sezen aksu'dan beklenmeyecek kadar kötü sözlerle, burak kut'un seslendirdiği yeni albümünün çıkış parçası. 7 yıl aradan sonra gelen şarkı bu olunca insanı keşke çıkarmasaymış albüm malbüm diye düşündürüyor. komple bitik, komple kritik, komple facia şarkı.
iyiki birkaç yıl daha beklememiş burak kut diye düşündüren şarkı
ayrıca http://www.aksam.com.tr/...
(her ne kadar bu köşe yazarına kıl olsam da şarkı hakkında gayet güzel yazmış zannımca)
ne zaman radyoda duysam gülme krizine girdiğim,sezen aksudan bunu yaparken neler düşündüğünü söylemesini istediğim şarkıdır..tamam çakkıdının nedeni mantıklıydı,e şarkı daha da anlamlıydı..bu ne şimdi...ki zaten sözlerini hep yanlış anlıyorum,benim anladığım kısmı söyledir:
komple(x3) itiz
komple(x3)triz
komple(x3)tikiyiz.
ek:kritiğiz kısmını anlamış bulunmakla beraber hala bitiğizi itiz diye duyuyorum,olsun böyle daha güzel..bence sezen aksu bu şarkıyı yazmadan önce tikkiyizbiz.com a girmiş ve oradakileri gördükten sonra bu şarkıyı yazmıştır.
tiki sever bir şarkı gibi görünse de uzaktan, pek de güzel ayar verir onların topuna..
tüm tikiler çarpa çarpa öğrensinler, ayranları yokken pastadan söz etmesinler diyedir.
nihayetinden pop müzik,yani popüler olması için yapılmış.ritimler güzel mi güzel,arada söylenen pek de mana taşımaması gereken sözler akılda kalıyor mu kalıyor,daha fazlasını da beklemek haksızlık gibime geliyor.
makina programında ilk kez duyduğumda tüylerimi diken diken eden, ortadan kaybolmakla iyi etmiş burak küt'ün son şarkısı, nakaratı anlaşılmıyor ilk anda ya da şaka gibi geliyor da anlamak istemiyor kişi, gereksiz ve boş bir müzik.
yine burak kut'un yaşandı bitti gibi bir şarkısından sonra bu şarkısını dinleyen insanların % 74,8'i , gençlik yıllarında metalciyken şimdi clubber olan arkadaşlarını (belki de kendisini) hatırlıyormuş.