belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · uludağ sözlük
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · 100 opera
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · aşk ı memnu
  8. · meteor çarparken türk milletinin yapabilecekleri
  9. · kataloglardaki saçma sapan renk isimleri

kopya çeken ile veren öğrencilerin diyalogları  

1. lise zamanı boyunca aynı sırayı paylaşmak bile bir işe yaramıyor. her sınavda şu diyalog yaşandı;

lectus - şu bla bla ıncı soruyu yaptın mı, yaptıysan göstersene cevabı?

lectus'un daimi sıra arkadaşı - önce ben bitiriyim sınavı sonra bakarsın!

zaten çalışmamışım bari sen vurma, ne demek ben bitiriyim, zaten sen bitirince sınav bitiyor.
    (lectus, 29.03.2009 19:10)
  2. ç: ya 6. soruyu yapamadım,10 dk dır onunla uğraşıyorum sürekli aynı sonuç çıkıyor.buldun mu sen?
    v: buldum,eminim ben al bak

bu arada soru yazılır,incelenir

ç: oğlum yanlış lan bu,bu kadar da yazdım zamanım gitti
    v: hssiktir lan.almasaydın zorla mı verdik.yazma lan yanlışsa.ben eminim cevaptan
    ç: nası eminsin lan?yanlış işte,burada cos. olmaz yanlış almışsın
    v: oğlum git işine yazmazsan yazma.asabımı bozma şimdi.çözemiyorsun bok atıyorsun.doğru o cevap lan!
    ç: allll (şaaakkk )( sınıfı inletecek derecede sesli bir el hareketi) doğru.

tabi hoca da bu sesi duymuştur. sorunun doğru yanıtı ikisine de verilmiştir!
    (kazıklı voyvoda, 29.03.2009 19:18)
  3. sonradan bağlam dışı olarak düşününce yarıcı diyaloglardır.tarafımca milyonlarcası ilkokul sıralarından üniversite anfilerine gelinceye kadar yaşanmıştır ama örnek olarak en tazesini vermek niyetindeyim.

dd:düttürü dünya
    a:arkadaş

önbilgi:sınav test formundadır , kişilerimiz arkalı önlü oturur ve sınav konularına vakıf kişi önde oturan düttürü dünyadır.

a: dual processing?hangisi yanlış?
    (dd arkasını döner,silgi isteme kisvesi altında yanıt verecektir.)
    dd:silgini alabilir miyim?c alakasız.
    a:alabilirsin.tamam bence de.

şizofrenik bir iletişim.
    (düttürü dünya, 29.03.2009 19:24)
  4. bizim bir çalışkan arkadaş vardı. bambaşkaydı. kopya çekmekten de vermekten de son derece korkardı kendisi. halbuse o kadar çalışkandı ki hoca sıranın altında açık bir kitap falan görse yanlışlıkla girmiştir oraya diye şüphelenecek.. hayatında hocalara karşı herhangi bir saygısızlık yapmamış zaten. yani sadece çalışkan değil aynı zamanda dürüst olaylara karışmayan son derece kendi halinde olan bu arkadaşın arkasına oturarak kopya alıcağını uman ben.. kabul ediyorum aynı zamanda suçlu olanım.

fizik. nefret ederim kendisinden. allah onun bin belasını versin.. öhm neyse, test zaten. yapamadığım bir tonla soru vardı. hoca da biraz leyla. ben dürttüm bunu.

-9 ne olacak ibrahim?
    -...
    -9 diyorum 9
    -ya hoca bakıcak şimdi hoca.
    -söyle, söyle bakmaz. daha çok işimiz var olum!
    -ya bakıyo, vurma sırtıma görücek.(kırmızı ötesi bir renge girmiş yüzü, bıraktım sınavı ona bir üzüldüm oracıkta)

benim güzel arkadaşım bu ''yapma ay oyy'' tepkilerini öyle bir yüksek sesle verdi ki zaten, hoca duydu. en öne aldı beni falan... biliyorsunuz zaten devamını. şimdi benim anlamadığım şey, ''ya hoca bakıcak şimdi ık mık'' şeklinde uzun cümleler kuran adam bir ''c'' sesi çıkaramaz mı? ''ehehe görecek şimdi'' diyen adam bir dönüp de ceyhan diyemez mi? halbuse sadece c diyecektin. unutamam bir c diyecektin...(gerçi desen bırakmazdım seni, rahat bir 10 soru daha vardı. iyi yapmışsın olum.)
    (en yavas kaplumbaga, 29.03.2009 19:30)
  5. (bir geometri sınavının son demleri, lise son)

kopya isteyen: olm 9. soruyu yapan var mı lan? (yüksek sesle bütün sınıfa hitap edilir)

sınıfın kalanı: a: yok lan ...
    b: oha hepsini yaptın bi 9 mu kaldı öküz! ...
    c: olm yardımcı çizgi falan çiz oralardan hep puan verecekmiş hoca ...
    d: 90 buldum ben onu ama kıçımdan salladım ha...
    e: nası buldun lan?!
    d: şimdi şöyle şurdaki kenarı uzat bıdı bıdı ...
    ... (sınıfta bir curcuna hali)

gözetmen: çocuklar... ama çocuklar!

içimizden biri: ya hocam zaten sormuşsunuz acayip acayip sorular lütfen ama ya!

gözetmen: ... (üç maymun modu aktif)

(bkz: kopya isteyen ve kopya verenin karışması)
    (bkz: kimin eli kimin cebinde)
    (bkz: gözetmenin çaresiz kaldığı anlar)

sınavların en kollektifleri bizim sınıfta olurdu. öyle paylaşımcı insanlardık. bilenin bilmeyenin elinden tuttuğu, bilgisini esirgemediği, öyle güzel günlerdi. hey gidi...
    (siz hepiniz ben tek, 29.03.2009 19:33 ~ 19:35)
  6. lise'de bir matematik sınavı. fikrettin abi kadim dostunun kağıdını dikte yoluyla doldurtmuştur. işlemin sonunda 64/16 kalır.
    kadim dost: abi 64/16'yı söylesene
    fikrettin abi: oha oglum. onu bari kendine yaz, daha bir sürü soru var.
    kk: ayıp oluyor ama
    fa: dört lan dört, başımın belası
    (fikrettin abi, 29.03.2009 19:44)
  7. arkadaş- şiiii yaa hadi söyle şu 6. soruyu yapmadın mı hala????!!
    ben- yaa dur bi dakka yapıyorum
    arkadaş- ulan amma yavaşsın senden bi bok olmaz ya
    ben- !!!!!!!!!!!!!
    arkadaş- yaa bare x in ne olduğunu söyle ben bişiler uydururum yorum falan
    ben- ulan sik kafalı müzik üstüne sözmü uyduruyorsun hayvan dur iki dakka mına koduğum!
    .....
    arkadaş- yaa halamı yapmadın hadi ama
    ben- x=7 y yide sen bul sonra x le y yi çarp!
    arkadaş- nie çarpıyorum ki soruda öyle bişi yok
    ben- sen çarp sonra sonucu bana söyle seni sonuç kadar sikicem !!
    (shard, 29.03.2009 22:43)
  8. -verdim
    -aldım

(bkz: gölgesinden hızlı kopya çeken itülü)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 29.03.2009 22:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil