bir reklam sloganı için fazla özlü bulduğum, hayatta anlamını bulan ve oldukça doğru olan söz. zira kişioğlu gücünün farkında olmalıdır. yoksa bu güç ona zarar vermeye başlar.
pirelli nin zamanında çok paralar harcayarak çektiği iddia edilen reklamın sloganı. öyle çok büyük bi prodüksiyon da değildi gibi gelir bana, bayır asağı yuvarlanan lastikler netekim. marlene ottey mi oynuyodu yoksa öyle bişeydi.
eğer kontrolsüz güç güç değilse bu sözde bir saçmalık var demektir. çünkü kontrolsüz güç, güç olmadığı için kontrolsüz güç kelimesi yanlış bir kullanımdır.
çok anlamlı cümleleri hep seven bünye olarak takdir edilesi bulduğum slogan.
yalnız çok anlamlı deyince, mustafa topaloğlu'dan iyi bu işi kimsenin yapabileceğini sanmıyorum:
"bu işler nasıl işler? benden habersiz işler"
uykusuzluktan mıdır bilmem de (daha sonra okuduğumda saçma gelirse kesin uykusuzluktan diyeceğimdir) nedense chp (ya da muhalefet işte) bunu seçim sloganı yapmalı diye düşündüm!!
edit: burada kontrolden kasıt seçmendir.. güç ise aakeepeenin iktidar iddiasıdır. yoksa demokraside kontrol olur mu bıkbık vıkvık şeklinde diktatörlük karşıtlığına gelecek yorumlar istemez. zaten diktatörlüğü savunmuyoz! ayrıca da uykusuzum len; anla işte demek istediğimi...