belki ilginizi çeker
  1. · mayıs ayında izmir de ceketle dolaşmak
  2. · yeşildere
  3. · lise kısaltmaları
  4. · şahin tepesi
  5. · yüce dağ başında bir okulun öğrencisi
  6. · liseye file çorapla gitmek
  7. · dağcı
  8. · pisuvara sıçmak
  9. · kal
  10. · 21 ağustos 2008 izmir deki patlama
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · türk ceza kanunu
  9. · derste telefonu çalan hoca modeli

konak anadolu lisesi  

1. izmir'de bir dağın tepesinde konuşlanmış, bir nevi kartal yuvası gibi gözüken, tüm izmir manzarasının (en azından bornova, buca ve kadifekale) ayaklarınızın altında olduğu, zamanında pisivuarlarında bile büyük tuvalet ihtiyacını karşılayacak derecede geyik * adamların olduğu okul..
    (zeus, 11.06.2005 01:33)
  2. 7 yılımı verdiğim dağ tepesi. bi dönem nerede okuduğuma yönelik sorulardan (akabinde gelen 'yaa siz oraya nasıl çıkıyosunuz' sorusu yüzünden) nefret ettiren yer. aslında eğlenceli yıllardı. kayalıklarda oturup izmir'e karşı sigara içerdik.bazen servisler yağmur yüzünden okula çıkamazdı (ya da inemezdi) dersler kaynardı,eğlence olurdu.pisuvarlara, karpuz lambalara kaka yapan, bahçede şişirilmiş kondomla top oynayan,kızlar tuvaletini boşaltıp içeride kız arkadaşını pataklayan arkadaşlarımız, üniversiteli kızlarla evlenen müdürlerimiz efendime söyliyim; nurcusu, faşosu, komünisti, at yarışçısı, alkoliği her telden hocasıyla ve hatta bahçede gezinen bukalemunuyla baya şenlikli bi yerdi..
    (kum, 29.10.2005 02:42)
  3. anadolu liseleri sınavındaki son tercihim. bir çok eksisi olsa da, unutamayacağım 7 yılımı orada geçirdim. kocaman binası, muhteşem spor tesisleri, bitmek bilmeyen folklör gösterileri ve elbette unutulmaz hocalarıyla gençliğimize damga vurmuş okuldur. halkın bildiği tabirle "tepedeki okul"dur. haftada bir bölge gençleriyle okul öğrencileri arasında kavga çıkardı, bu yüzden de polis okul kapısından eksik olmazdı. tuvalet organizasyonları gayet yaratıcı bir okuldur. konuşmalarının tek bir kelimesini anlayamadığımız yöneticileri de vardı bu okulun, hatta "sadri alışık, işler karışık" gibilerinden ilginç espriler de yapardı bunlar. "jimi hendrik" hastası hademesi vardı bir de. duvarlarını türk büyüklerinin resimleri süsler. iyisiyle kötüsüyle unutamayacağımız bir okul işte
    (universalmind, 06.07.2006 17:35)
  4. mario ve einstein kafadarlar gibi efsaneleri hala bünyesinde barındıran izmir'de bir anadolu lisesi. mezun olduğum lise.
    (emrahin annesi, 22.01.2007 19:08)
  5. 3 yılımı verip , hazırlık okumadan bitirdiğim , bu süreçte birçok dost , birçok sevgili , birçok kaypak tanıdığım okul , okulum.ha okudum da noldu orası tartışılır.şayet ben orayı görmek istemem birdaha.kaypağı tam kaypaktır çünkü.adam akıllı hoca sayısı nah yapılabilen parmak sayısını geçmez.bir de çok abeci vardır çingene mahallesinde olduğundan.
    (hamurabi, 22.01.2007 20:15)
  6. bizim zamanımızda bi göxel vardı, kürsüye çıkıp müdür yardımcısının yanında onun herzaman söylediği
    "sizler aslında iyi çocuklarsınız, ama aranızda bir kaç tane söz dinlemez var biliyorum, hep onlar yapıyor bunları" gibilerinden tipik hoca nasihatını dalga geçerek tekrarlamasıyla, tüm öğrencileri yardırmıştı.
    bir de tuvaletlerdeki lambaların karpuzlarına ve pisulara kaka yapılması da ilginçliklerindendir.
    civardaki serseri gençler belirli periyotlarla önümüzü kesip "saatimizive paramızı" isterlerdi.
    (dingiller, 12.02.2007 02:54)
  7. 14 mart 2007 mezunlar derneği'nin ilk resmi aktivitesinin videosu için; (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (zeus, 03.06.2007 14:19)
  8. kendimi, kardeşimi, arkadaşımı, annemi, babamı bulduğum, başlarda ne işim var bu dağın tepesinde diyip de 4 yılın sonunda kopmanın imkansız gibi geldiği, öğretmenlerin dost, arkadaşların kardeş, (rehberlikçilerin baş düşman, sevilmeyesi insanlar), sınıfın en sevdiğim oda, bahçenin yuva olduğu okul.
    beni ben yapan , iyiyi kötüyü gördüğüm yer.
    (omnia fluere, 16.06.2007 02:24)
  9. sigara içeni yakalamak için depar atan öğretmenlere sahip duman avcısı okul.
    (kal el, 14.10.2007 22:54)
  10. tepenin başındaki; kazandığım için sevinmediğim,mezun olduğum için üzülmediğim ama 4 yılımı güzel geçirdiğim okulum.

edit: ne irtibatı lan. ben olmuşum irtibat.
    (yata yata paslandık, 14.10.2007 23:02 ~ 01.05.2008 14:02)
  11. her gün daha fazla özlediğim asıl okulum, evim... en güzel yıllar lise yıllarıdır derler di hep de inanmazdım, ama doğruymuş, en güzel yıllar lise yıllarıymış gerçekten. en güzel, en samimi, en en saf, en çıkarsız zamanlarmış onlar...
    (hı hı evet, 24.02.2009 23:30)
  12. "abi fuar*'da alttan çok elektrik kablosu geçtiği için yoruluyormuş insan fuar'da gezerken bu kadar çok" efsanesi gibi bu okulun da milim milim tepeden aşağı kaydığı efsanesi vardır.
    (yenisekme, 03.07.2009 14:06 ~ 14:08)
  13. kazanıldığı takdirde insanın başına bela olan okul.

-abi nasıl çıkıyorsunuz oraya helikopterle mi ??

ya da

-izmire kar yağmış bir evk4 te tutmuş bir de sizin orda ...

dört sene oraya servisle çıktım açıklıyorum. zaman zaman servis aşağı kaydıysa da, çocuklar servise taş attıysa da dört seneyi tamamladım.
    (pakanajuhla of boreat, 03.07.2009 14:09)
  14. bünyesinde çeşit çeşit öğretmen ve öğrenci barındıran ve herkesin biribirine saygı- sevgi ile bağlı olduğu (en azından benim zamanımda öyleydi) okulumsu ev. hala özlüyorum elimde değil..
    (hı hı evet, 03.07.2009 14:11)
  15. bu okulla ilgili başka bir efsane de küresel ısınma sonucunda denize sıfır olacağı ve o zaman atatürk lisesi'nin tahtını elinden alacağıdır.
    (çılgın orman meyvesi, 03.07.2009 14:28)
  16. dağcık üzerinde ve boktan bir yerde ama heybetli görüntüye sahip lise. küçükken, yanından geçerken "aa ne güzel bi lise" derdim. sonra, bornova anadolu lisesi'nden eve dönüşte yanından geçmeye başladım lise hayatımda. işte o zaman dedim ki, "paçayı iyi kurtarmışız" .
    (kendikalesinegolatankaleci, 14.07.2009 16:49)
  17. websitesindeki 'hedefimiz tepedeki okul olmak' sloganıyla beni benden almış ve yarmış, 2 sene uğradığım okul.
    (dunkelheit, 06.08.2009 05:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil