icad edenlerin
erkut abi insan ıslah transformatöründe birkaç hafta geçirmeleri, ayın çevresinde akıllanmaları için 5 tur atmaları
erkut abi tarafından buyurulmuştur.
(bkz:
bu taşı kafana bir atarım ananın amına girer)
(bkz:
amın oğlu)
(bkz:
herkesin anası sikiktir)
(bkz:
oha ama)
(skuba, 07.12.2005 04:21)
küfredilen kişide kafa karışıklığı yaratan, içiçe geçmiş karmaşık küfür. (bkz:
adana)
allah belanı g.tünden versin.
senin ananın amına beton dökerim, baban bile sikemez! (cem uzan, yeşim salkım'a söylüyor)
combo küfürler olarak da tabir edilen, mantık ilişkileri barındıracak uzunluk ve detayda işlenmiş küfürler
misal
ana karnında amca yarrana göt veren orospu çocuu folloş ibne
mantık ilişkilerini takip edersek ana karnında diye başlayan küfrümüz lan ana karnında amca yarranın işi ne orospuymuş bunun anası diye devam etmekte
göt verdiği için ibne, buna portakalda vitaminlikten 1 adım sora başladığı için folloş olan karakterimize aynı zamanda onun bunun çocuu, piç de diyebiliriz, anasına giren çıkan belli diilmiş sonuçta ama küfrün bütünlüğünü bozmadan ben yerleştiremedim, fazla uzun olunca dikkat dağılıyo anlam yitiriliyo
kültür zenginliğimizdir. anan seni doğurmamış sıçmış. artı sen manyaksın. (televizyonda travestilerin kavgası esnasında söylenen sözler)
hay ben senin tuttuğun ayağı sikiyim.
normal küfürlere "anamı/bacımı karıştırma" gibi cevap verilebilirken, bunlara ancak "kafamı karıştırma lan!" denebilir.
ananın amına bacağımı sokarım adet suyuna ekmek banarım..!
bugün kulak misafiri olduğum iki öğrenci arasında geçen dialogda kopmama sebep olan küfür:
*olum remote dersi bize hiç faydalı değil
-nasıl olur abi bence faydalı.
*
yarrağımın içi faydalı.
-??!!
...
bazen anlam verememek erdemdir.
(bkz:
iki kelimeden komplike olur mu)
(bkz:
ben yaptım oldu)
(choban, 09.12.2005 03:50 ~ 03:50)
rakibini nakavt etmek için acımasızca atılan 10
ceki çen uçan tekmesi gücündedir...
bir de şöyle bir versiyonu da vardır;
"ananın amına beton dökerim bütün mahalle abaza kalır"
(bkz:
hayvanlığın daniskası)
(skuba, 09.12.2005 03:52 ~ 03:52)
(skuba, 09.12.2005 04:02)
(skuba, 09.12.2005 04:26)
hakeeem düdüğünün nohudunu sikiyim!
(choban, 09.12.2005 04:28 ~ 16.08.2007 11:34)
sana,senden kaç tane varsa,sülalene at y.rağı girsin en azından girme teşebbüsünde bulunsun.
malakorum
götengoyum
mnagoim
zikâmınago
...
gibi bitişik versiyonların da rağbet gördüğü söylenir.
bu örnekler aynı zamanda dilin ne denli köklü bir dil olduğunun da göstergesidir.
(dlord, 10.03.2006 21:57)
"amına serzenişte bulunurum!"
"amını hırpalarım!"
lisedeki canımız ciğerimiz adanalı cumhur hocamızın süper komlpike küfürüdür. patentlidir izinsiz kullanmayınız:
-oğlum bak senin kafanı sırf kemik yemiş gabız itin kıçına sokarım. sıçamaz da çıkamaz orda kalırsın!!
ananın amına beton dökerim sonra kıra kıra sikerim! ve ananın amına incir ağacı dikerim gölgesinde bacını sikerim! gibi küfürlerdir."yapanıda yaptıranıda akşam karanlıından ılgıt ılgıt esen seheryelinin duhul olduğu o güzel sabah vaktine kadar sikeyim" ise olaya sanatsal bir boyut getiren bir çalışmamdır
(ragnar, 08.07.2006 17:22 ~ 17:24)
amını götünden sikeyim! örneğinde görüldüğü gibi yaratıcılık sınırlarını zorlayan küfürlerdir. ama bu küfürleri ruh katarak söyleyebilmek de en az ortaya çıkarma kadar saygı duyulması gereken bir eylemdir.
kullanıma girmeden önce kara tahtada taktiksel uygulamalarına ihtiyaç duyulan, kullanacak kişilerin altı aylık kursunu almalarını gerektiren küfürler güruhu.
kime nezaman hangi ortamlarda sarfedilmesi gerektiğinin öğrenilmesi şarttır.
-ana karnında dayı cükü yemiş o. çocuğu
(quintino, 30.03.2007 21:40 ~ 31.03.2007 19:00)