belki ilginizi çeker
  1. · kaprofaji
  2. · scat
  3. · two girls one cup
  4. · iğrenç dünyalı adetleri
  5. · two girls one cup
  6. · kaprofaji
  7. · güzel kızı sıçarken düşünmek
  8. · hitler in psikopatolojisi
  9. · jennifer lopez in amından çıkan yarağı yalarım
  10. · coprophilia
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · yaran diyaloglar
  6. · geniş aile
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · kesmeşeker
  9. · oral seks sırasında dinlenecek şarkılar

koprofili  

1. dışkıdan cinsel zevk alma. bir nevi hastalık.
    (prometheus 83, 01.10.2005 16:19)
  2. kadın ve erkeklerde dışkı yeme veya dışkıyla oynama yoluyla, cinsel hazza ulaşma isteğini belirten, cinsel eşinin üzerine dışkılama, kendi üstüne dışkılatma ya da dışkı yeme (koprofaji) gibi olgularla ortaya çıkan, cinsel sapmadır.son noktadır, daha ötesi yoktur. işin idrar kısmıyla iligili olanı ise ürofili adını almaktadır.
    (aquila, 06.01.2007 10:54)
  3. @2094122 girisinde örneklenmiş sapkınlık. dışkı fetişizmi. ayrıca; (bkz: kaprofaji)
    (thedewil, 22.11.2007 23:28)
  4. (bkz: scat)
    (bellek read olamadi, 08.02.2008 05:03)
  5. yavru köpeğinize musallat olursa epey can sıkıcı olabilen durumdur. neyseki, çözümü çok basittir.

yavrunun mamasına bir çorba kaşığı kadar ananas, veya haşlanmış ıspanak karıştırmak suretiyle dışkının kokusunun hayvana ultra iğrenç gelmesi, ve dolayısıyla değil ağzına almak, koklamaya bile cesaret edememesi sağlanabilir. ayrıca kesinlikle unutulmamalıdır ki, evde yapılan tuvalet eğitiminde yavrunun doğru yere yaptığı dışkı kesinlike onun gözünün önünde temizlenmemelidir. sizin kakaya eğilirkenki yüzünüzü ve vücut dilinizi anlayan yavru, yanlış birşey yaptığını düşünür ve siz yokken yaptığı kakaları bu şekilde yok etmeye çalışır.

ayrıca bu alışkanlık yavru bir yaşına basmadan çok çok büyük ihtimalle sona erer.
    (pigme, 15.01.2009 16:47)
  6. okunuşuyla bile insanın içini bulandıran fetişizm.
    (kafamı kırmaz mısın, 08.09.2009 20:27)
  7. bokunda boncuk bulma sanatı.

(bkz: iğrenç dünyalı adetleri)
    (pesimist melankolik, 08.09.2009 20:38)
  8. (bkz: affedersin ama zevkini sikeyim)
    (bahti, 24.09.2009 15:46)
  9. (bkz: two girls one cup)
    (devil, 24.09.2009 15:47)
  10. iğrençliğini tartışmak noktasında değilim ben. nemfomani yi ararken kazara buldum ve ilk aklıma gelen şeyden yola çıkıyorum.

düşün ve üzül bu insan için. gayet masum bir aşkın insanı iken aşık olduğu insan evladı normal bir cinsel hayata sahipse?

hadi onu geçtim. aşık oldu ve sevgilisi de kendisi kadar çılgın bir sıçışkan.

şöyle derdi muhtemelen.

özeniyorum hayatlarınıza. zorlasanız 8-10 kere sevişebilirsiniz bir günde. ama ben günde sadece bir kere sevişebilirim.
    kakam gelmiyor başka. hem nemfomani hastasıyım hem de koprofili, şimdi ne olucak?
    (acilin ben maxfaktor uzmaniyim, 13.10.2009 01:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil