mantık ilişkilerini takip edersek ana karnında diye başlayan küfrümüz lan ana karnında amca yarranın işi ne orospuymuş bunun anası diye devam etmekte
göt verdiği için ibne, buna portakalda vitaminlikten 1 adım sora başladığı için folloş olan karakterimize aynı zamanda onun bunun çocuu, piç de diyebiliriz, anasına giren çıkan belli diilmiş sonuçta ama küfrün bütünlüğünü bozmadan ben yerleştiremedim, fazla uzun olunca dikkat dağılıyo anlam yitiriliyo
bugün kulak misafiri olduğum iki öğrenci arasında geçen dialogda kopmama sebep olan küfür:
*olum remote dersi bize hiç faydalı değil
-nasıl olur abi bence faydalı.
*yarrağımın içi faydalı.
-??!!
...
bazen anlam verememek erdemdir.
(bkz: iki kelimeden komplike olur mu)
(bkz: ben yaptım oldu)
ananın amına beton dökerim sonra kıra kıra sikerim! ve ananın amına incir ağacı dikerim gölgesinde bacını sikerim! gibi küfürlerdir."yapanıda yaptıranıda akşam karanlıından ılgıt ılgıt esen seheryelinin duhul olduğu o güzel sabah vaktine kadar sikeyim" ise olaya sanatsal bir boyut getiren bir çalışmamdır
amını götünden sikeyim! örneğinde görüldüğü gibi yaratıcılık sınırlarını zorlayan küfürlerdir. ama bu küfürleri ruh katarak söyleyebilmek de en az ortaya çıkarma kadar saygı duyulması gereken bir eylemdir.