belki ilginizi çeker
  1. · rererö
  2. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  3. · hayret walla
  4. · zirvetördeki en sevimli seksi fotojenik fotoğraf
  5. · boylumlama
  6. · adım hıdır elimden gelen budur
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · ugg
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · disko kralı
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · msn messenger
  9. · re istanbul zirvesi

komiknickbulamadim  

1. nickinin komiklik derecesi okuyan kişi ve okuduğu ana göre değişebilecek olan yeni nesil yazar.
    (mataratör, 18.07.2009 01:25)
  2. mesajlaşma duyurusu ciddiye alınmayan bir kadın.

(bkz: hayret walla)
    (shilem, 30.07.2009 19:34)
  3. farmakolojiye ilgisi olan bir yazar. biraz kırgın sanırım. ama bence böyle bir platformda rahatsız edilmeden yazabilmek kadar güzel bir şey yok. aldırmasın, yazsın yeter.*
    (qrs komplexi, 28.09.2009 20:43)
  4. beni çokpis azarlamış olan yazar, tamam söyle gerçekleri yine söyle ama o kadar da çarpıcı bir şekilde insanın suratına vurulur mu yahu? kalakaldım resmen, ühüü.
    (aglaures, 13.10.2009 15:50)
  5. + girdiği "ortak payda ne lan" duyurusuna "3/5 + 7/5 var ya mesela, 3le 7 pay, 5 ise payda" diye gaz ve toz bulutundan başlayan, işin kötüsü uzayıp da giden bir açıklama yapmam nihayetinde verdiği ince ayarla beni titretip kendime getirten;
    + sonrasında ortak paydamızdakilerin ortak olmasından açılan muhabbetle aslında komik olduğuna kanaat getirdiğim;
    + wondrous'a wondi diyecek samimiyetine şahit olunca "lan acaba wondrous ortak payda'nın yazarlar tarafından nasıl karşılandığını anlamak için mi böyle bir duyuru girdi?" diye beni gece gece paranoyalara gark/sevk/duhul eden,
    + altıncı nesil,
    + hoşgelmiş yazar.
    (impala, 16.10.2009 03:14 ~ 03:15)
  6. akıllı ve bir o kadar esprili yazardır .

(bkz: kuzu)
    (edepsiz koala, 19.10.2009 09:06)
  7. akılsız ve bir o kadar da hödük yazardır.

(bkz: öküz)
    (komiknickbulamadim, 19.10.2009 17:14)
  8. bkıllı ve büro kadar dar değişik yazardır.

(bkz: ornitorenk)
    (ghujka, 19.10.2009 17:16)
  9. sakallı ve puro kadar da şişkin yazardır.

(bkz: orangutan)
    (authority, 19.10.2009 17:39)
  10. zavallı ve euro kadar da değerli bir yazardır.
    (bkz: hisse senedi)
    (apndxxxfreephotos, 19.10.2009 17:45)
  11. acı gerçekleri çattadanak öyle üzülür mü, kızar mı acep falan dinlemeden söyleyiveren yazar. öyle dumur olup kalıyorum; dinliyorum dinliyorum hak veriyorum kendisine, sonra ben yine bildiğimi okumaya devam ediyorum.

hem patavatsız, hem zeki, hemi de azucuk deli.

öyle karışık bi yazar işte.

not: bi de beğenmedi yazılanları, cık cık cık
    (aglaures, 20.10.2009 23:47 ~ 23:51)
  12. bir üçüncü nesil yazar olarak, altıncı bir nesi pohpohlamam çok manidar olacak. mevcut profile uymuyor olacağım ama kendisini pohpolamak istemekteyim.

pohhh!
    pohh!
    poh!
    po!
    p

pohpohlama bu muydu yav, ben anlamıyorum galiba bu işten.
    (aglaures, 23.10.2009 17:10)
  13. sözlükteki nesil kompleksinden muzdarip herhalde, galiba, sanırsam. bir üçüncü nesil olan şahsımı bu denli sıkı takip ediyor olmasının başka bir açıklaması olamaz zira.
    (aglaures, 23.10.2009 17:17)
  14. kominik bulamadım olarak okuyup anlamlandırmaya çalıştığım nickin sahibi/sahibesi.
    (bkz: bulamak)
    (ben büyüyünce plankton olucam, 26.10.2009 12:14)
  15. altıncı nesil düşünen davşandır.
    (gülümsemekgülünçtür, 28.10.2009 22:18)
  16. hiç bir zirveye katılmamış şimdiye kadar, bunu esefle kınıyorum. çünkü katılmış olsa idi, bir de üstüne fotoğraf kadrajlarından birine girmiş olsaydı ne güzel link verecek ve tüm rakipleri bertaraf edecektim. bu mutluluğu bana yaşatmadığı için kendisini yine ve tekrardan esefle kınamaktayım.

şayet bir fotoğrafı olsaydı zirvetörde; zirvetördeki en sevimli seksi fotojenik fotoğraf kendisine ait olurdu, eminim bundan. gerçekten bak.
    (aglaures, 30.10.2009 18:03)
  17. bana verdiği ayarların, umursamaz tavırlarının hastasıyım.
    (aglaures, 06.11.2009 13:22)
  18. manevi aplam. gerçi küstü şimdi. ee, zaten aplam yok diye manevi aplam ilan etmiştik seni. apla küstürülünce ne yapılır bilmemki.
    (slaw, 10.11.2009 15:41)
  19. hakkında tanımam etmem diyemeceğim, nick altı parselleyicim benim. hemi de bıdı bıdı bir şikayetler falan, ne yazsa eksileniyomuş da falan da feşmekan. o değil, deli galiba; eksileniyor biliyor, yine de yazıyor, yine de eksileniyor. böyle bir kısır döngünün içerisinde kaybolacağından korkmaktayım zira.

kendisiylen, ittifak kurar mıyım bilemedim. keyfime kalmış. bir ara bu ittifak ile ilgili demeç vermek istiyorum. ama anladığınız üzere şu an çok yoğunum, toplantılarım, başka basın demeçlerim falan var.

o yüzden, hadi eyvallah kuzum.
    (aglaures, 17.11.2009 12:31)
  20. ne kadar klişe cümle varsa kullanmak istiyorum hakkında.

tanırım iyi çocuktur.

bakmayın siz onun sert duruşuna, mangal gibi bir yüreği var aslında.

yakışıklı değil ama sempatik bir tiptir kendisi.

kedisi olan insan modelinden olup, kedisinin gün içinde ne yaptığını ettiğini sözlükten takip edebilirsiniz.

ayrıcana, yumurta kırmayı yemek yapmak sanan kızlardanmış. menemen yapmayı yemek yapmak sanan erkekle birlikte tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan onu tartışmak gibi ulvi bir amaç uğruna başka yemek yapmayı öğrenmeyecek. zira çok idealist yahu.

böyle de garip biri işte.
    (aglaures, 17.11.2009 12:59)
  21. çok rererö yazar.
    (aglaures, 18.11.2009 13:21 ~ 13:21)
  22. bugün itibariyle, verdiği hiçbir bakınız doğru başlığa yönlenmiyor. bir de artistik bir şekilde, dolu bakınız yazıyor ya yanına bitiyorum. tabi ben bunu deklare edene kadar hepiciğini düzeltti bile. neyse, bi şey demiyorum.
    (aglaures, 19.11.2009 15:11)
  23. demeçlerimden o kadar şikayet etmesine rağmen, galiba o demeçleri dinleyen bir tek kendisi. böyle de enteresan bir ilişkimiz mevcut kendisiylen.

ha bir de; ben bebekle falan ilgilenemem, daha onun oğulcuğunu* elimde tutamıyorum. ne bebeği, kuzum allasen. hem ben yoğunum, basın toplantılarım neyim var, sonra kendi başına kalır onu da dokuzuncu kattan aşağı atarsın herhalde.
    (aglaures, 19.11.2009 15:24)
  24. amanın şunca zamandır oluşturmaya çalıştığım imajı yıkmaya adadı galiba kendisini. sert, astığım astık, kestiğim kestik gidiyor idim ben; şimdi bir naiflik yükledi bendenize. hoba ki hoba yani!

o bu değil de, tüm klişeleri ayaklarına sermek istiyorum, bildiğin gibi değil. kendisini tanıdığım için çok mutlu olduğumu yazmak istediğim yazar, sonra kendisi bana sözlüğün kazandırdığı en şahane bi şey. falan filan.

ama en önemlisi; kendisi çok rererö yazar.
    (aglaures, 20.11.2009 18:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil