|
|
- (bkz: konu mankeni)
(camel, 14.11.2005 00:19)
- fatih solmazın sekiz sene sonunda sıkıldığı ve artık sona erdirdiği köşe, böyle yenilikçi hareketleri tebrik etmek lazımdır.*
- konu salağımız itü makina mühendisliğini kazanmıştır ve her nasıl becerdi ise 3. sınıfa kadar gelmiştir. bulunduğu dönemin en okkalı dersi olan "ısı geçişi"inde hocamızla şu diyalog a girmiştir;
+gelen ışığın bir kısmı yansırken bir kısmı soğurulur, bir de geçen ışınım vardır.
-hocam bişey sorabilirmiyim?
+tabiki buyrun.
-hocam ben bir deney yaptımda bu ışınımla ilgili...(devam edecek)
(ben son sınıf olmanın verdiği tecrübeyle (2. ye alıyorum da dersi) şaşırıyorum "lan ne zaman ışınım deneyini yaptı ki bu eleman")
-(devam ediyor)... hatta arkadaşla beraber yaptık...
(haaaa.. dur bakalım ne yumurtlıycak)
- güneşin altına bir tepsi koyduk böyle parlak bir tepsi. (!) beklettik epeyi ama ısınmadı tam tersine soğudu.
+ ?????
sınıf yere düştü tabi. ancak eleman konu salağı olduğu için ben normal karşıladım.
- lombak'tan aklımda kalan bir örnek:
"bilim aşığı tarihi konu salağımız, bir bilimadamının kafasının üstüne envaiçeşit nesneyi tutarak yağmura çıkmak olarak tanımlanan deneme yanılma yöntemiyle şemsiyeyi bulmasından ilham alarak, aynı yöntemle vibratörü bulmuştur..."
- eski l-manyak sayılarında (bkz: 1997) komikti. sonra fatih solmaz kabak tadı verene kadar sürdürdü.
|