görseller
konuş vega abla beni bi tek sen anlarsın 

belki ilginizi çeker
  1. · deniz özbey
  2. · serdar gökalp
  3. · bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak
  4. · vur israil arkandayız
  5. · peki bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak
  6. · street fighter
  7. · kvabbtsa
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · 2012
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · tahrik edici erkek kokuları
  6. · okan bayülgen
  7. · uykusu olup da uyumayan insan
  8. · yıldızlı bakınız
  9. · ismet inönü

konuş vega abla beni bi tek sen anlarsın  

1. insanı gülümseten bir nick'e sahip nesildaş. ne yalan söyleyeyim aklıma ilk street fighterdan vega geldi.

hoşgelmiş.
    (hamsili ekmek, 18.08.2007 18:34)
  2. deniz özbey'e mi sesleniyor acaba diye düşündürten yazardır.
    (pandalari koruyalim, 08.12.2007 20:42 ~ 14.04.2009 13:10)
  3. deniz özbey ablacığımın insanların kalbine dokunmadaki büyüsünü ifade eden bir cümle, belli ki deniz ablacığımın peritozlarına muhtaç bir arkadaş (benim gibi) tarafından yazılmış. hoşgeldin diyoruz kendisine.

elbette ki tüm bu teorinin bir açıklama ile çökmesi ihtimali de vardır. zaten deniz özbey kendine vega abla denmesinden pek de hoşlanmamaktadır
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 08.12.2007 20:44)
  4. sözlükten iki kişi var aklımda. birinden birini seçip başgöz edeceğim kendisiyle.*
    (nilay, 16.11.2008 16:09)
  5. sürekli olarak peki bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak şeklindeki klasik öğrenci nidalarıyla ve isyanlarıyla kendisine serzenişler yapıyorum ama aslında haksızım biliyorum, biliyor, biliyorlar. örtmenimdir. sıcakkanlı, şeker şahsiyet.

edit: bugün de çekti beni *
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 23.06.2009 18:17 ~ 25.06.2009 02:35)
  6. o, şu anda ve bundan sonra; gerçek bi' kimyager.
    arkadaşlarım içinde en çok gurur duyduklarımın en başı.
    canım, cancağızım.

edit: aynı zamanda yaptığı yan dal neticesinde mühendislik ünvanına da sahiptir. (eksik kalsın istemedi.)

bi' de...
    (bkz: havan batsın)*
    (nilay, 01.07.2009 22:20 ~ 22:22)
  7. tanım: elimi uzattığım yerde her zaman bulduğum, dostların en güzeli.

"sevmiyorum artık süslü püslü şeyleri...
    (liseden bu yana çok şey değişti. ondan hep.* )
    şimdi uzun uzadıya onlarca laf anlatabilirim ya da süslü püslü cümleler kurabilirim. ama istemiyorum hiç birini. en sade haliyle olacak: doğum günün çok güzel geçsin dilerim bu yıl! unutulmaz olsun. seni çok seviyorum. biliyorsun. elini uzattığında orada olacağımı bildiğin gibi.
    (sadece senin* )
    nilay'ın"
    (nilay, 21.08.2009 00:14 ~ 00:14)
  8. şeker mi şeker nesildaş yazar. keşke daha evvel tanısaymışım diyorum ama olsun geç olsun güç olmasın derler. konuşacak çok şey var daha onunla *
    (billy, 14.09.2009 16:31)
  9. terbiyesizin tekiymiş de haberim yokmuş.

fazla sinir bozan olaylar ve durumlar karşısında önceden "küfredicem haa!" derdi, "et! bak çok rahatlatacak seni." derdim. "tamam ettim içimden." derdi. "ya bana da söyle bak o zaman daha mutlu hissedeceksin. valla bak." derdim. "olmaz" derdi.
    şimdilerdeyse bayağı takdire şayan bi' kıvama geldi. küfürsüz cümle kurmuyor bize***.
    (nilay, 14.09.2009 23:18)
  10. farkında mı bilmiyorum ama serdar gökalp tarafından günün yazarı seçildi.

(bkz: bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak)
    (asymmetry, 18.09.2009 23:33)
  11. best fm'de yayın yapan serdar gökalp'in düşüncesinde yazı yazdığından büyük ilgi ve iltifatını alarak ünlü olmuştur. üsteki üyeninde dediği gibi günün yazarı seçilmiştir.
    (byunus, 18.09.2009 23:47)
  12. öncelikle tanım yapmak gerekirse o bir vega ablam benim.

efendim olaya gireyim hemen. birkaç gün öncesinden kendisinden bugün için yani cumartesi akşamı için randevu aldım bir tavla maçı için. pek bir iddialıyıd. ağlamak yok falan gibi telkinlerde bile bulundu. bende sadece erol taş gülüşü ile karşılık verdim. nihayetinde cumartesi akşamı geldi. ve bilgisayarlarımızın başına geçtik. ilk zarlar atılmadan yan çizmeye başladı. yok kaybedebilirim de, söyle de, böyle de diye. neyse başladık. ilk el mars. ikinci el. yenmeyi düşünüyordum ama microsoft yaptı yapacağını. nasıl bir oyunsur arkadaş bu. nasıl bir programdır. imkansızı başardı oyun.3 tane kırığı olan bir ortamda hiç birşey yapamadım. ki aşağıda resmi de mevcut. arkadaşın ne kadar şanslı olduğunu görün istedim. kırmızılı olan vega ablam, sarı olan da ben. fonda da sıla ablamız. vur kadehi ustam diyor. maçın sonucunda dostluk kazandı efendim.

(görsel: konuş vega abla beni bi tek sen anlarsın/104687)
    (öz wondrous, 10.10.2009 23:22 ~ 23:23)
  13. birdenbire hakkımda yazdıklarıyla beni çok mutlu eden yazardır. kendimi bu kapalı sonbahar-kış havasında melankoliğe ve yalnızlığa bırakmış ve yelkenleri umutsuzluğa indirmek üzereyken vega ablasının varlığını ansızın hissetmiştir. "can"ımdır. karma'ya inancımı kuvvetlendirmiştir.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 26.10.2009 17:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil