kota sorgusunda ayın 3 ünde 2 gb a gelindiğinde aboooo bidaha mailime bakıp çıkıcam denilip sonra amaaaan faturayı ben mi ödüyorum banane deyip youtube a girilen internet bağlantısı
şifre koymaması beleş bağlanılması falan yetmez insana, gün gelir komşuya sinir olmanıza neden olur tuvaletten wireless bağlantı durumunu yaşattığı için
dikkatimizi çekmemesi gereken wirelesstır.bu fırsatı değerlendirip, bağlantıyı sömürmemek bünyede enayi hissi yaşatsa da, doğru olan yapılıp kullanılmamalıdır.zira bunu istismar etmek göte girme potansiyeli yüksek* olan bir harekettir."ben bu hareketin götüme gireceğine inanmıyorum" diyenlerin, kendilerine mani olmak için b planını uygulamaya koymaları gerekir.
komşuda pişer acaba bize de düşer mi edasıyla düşünmeye yönlendiren, ortamda köşe bucak ağlardan ağ beğenmeyi hayal ettiren insanoğluna internet kapılarını açan çok cazip bir komşu hakkıdır.
bi türlü bi boka yarayamayan wireless'tır. bi ordan bi burdan gezer durur sonra yine en iyisi kablolu diyerek paşa paşa masanın başına oturmamı sağlayan internet bağlantısı.