görseller
konsept sizkonsept siz
konsept siz 
belki ilginizi çeker
  1. · lierre
  2. · entarisi dımdım yar
  3. · jassmine
  4. · lierre
  5. · sarmalak
  6. · yalnızlığın anlaşıldığı anlar
  7. · live mix
  8. · itü sözlük radyosu
  9. · kelebeque
  10. · zomig
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  7. · yılmaz özdil
  8. · kız arkadaşın yok mu sorusuna alternatif cevaplar
  9. · across the highlands

konsept siz  

sayfa  / 5
  1. her cumartesi 19.00-20.00 arasında iki neslin buluştuğu her türden müziğin çalınacağı program.

(bkz: itü sözlük radyosu)
    (bkz: jassmine)
    (bkz: lierre)
    (iao, 07.03.2009 12:05)
  2. lierre ile birlikte haftalık konseptler ile yayına hazırlayacağımız itü sözlük radyosu programı. 14 mart 2009 tarihindeki ilk programın konsepti nostaljik türkçe pop.

- arkadaş- melike demirağ
    - kadınım - tanju okan
    - artık sevmeyeceğim - neşe karaböcek
    - sen nerdesin - timur selçuk
    - deniz ve mehtap- dario moreno
    - yağmur - neşe karaböcek
    - bak bir varmış bir yokmuş - ilham gencer
    - ben seni seven kadın - nilüfer
    - kömür gözlüm* - nur yoldaş
    - ah nerede vah nerede - füsun önal
    - kimler geldi kimler geçti - ajda pekkan

konsept siz dememizin bir amacı haftalık konseptlerin yer alacağını tek bir müzik türüne bağlı kalınmayacağını belirtmekti. diğer amacı ise her hafta başında yayınlanacak şarkı listesi haricinde o haftaki konsept dahilinde dinlemek istenilen şarkıların dinleyiciler tarafından bize isminin ulaştırılmasını istememizdi. yukarıdaki listeye eklemek istediğiniz şarkıların ismini bize ulaştırmanız durumunda onları da vaktimiz yettiğince yayınlamaya çalışacağız.
    (jassmine, 08.03.2009 23:06 ~ 12.03.2009 22:00)
  3. an itibarıyla diceyi lierre'in test yayını yaptığı, insanın içini kıpır kıpır eden şarkıların çalındığı dinlemesi zevkli itü sözlük radyo programı.
    bu şarkılarla uyanmak, açılmak gibisi yok..
    kıskançlığın yarattığı edit: bu arada bu yayın ismini ben de düşünmüş, bulmuş, olsun da olsun diye inat etmiş idim.. güzel duruyormuş işte. caydıran hayri poturdur.
    (artı1, 13.03.2009 14:17 ~ 14:19)
  4. test yayınında bile heyecanlardan çatladığım sevgili yeni programım. gerçi pek becerememiş gibi hissediyorum ama. of of çok çalışmam lazım çok *

edit: heyecandan programı sahiplenivermişim meğersem.
    (lierre, 13.03.2009 14:58 ~ 14.03.2009 01:23)
  5. uzun zamandan beri beklenen sözlük radyosu programı. afyon patlatan ile birlikte daimi takip listesinde haliyle. dj lierre ile çok eğlenceli ve uzun ömürlü olacağı kesin. test yayınlarını dinlemesemde süper yayınlar yapacağı kesin. jassmine de buradaymış *
    (sarmalak, 14.03.2009 19:40)
  6. ilk yayında , ilk isteğimde dumur etmiş program. konsepte uygun değilmiş , yokmuşlierre hanımın. kara listeye alınan ilk dj olması aşikar. an itibariyle nostalji türk pop ile yayında.
    (sarmalak, 14.03.2009 19:47)
  7. sonuna yetişerek* "madem konsept ben'im, o zaman bana uzun hava çalsınlar hadi" dediğim ve huma kuşu yükseklerden seslenir'i çalmasını istediğim program.*

asıl tanım: alkışlarla var olan program. alkışlayınız.*
    (zinkafnun, 14.03.2009 20:15 ~ 20:52)
  8. bu hafta gothic metal yayını yapacak olan program. sara ve kalp hastalarının dinlememesi önemli rica olunur. *

- epica - cry for moon
    - machbeth- black heaven
    - moonspeel - wolfshade
    - nightwish - bye bye beautiful
    - anathema - one last goodbye
    - paradise lost- as ı die
    - theatre of tragedy - venus
    - tristania - my lost lenore
    - my dying bride - for my fallen angel
    - lake of tears - headstones
    - after forever - energizer me

listemiz bu kadar yeni isteklere her zaman açığız elbette *
    (lierre, 19.03.2009 14:32 ~ 15:38)
  9. merakla beklediğim, özgün bir konsepte sahip yayın. ana- kız beraber yayın yapıyorlar. daha ötesi var mı?*
    (lorenzen, 19.03.2009 15:32)
  10. sözlük radyosunun geniş yelpazeye yayılmış aile boyu radyo programı. aile salonları mevcut. an itibariyle genç kuşak konsepti ile yayında.
    (sarmalak, 21.03.2009 19:22)
  11. bir saatlik yayın süresinin kesinlikle yetmediği program. djlerinin güzel seslerini daha uzun süre duymak isteriz.
    (maglor, 21.03.2009 19:44)
  12. 28 mart 2009 tarihindeki programını adına yakışır bir şekilde dinleyici istekleriyle yön verecek olan radyo programı. ne istenilirse o çalınacak, arabesk veya metal fark etmez, artık ne kadar uyarsa o kadar. *
    (jassmine, 21.03.2009 20:44 ~ 20:53)
  13. isim, konsept uyumu bu hafta dinleyici istekleri ile şekillenecek program an itibariyle yayında. ne istenirse çalıyorlar valla bak. lierreden torpiliniz varsa iki parça isteyebilirsiniz.
    (sarmalak, 28.03.2009 19:15)
  14. bu hafta türk halk müziği konseptiyle yayında olacak program. hüzünlü türkülerle başlayıp kıpır kıpır türkülerle son bulacak.
    (jassmine, 02.04.2009 18:19)
  15. çaldığı türkülerle beni benden almış program. ayrıca jassmine'in ailecek yaptığı bir programmış. bu ne aile saadetidir kıskandım valla. ayrıca istediğim parçayı çaldığı içinde burdan müteşekkirim kendisine.
    -zeynepler candır canandır.-

edit: oynatmaya başlamıştır,an itibariyle.oh oh yandan.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 04.04.2009 20:42 ~ 20:53)
  16. an itibariyle "hobaaaaa" nidaları eşliğinde göbek attırma potansiyeline sahip programmış, mış zira ben ilk defa dinliyorum. ha göbek de atardım da dizim sakat be hacı * * , camış gibi yatıyorum.
    ha birde djler bu şarkıları çalarken göbek atıyor mu? atıyolarsa en asil duyguların insanlarıdırlar, valla bak.

düzeltme: atamıyorlarmış, sağlık olsun hacı.
    (vela, 04.04.2009 20:54 ~ 21:11)
  17. ankara radyolarının sıkı takip etmesi gereken sıcak, samimi, hopbadak program. ailece izleniyorlar.

edit: dinleyenler de varmış.
    (tonguç, 04.04.2009 21:03 ~ 21:05)
  18. bu akşamki finalinde neşet ertaş tan neredesin sen ile kapanacağını belirterek, kilitlenen radyo programı.
    (tonguç, 04.04.2009 21:41)
  19. neşet ertaş isteriz neşet ertaş isteriz demek istediğimiz ve dediğimiz programdır. çal lütfen.
    (idiot, 04.04.2009 21:45)
  20. (bkz: konseptsizseniz konsept sizsiniz)

yazmasam çatlardım...
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 04.04.2009 21:47)
  21. program akışı itibariyle tavan yapan, sözlükte tek, türkiye de tek program. neşet ertaş çalmasa da canı sağolsun..
    (tonguç, 04.04.2009 21:51)
  22. allah razı olsundur. isteği kıramaz yayınlarlar. dinlemeyene yazıktır. teşekkür ederiz.
    (idiot, 04.04.2009 21:55)
  23. an itibarıyle neşet ertaş-neredesin sen türküsünü çalarak aklımı almış program.
    (critical, 04.04.2009 21:56)
  24. bu hafta ki konsepti rock ' n roll olan program. liste şöyle:

- elvis presley - jailhouse rock
    - buddy hally - deadrest
    - jerry lee lewis - great balls of fire
    - chuck berry -johnny b good
    - little richards - tutti frutti
    - eddie cochran - summertime blues
    - carl perkins - long tall sally
    - chuck berry - school days
    - bill haley - rock around the clock
    - amy winehouse - you know ı'm no good

her türlü isteğe açığız. *

edit: teşekkür

mahavishnu, intihar mektuplari ve artı1' e çok teşekkür ederim yardımları için. *
    (lierre, 07.04.2009 15:42 ~ 16:07)
  25. an itibariyle kuşak çatışması yaşanan program. genç gothicler rahatsız. * hepimiz lierreyiz.
    (sarmalak, 11.04.2009 19:26)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil