görseller
kopushkopush

belki ilginizi çeker
  1. · sözlüğün en komik yazarları
  2. · dalya
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · sarhoş balık ile topal martı
  5. · itü sözlük radyosu djleri
  6. · sözlüğü küçük düşürmek
  7. · böyle bir yazar aslında yok
  8. · bi ben eksiktim
  9. · quiet
  10. · yaran diyaloglar
  11. · müziği her yerde serbest bırak (reklam)
gündem
  1. · zenginlerin çektiği acılar
  2. · tanrıya inanmama sebepleri
  3. · bir dönem daha akp ye oy verecek olan insan
  4. · devlet bahçeli nin msn adresi
  5. · aşk ı memnu
  6. · 3 memeli hatun isteyen erkek
  7. · niye yaşıyorsun sorusuna verilebilecek yanıtlar
  8. · altın günleri
  9. · magic mushroom
 sayfa  / 5

kopush  

1. beşinci nesil bir yazarımız. hoşgelmiş.
    (çılgın orman meyvesi, 02.03.2008 17:23)
  2. önceki hesabının uzun süredir aktif olmaması nedeniyle kapanmasından sonra, uludağ sözlük'te bilinen nicki ile itü sözlük'e gün itibariyle tekrardan yazar olmuş insandır. gerçekten de hoşbulmuştur.

ekleme: yazar olduktan sonra tekrar uzun bi ara verdiği itü sözlük'e 2009 şubat ayı itibariyle kalıcı olarak dönmüş yazardır.

seven sevmeyen herkese selam ederim.
    (kopush, 02.03.2008 20:08 ~ 02.07.2009 22:38)
  3. birkaç olayı görünce, duyunca kendimi uzak tutmak için elimden geleni yaptığım sanal bir ortamda, nasıl olduğunu anlayamadan hayatıma iyi ki de giren yazar. yazmasam olmazdı, hoşgeldin buraya da. deşifre etme ha.. eheh!

asıl ben yirim!
    (hüznü gözlerinin arkasında olan kız, 04.03.2008 21:52)
  4. radyo alemlerinin bir numaralı dj 'i. ne iyi etmiş de gelmiş hatta hoşgelmişlerden.
    (hypathia, 24.03.2008 23:42)
  5. hoşgelmiş nesildaş.
    (kırmızıkar, 01.04.2008 23:26)
  6. mavi* gözlerine bittiğim, boyuna erişebilmek için elimde tabureyle gezdiğim, canım dediğim zaman canın çıksın demeyen, benim de ona demeyeceğim gözbebeğim.
    (limon çiçeği kolonyası, 04.04.2008 21:27)
  7. muhabbetiyle gecemi şenlendirmekte olan yazar! (yok lan... öyle değil... bildiğin geyik muhabbeti.. fesatsın!)
    (photographer, 07.02.2009 02:13)
  8. her yerde karşıma çıkan yazar. azıcık sinirli minirli -öyle kabul ettik napalım- ama çok iyi insandir. müzik zevkine diyecek yoktur tabi.
    (bkz: sakin)
    edit: sayesinde barışıcaz itü sözlükle.
    (elanor, 08.02.2009 20:36 ~ 20:42)
  9. nickinin hakkını vererek kopartan yazar kişisidir.
    (r el mayer, 14.02.2009 03:29)
  10. zevkle takip ettiğim/edeceğim; içten, samimi yazıları ve inceliği ile kalbimi kazanmış ilk itü sözlük yazarı.
    (sharliey, 15.02.2009 03:43 ~ 03:46)
  11. bundan sonra depresif günlerde günün geri kalanını değiştirmek için girilerini deşip bir bira eşliğinde gülmekten yarılmaya karar verdiğim yazardır.
    (marla singer, 15.02.2009 03:49)
  12. "bana biraz hizipçi gibi geldi."
    deniz baykal

"kopush, güldürmenin yanında eğlendirmesini yine bilmiş. ow yeah."
    new york times

"yazdıklarını anlamakta bazen güçlük çektim ama belli birşeyler yazıyor"
    george bush

"siz kimi okuyacağınızı iyi bilirsiniz. kopush kardeşim, durmak yok yola devam"
    boshbakan
    (native, 15.02.2009 11:16 ~ 11:17)
  13. kısacık bir bkz'la bile kopartabilen yazar. en çok güldüğüm kendimi kaybettiğim girilerin yazarı kendisi... herkes gibi severek okuyorum ve takipteyim.

edit: sinirlenme ezelden düzelttim...
    (starforsaken, 16.02.2009 01:00 ~ 13:00)
  14. ilk tanıştığımızda gecemi resmen şenlendirmişti. hayır, bakın yine fesatlık yapıyorsunuz! geyik muhabbetinin dibine vurarak şenlendirmişti ki, zaten adı bende "geyik seko" olarak kaldı. ahanda yapıştırıverdim! işbu entry boyunca artık "kopush" "geyik seko" olarak anılacaktır.

geveze! hem de çok! sabahlara kadar "vik vik vik vik vik" kafamı şişirdi vallahi! ama varsın olsun, o şişirsin kafamı, dümdüz ütülesin beynimi. zaten şunun şurasında sabahtan akşama kadar "altılı ganyan kahramanı" misali ajansta iş koşturuyorum, geceleri de beynimin son zerrecikleri feda olsun geyik seko'ya!

insancıl! pek anlayışlı ve de sabırlı. hı hı, evet, sabırlı; bir aslan erkeği ve sabır kavramları bir araya gelmez aslında da... ama az kahrımı çekmedi. x'e kızarım bu çocukcağıza çemkiririm, z'ye sinirlenirim yine bu çocukcağızımızdan çıkarırım hıncımı... benim bu nazımı anam bile çekmezken helal diyoruz geyik seko'muza ve kendisini "and the best listener award of the year 2009 goes tooooooo" şeklinde bir anons ile madalyalıyoruz orasından burasından.

müneccim.com yalan söylüyor efenim! burdan duyuruyorum yetkililere! dişi aslan ve erkek aslan asla arkadaş olamazmışmış, taht kavgası çıkarmış, liderlik konusunda birbirlerini yerlermiş de, birbirlerinin ışıklarını söndürmeye çalışırmışlarda... yalan! külliyen yalan! ahanda bakın, iki aslan gayette cici bici anlaşabiliyoruz, hatta cankan arkadaş bilem olduk! güçlerimizi, ışığımızı birleştirdik elalemin gözünü kamaştırıyoruz! ha tamam arada hormonlarımız kabarıp birbirimize pençe salladığımız olmuyor mu? oluyor! gerçi ben manikürüm bozulmasın diye daha hafif sallıyorum da pençemi de... neyse girmeyelim bu konulara *

duygusal. ben böyle birşeye üzülürüm, bunun da tadı tuzu kaçıverir hemen. hani ruha dokunmak diye bir tabir vardır ya, hah bu şahsiyet işte onu en güzel şekilde gerçekleştirebiliyor, hisleriniz her ne ise ona dokunabiliyor, sizinle beraber onu yaşayabiliyor. bazen pek cazgır ama çoğunlukla çocuksu bir masumiyet. herkes hissedemez, ama hissettiriyor bana. onun da içinde birşeyler sıkışıp kalmış, kıyılarda köşelerde çıkarılmayı bekliyor. ama huyumuz bu işte, çaktırmıyoruz. "bırakın dokunmayın, oracıkta kalsın!" modundayız.

bir de acayip inatçı bu geyik seko! bir şey diyorsa illa o olacak. kabul ettirene kadar alttan girer üstten çıkar, yandan -teğet geçer-, kafanıza biner, üstünüze çıkar "vurucam kırbacı" yapar... her yolu dener yani. ama sonunda öğrettim beyimize, karşısında en az onun kadar inatçı bir yaratık olduğunu (evet o yaratık ben oluyorum)... dikleşemiyor artık benimle eskisi gibi, iki hırlıyorum kükrüyorum -süt dökmüş kedicik- oluveriyor *

deve insan! yok yok deve falan hak getire... daha büyücek bir sıfat bulmam lazım! 1.92 boy ne demek arkadaşım! ben 1.83'üm diye kendime "behe bühü" yapardım, adam bildiğin deve çıktı! arabistan çöllerine gidecek olursam "yanıma alcaklarım" listesinin en en en başında olacak kendileri!

(tam bu sırada fonda hypnogaja - quiet çalmaya başlar ve finale yaklaşıldığı anlaşılır.)

tanınası insan. bazen sağ omuzunuzda çırpınarak kulağınıza "yapma, deymez" diye fısıldayan bir melek, bazen de sol omuzunuza bağdaş kurmuş "nioahahaha beter et onu!" diyen muzip bir şeytan. ama nihayetinde zıt kutupları tek bünyede barındırmayı başarmış bir pırlanta.

ha bi de cuppycake. oldu mu? oldu.

bu mudur? budur.
    (photographer, 20.02.2009 23:13 ~ 21.02.2009 03:50)
  15. obur bu yahu! resmen obur! ne zaman arasam sorsam, günün hangi saati olursa olsun yemek yiyor! yuh be arkadaşım, nerene gidiyor onca yemek!?
    (photographer, 23.02.2009 22:09)
  16. günde iki öğünle yarım yamalak beslenen obur. tosun. tosun paşa.

gözünüze dizinize dursun. puh.
    (kopush, 23.02.2009 22:11 ~ 27.02.2010 05:00)
  17. serotonin etkisi yapan yazar. böyle, komik komik giriler girer, arkasından da özel mesajla size giri numarasını da gönderir ki, siz de girince okuyup gülesiniz. böyle de düşüncelidir. oysa bilmez ki * kanka listesindeki tek kişi olmasına rağmen, sevgi pınarı butoncuğunu eskitme nedenidir. sadisttir biraz, yayınlarında tadın kaldı, hayalperest ve ahtapotlar'ı art arda çalma potansiyeline sahiptir, yine de özlenen diceydir. hemen arkasından desem de inanma'nın alaturka versiyonunu çalarak, kaldığı enerjiyle devam eder çünkü. son olarak, hayatıma en garip şekilde girenlerin başında yer alan, başkasının yüzünden olan o kavganın dışında, bir daha hiç kavga etmek istemediğim, her zaman yanımda ve hayatımda olmasını dilediğim sapsarı civcivimdir.

ağlicam lan! mışırk!..
    (hüznü gözlerinin arkasında olan kız, 26.02.2009 00:25 ~ 00:33)
  18. uzun zamandır göze görünen en "doğru" yazarlardan biri.
    he kime göre, bana göre..
    (dirtypain, 01.03.2009 23:37)
  19. kopurtushlarına ara veren yazar. seri eksi oy veren çocuğa küsmüş olması muhtemel.
    (r el mayer, 01.03.2009 23:41)
  20. uludağ sözlük'ten aşina olduğumuz, pek tanımadığım ama radyo odasında sıcak sohbetine şahit olduğum yazar. iyi yazar...
    (yumurtaza, 03.03.2009 22:01 ~ 05.03.2009 15:07)
  21. nereye gitse peşinden beni de sürükleyen adam. şaşırtacak derecede kalbi temizdir, ne dese oluyor son günlerde. *

aradaki mesafelerin hiçbir önemi yok ki, hep yanımda ki.

not: biri bana yıldızlı bakınız nasıl yapılır öğretsin sevabına. gülemiyorum yahu. öğrendim tamam. *
    (antik acılar çarşısı, 10.03.2009 10:16 ~ 10:22)
  22. bu yazar hakkında güzel şeyler yazınca girdiğin giri en sevilenlere giriyor, çok ilginç!* en sevilenlerim de şuan 6. fakat 3.lüğü görmüşlüğü var...
    sözlükte çok sevilen sayılan bir yazar...
    (starforsaken, 16.03.2009 01:51 ~ 01:52)
  23. bu aralar az yazdığı için kendini özletmiş yazardır.
    (starforsaken, 30.03.2009 23:28)
  24. kafası güzel.
    (dirtypain, 03.04.2009 00:31)
  25. kendisi çılgın başlıklarda çılgın yazılarıyla ikamet eden, yazarlar hakkında ise az ama öz yazan bir itü sözlük yazarıdır..
    zamanının çoğu böylesi "sözcük aktarımlarıyla" geçmektedir bu semalarda...

geri kalan zamanlarda ise kendisiyle mesajlaşır.
    (dirtypain, 10.04.2009 00:08)
 sayfa  / 5

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook