|
|
- komplo teorileri bunlar.hepsi birer komplo teorisi arkadaslar yok böyle şeyler hiç olmaz bizim ülkemizde.konya üniversitesinde el ele tutuşan iki öğrenciyi döven öğrencilerde komplocu; öğrencilere disiplin cezası veren öğretim görevliside, öğretim görevlisi hakkında soruşturma açanlarda komplocu.hepsinin tiyatro bölümünde olduğu yetkililer tarafından belirlenmiştir.ramazan aylarında oruç tutmuyor diye -sünnettir diyerekten asayla(binevi sopa) dayak yiyenlerin de komplocu olduğu hatta bunların ingiliz, amerikan ve yahudi mihraklarca dağlarda ve gizli mekanlarda uzun süre komplo tarihi, komplo sanati, komplo edebiyati, komplonun tarihsel gelisiminde naturalizmin sürrealist etkileri, komplonun jazz müzigindeki dokusu ve bir komplocu olarak duke ellington(seçmeli olarak) dersleri verildigi "zamman", "akkit" gibi ülkenin önde gelen araştırmacı ve tarafsız haber birimleri tarafından ortaya çıkarılmıştır ama dış güçler söz konusu olayla ilgili araştırma yapan gazetecilerin arabasına bomba koyup ortadan kaldırmış, gazetelerin binasınada patlayıcı madde yerleştirerek göz dağı vermiştir .haberde bahsi geçen çobanın ise( şok şok şok ) zaten sabetaycı olduğu bilinen @367442 haluk bilginer olduğu, kendisinin son makyaj teknolojisiyle bir köylü çobana benzetildiği işin bir diğer yüzüdür(bütün bunlar çok gizli bilgilerdir arkadaşlar burda ilk defa sizlerle paylaşıyorum ama kaynağım hakkında şu bilgi veremeyeceğim).öte yandan herkesçe öldürüldüğü zannedilen danıştay 2. dairesi üyesi yücel özbilgin inde şu an ingilterede küçük bir köyde ırgatlık yaptığı, arta kalan zamanlarında evinde golf oynadığı, ata bindiğini belgeleyen kanıtlar arşivim arasında. ilginç olan diğe....hırghh...aanne?!....senddemii ....(ölme efekti)
(kubrick, 22.05.2007 19:50 ~ 19:51)
- konya da bir çoban - ve hatta çocuk da diyebiliriz, zira kendisi 17 yaşında henüz - sol testisindeki rahatsızlık üzerine konya numune hastanesine gidiyor ve fakat nöbetçi olarak bulunan doktorun " tesetturlu " olması nedeniyle muayene olamıyor.
şimdi sözlükte türbanlılarda insan, onları insan olarak değerlendirin yahu, herkes inancını istediği gibi yaşayabilir, neden onlara ikinci sınıf muamelesi yapıyorsunuz diyen bi kesim var, türbanlılar mı değil mi bilmiyorum. aslında biliyorum da; polemiğe girmeyelim.
sadece sözlükte değil etrafımızda, bizim sokakta da var, sizin caddede de, ve hatta onların şehrinde ve diğerlerinin ülkesinde dahi var bunlardan.
bunlar ne istiyor? diyorlar ki; biz insan değil miyiz, başımızı inançlarımız için kapattık diye okuyamayacak mıyız, mesleğimizi icra edemeyecek miyiz?
üniversite kapılarında eylemler yapıyorlar, seneler öncesinden hatırlayınız, meclise girmek için kriz bile yaratmışlardı. (bkz: merve kavakçı)
ne diyorduk, bunlar insan yerine konulmak, saygı görmek istiyorlar.
şimdi habere dönelim, neydi, doktor ünvanını almış bir kişi bile demek istemiyorum ama hakaret etmeyeceğim, bu ünvanı almış bir herneyse türbanını takmak zorunda olduğu inançlarından dolayı gelen hastayı muayene etmiyor.
sen değil miydin beni insan olarak değerlendir diyen?
sen değil misin beni neden ikinci sınıf olarak görüyorsun diyen?
sen ki eğer ben bir erkeği muayene edemem diyerek o insanı ne olduğunu bilmediğimiz - adamın çocuğu olmayabilirmiş ilerde; ki daha da kötüsü bile olabilirdi - rahatsızlığıyla orada bıraktın ya; sen insan değilsin işte arkadaşım.
sen sigara içilen ülkelerde ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören insanlarla bile eşit değilsin ki, bırak enazından onların kendilerine zararları var, sen nasıl bana ikinci sınıf muamelesi yapmayın dersin; sen üçüncü sınıf bile değilsin.
sen insan değilsin ki ne sınıf ayrımı..
üniversitelerde kapıları aşındırdınız içeri gireceğiz diye; okumak bizim de hakkımız, eğitim hakkımızı elimizden alıyorlar diye.
okudunuz da ne oldunuz?
sadece bir "insanın" hakkını çaldınız, hem de sizden kat be kat insan olan birinin.
sadece onun değil gelen hastaların da haklarını çaldınız.
senin kafandaki bez parçası yüzünden benim insanım senin keyfini beklemek zorunda mı!
ama bunlar anlamaz ki..
çünkü kafaları değil beyinleri sarılmış..
(bkz: örümcek kafalı)
- (bkz: tehlikenin farkında mısınız)
(kubrick, 01.06.2007 12:43 ~ 12.10.2007 13:46)
- ünlü bir tessettür firması olan konya numune hastanesi'nin sattığı tesettürlerin ipek değil saten olduğunun anlaşılması olayıdır. rezalettir.
- (bkz: medya)
(bkz: @997154)(kuzudis, 01.06.2007 12:55 ~ 12:56)
- yalandır tabi, zaten necmettin erbakan'ın hastanede kadın göğüs kalp damar cerrahı bulunmaması sebebiyle başka bir ilden çağırılan doktoru beklerken eşinin* ölümüne şahit olduğu olay da hiç yaşanmamıştır. böyle bir zihniyet yoktur türkiye'de...
- okunduğu üzere bir rezalettir.şöyle ki:
"mersin'in ilçesi topkaya köyü’nde çobanlık yapan 17 yaşındaki a.g. 13 kasım 2006 günü sol testisinde şişme ve ağrı şikayeti ile konya numune hastanesi’ne gitti. halk arasında testis dönmesi olarak bilinen testis detorsiyonu şüphesi ile acilen yatırılan hastadan ilk muayene sonunda ultrason çektirmesi istendi. ancak ultrasona girmek için radyoloji servisine gönderilen genç, akıl almaz bir gerekçe ile geri çevrildi. iddiaya göre tesettürlü radyoloji uzmanı dr. kezban arıbağ hastanın ultrasonunu çekmek istemedi."şeklinde giden bir haber...
"görünen görünmeyenin tezahürü değil midir?"
biraz uğraşsak o haberden daha tiksinç, mide bulandırıcı apartman boyu gazete, yazı bulmak hiçte zor değil; yada her köşe başında benzer şeylere rastlamak.daha bu yüzyılın başında dünya aşıyı bulacağım, uzaya çıkacağım; uçan makine yapacağım, otomobil yapacağım diye dertlenirken biz "melekler dişi midir erkek midir ?" diye tartışıyorduk ülkenin en aydın denilen insanlarıyla.dünya uzay çağına girmişken biz ne zaman orta çağdan çıkacağız ?bu kitap insanları aydınlatmak icin gönderilmiş:!kuran-i kerim:!.ben bu gözlerle işik göremiyorum.ya benim gözlerimde sorun var yada dışarısı çok ama çok karanlık...pislik ve budalalık kokan iğrenç bir karanlık.
* * *
tanrıya giden tek merdivenin arap yarimadasında inşa edildiğini düşünmüyorum zira her uygarlık kendince; kendi diliyle (kiminin yehova, kiminin allah,kiminin zeus ve saz arkadaslari dedigi) o gücü anlamaya ve anlatmaya calışmıştır.gel gör ki o merdivenin yolcusu olduğunu düşünen eden insanlar kendi merdivenlerinden başka hiç bir merdivenin bu merdiven kadar cici olmadığını iddia etmeye koyulmuslar.filhakika bu güruhu inönü stadındaki çarsı grubu taraftarına benzetebiliriz.takım 0-3 yeniliyordur ve tribünlerden su sesler gelir:" en büyük beşiktaş başka büyük yok! en büyük karakartal!siyaaah....beyaaaz ...en büyüüük...beşiktaaaşş..."
+en büyük benim merdivenim çünkü benimkini tanri ogul ve kutsal ruh yapti.
- yok benimki daha güzel çünkü benimkini zeus yaptı.
++yanılıyorsunuz arkadaşlar en güzel merdiven benimki ama bizim sülaleden başka kimse çıkamaz yukarı.
- -benim merdivenim en cici arkadaslar cünkü benimki en son yapıldı.
en güzel merdiven kendi seçtiğin,dilini bildiğin merdivendir zannımca.annem ve babam müslüman değildir(gereksiz bilgi:hristiyanda değildir, yahudide değildir o da değildir bu da değildir...) lakin bir gündür tanıdığımız bir insani kalacak yeri olmadığı için 3 ay ağırladığını bilirim annemin.10 senelik öğrencileri hala evimize gelir, annemin çayınıda içer, sigarasınıda içer, şarabınıda içer.öğrencileri gerçekten bişeye ihtiyacı olduğunda(para,iş, her hangi bir yardım) kendi anne babalarindan önce öğretmenlerinin kapisini calarlar.bu güne kadar da bir kişinin bile suistimal ettiğini görmedim duymadım.bir kere bile namaz kıldığını görmediğim bu kadının beni 7 yaşımdayken kuran kursuna gönderdiğini bilirim.kendisi icin birşey yapmış değildir ömrü boyunca benim ve kardesimin kahrını çekmekten- içtiği samsun 216 sigarasından, haftada bir yudumladığı en ucuzundan mentollü(skol) birasindan başka(onuda içemez yarım bardaktan sonra uyur kalır boy:1.45 kilo 39).bu kadını cennete almayacaklarsa; gidip suudi arabistanda küçük çocukları fuhuş için pazarlayıp " e o kadar namaz kılıyoruz, oruç tutuyoruz, hacca gidiyoruz baya bi sevap birikti mübarek birazda harcayalım yahu"(böyle bişey var) diyen insan görünümlü yürüyen kusmuk, irin, bok ve çürümüş et torbalarını cennete alacaklarsa yok arkadaş, cennet mennet istemiyorum. zira az önceki cümlede bahsi gecen kütleleri- kendi hayal ettikleri cennetlerinde zibil hurinin arasinda- dil dişarıda olmak suretiyle: " oh be .yıllarca oruç tuttuk, namaz kıldık cennete girdik sonunda " diyen gözlerle ırmaktan ırmağa, yayladan yaylaya uçtuğunu görmek yeterince verimli bir cehennem konsepti benim için...
* * *
bu örnek abarti mi ?yok degil.daha nelere şahit oldum.xxx dershanesinde iki yıl okudum, yurtlarında kaldım.duyduklarima şaşardım o zamanki aklımla, şimdiki aklımla tiksiniyorum.(-olm adamn biri camide osurmuş, yedi sülalesinde basur çıkmış bilim adamları araştırıyormu nasıl olur bu diye ama bulamıyorlarmış çünkü mükemmel bir basurmuş bu...-bir tek saç teli görünürse 40 yil cehennem cezası veriliyormuş...-yahudiler kendi boklarını yermiş, aleviler mumsöndü oynarmiş, domuz eşini kıskanmayan tek hayvanmış, evrime inanan tek bir kişi kalmış dünyada oda profesörmüş ingilterede bir üniversitede...) dahada uzatilabilir... zira yazmaya gayret edildiğinde grönland ten bizim köye yol olabilir .
* * *
daha anamın babamın verdiği parayla aldığım sütlü paparamı ve bonibonumu bitirmeden, kimsenin ne kitabına ne dinine ne de anneannemin baş örtüsüne laf uzatacak kadar adamdan saymıyorum kendimi.ama bir dönün bakin, bişeyler yanlış sanki...
not: "bilgi:yaşım 20, boyum 1.70 en büyük hobim salatalık yerken orama burama sürtmek, mümkün mertebe hiç kesmeden soymadan tümden ağzıma almak."aha bunlarda bastırılmış duygularım.entryi kötüleyecek arkadaşlara malzeme benden.öyle edit medit yapmayacağım ...(kubrick, 11.10.2007 15:35 ~ 15:35)
- muhtemelen bir haberturk başlığı
|