedersiniz t.şak konusu olurlar..
    (ya moor, 01.05.2006 19:53)
  6. (silentpain, 01.05.2006 23:37)
  7. sadece önünüzdeki kişinin kağıdına bakmak suretiyle fikir alışverişi yapmak gibi basit bir eylem sırasında bile gerçekleşmesi muhtemel olay. bu durumda panik yapılmamalı, yanınıza gelip kağıdınızı almak isteyen asistana yüz verilmemeli ve hatta neden kağıdı almak istediği sorulmalı, ardından gelen önündekinin kağıdına bakıyordun cevabına yüzsüzce "yok canım ne alakası var" denmeli ve sınava devam edilmelidir.
    (blacksunshine, 19.05.2007 14:38)
  8. eğer yakalanma herhangi bir bakış ya da fısıltının akabinde olduysa pişkinlik yapıp inkâr yoluna gidilerek üstesinden gelinebilen, ama ortada kağıt parçası gibi bir delil olduğu durumlarda konuşmaya devam edip yalancılıkla daha da rezil olmak yerine tüm masumiyeti takınıp, ''yaptım bi hata, kabul ediyorum ama köpek gibi de pişmanım'' şeklinde bir yüz ifadesiyle susmak en hayırlısıdır. bundan sonrası hocanın pamuk(!) kalbine kalmıştır.
    (applepie, 23.12.2007 16:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil