|
|
- kelimelerin boğazda düğümlenmesi...
- kulağınızda çalan telefonla irkilmek
- (bkz. nasıl rezil olunur)
(jam23, 05.05.2004 22:40)
- cep telefonunun ilk çıktığı yıllarda bir minibüste bu olaya şahit olmuştum. adam o kadar kötü olmuştu ki müsait bir yerde inmek zorunda kalmıştı.
- telefon kulakta güya sevgiliyle konuşuyo...
-allloooo, biberiiiimmm... nassıınn?
-...
-ben de seni hurmammm... ben de çok özledim...
-...
-istemez olur muyummm, hem de... zarrrrttt, zarrrrrt... (telefon çalar)
etraftakiler pis pis sırıtırlar..."salağa bak!!!"
-allooo aşkım, patron diğer hatta, bana işi düştü yine... hadi baaaay canım, ben seni ararım sonra.
diğer hatta geçer!?!
-buyur...
etraftakilerden bazısı kem küm ederken bazısı toparlama karşısında hayranlıklarını suratlarına yansıtmışlardır... yine de bi kaçı "sıkıyo olm, yok sevgili falan görmüyon mu tipi!" şeklindeki tavırlarını sürdürürler...
- etrafta birileri var ise fena halde rezil olacağınız yerin dibine girmeyi isteyeceğiniz durumdur. böyle birşey yapacaksanız önceden profilinizi toplantı moduna almanız sizi bu duruma düşmekten kurtaracaktır.
- içten 'hay böyle işin balını bahtını sikiim' dedirtebilcek dıştan ise kızarma ve bozarmanın dışına çıkılamayacak dumurların dumuru.
- (bkz: şizofreni)
- belli ki karizma yapmak istiyor adam, o hiç çalmayan telefon tam da o esnada çalar. arayan kişi için edilen küfürlerin haddi hesabı yoktur, annesi pek bir rahatsız edilir. o telefon arayanın götüne girsin istenir.
- (bkz: mağmayı ziyaret etmek)
- -hıhı tabi tabi ben hisseleri aldım, evet
-yok yok siz merak etmeyin şirkete uğrar alırım ben pazarlama müdürümden
-evet otobüsteyim benim hummer bozuldu tamirde
-taksileri sevmiyorum ondan bindim otobüse hahahaha!
-yok yok yarın 2 milyon yoro* hesapta olacak
-yok canım ne problemi likiditemiz gayet yerinde allaha şükür hahahaha!!
*dırı dıt dıt dırı dıt dıt dırı dıt dıt dııııt*
-evet öteki telefonum rabırtcığım, iç içe iki telefonlar çıktı böyle oldu dimi hahaha evet 3000 dolar verdim aldım.....
+siktir lan ipne!!!
-evet evet bilip bilmeden konuşuyorlar, laf atıyor birisi
-amına koyum benim durak lan bura...indim ben rupırtcığım
+hani rabırttı??
-iç içe iki telefon dedikya olm ikisi birden
+siktir lan ipne
-ışınla beni rupırt!!
+deli lan bu.....
|