belki ilginizi çeker
  1. · thkp c
  2. · afyonlu katolik gay taşfırın ustaları
  3. · ukkth
  4. · tek yol devrim
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · boylumlama
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · soyada uygun isimler koymak
  9. · hüseyin alemdar

komünizmi benimsemiş pkk yandaşı ateist kürt  

1. şerefsizin tekidir.

böyle biriyle 1 yıl görüştüm ordan biliyorum.

tek yol devrim diye naralar atarken, ertesi gün olacak seçimlerde dtp ye oy vereceğini ağzından kaçırır. sen şaşırıp bir açıklama bekleyince de "sen burdaki durumları bilmiyorsun. dışardan bakan kürtlerin halinden anlamıyor" diye dert yanar. aslında kendine ve halkına acır.

kendi şehrindeki provakatif eyleme katılır. thkp-ctarihini ezbere bildiği gibi, bir dersanenin önünde bomba patlatıp çocukları öldüren bir örgüte yardım eder.

allaha inanıp inanmaması kimseyi ırgalamaz. kendi isteği kendi kararıdır.

bu insanlar daha çok okumuş kesimden olur. hani deriz ya. pkk ya yardım edenlerin hepsi cahil, köylü değil, içinde mevki makam sahibi insanlar da var diye. işte bu insanlar geleceğin makam sahibi teröristleridir.

eğitilme olanağı yoktur. çünkü kendileri eğitim adını verdikleri, beyin yıkama seansından geçmişlerdir. allah ıslah etsin.

*
    (benzemez kimse bana, 19.08.2009 02:57 ~ 03:02)
  2. komünizmi kendi ayrılıkçı-ırkçı eylemlerine paravan olarak kullanma amacındaki... nedir? nedir lan bu? şeydir. şey olabilir mi ki? ondan şey bile olmaz. neyse şey diyelim. tamam.
    (always alone, 19.08.2009 03:02)
  3. hiç çekilmez olandır.
    (simliboya, 19.08.2009 03:02)
  4. ölmesi gerekendir.
    (simliboya, 19.08.2009 03:04)
  5. (hector, 19.08.2009 03:05)
  6. aslında tam anlamıyla komünizmi sosyalizmi özümseyememiştir.*
    (mokaryus, 19.08.2009 03:10)
  7. güzel bir dayağı hakedendir.
    (simliboya, 19.08.2009 03:12)
  8. kafası çorba olmuştur. kürt faşizmiyle komünizmi aynı tavada eriterek süzgeçleyeyim derken fatal error vererek motoru yakar.
    (rene, 19.08.2009 03:35 ~ 03:35)
  9. kominizm i bir paravan olarak tutarlar bunlar. sorsan pkk lı değilim ben sadece marx ın yolundan ilerliyorum tarzı zırvalar döktürürler. ama şimdilerde kürt açılımı bize bu hainlerin gerçek yüzünü göstermektedir. çevremizde ne kadar çok pkk sempatizanı olduğunu anlıyoruz.
    nihayetinde pkk bir örgüt olduğu için sözlük içinde de bunlar örgütlenmişlerdir. ne zaman ki pkk karşıtı bir giri yazsanız hemen eksi manyağı olur o giri. bu şekilde içlerini rahatlatırlar, güyya barındırmak istemezler buralarda.

bir süpermarketin önünde bomba patlattıktan ve orda çoluk çocuğun öldüğünü gördükten sonra çok merak ediyorum bu insanları acaba ne gibi bir ruh hali içerisinde oluyorlar. vicanları sızlıyor mu acaba?

şimdilerde moda oldu birde, "kürtlerin sorunları elbet var yoksa 30 senedir niye bitmedi pkk zannediyorsunuz" naraları atarlar. ulan şerefsiz piçler hangi sorun masum bir insanı çoluğu çocuğu öldürmenin mazereti olur he. o çocuk sana ne yapmıştır hayvan herif.

evet pkk ya otomatikman küfür ediyorum doğru. sorunlarını hiç dinlemiyorum o da doğru. neden, çünkü bir çocuğa bomba atan biri ancak ve ancak ruh hastası olup, beyni sağlam yıkanmıştır. onun sorunu nu dinlesen ne yazar.

göreceğiz bakalım kürt açılımından sonra da aynı şeyler devam mı edecek? işte o zaman da devam ederse sizden hiç bir halt olmaz derim ben.

peşinen not: verin eksileri a.q., sizden korkan sizin gibi olsun
    (bkz: büyük küfür)
    (goxel, 19.08.2009 08:14)
  10. aranıp bulunmayan kimselerdir. ama söz konusu komunizm olunca pkk teferruat olmaktadır. nedir aslında amaç komunizm pis kaka her komunist pkk lı mantığının yansımasıdır gerisi teferruattır hakkaten diyorum lan. kendimden biliyorum...

karadenizli olmama rağmen doğudaki sorunları anlattığımda "eee sen pkk'lısın?" diyenleri çok gördüm allahlada pek işim olmadığından ateistte ilan edilmişliğim var... varan iki oldu değil mi? ha bir de marx amcanın sakallarına kurban olduğum için oradan da komunizmi koy varan üç... al sana komunizt ateist pkk'lı hatta kürt...

hacım... en son cia-da çalışan amcalar şunu söylüyordu... sosyalist sisteme karşı savaşmak için yoğun medya baskısı yaratılmalı toplumdan dışlanmalı bunlarıda yerel terör hareketleri ile desteklenmelidir.

ülkemizde bu hareket hali hazırda kürt milliyetçiliğine saplanmış ve sosyalist ya da komunist hareketleri halk gözünde terörist ilan etmektedir bunuda gayet güzel bir şekilde medyamızda desteklemektedir. ha kurulan özel harp dairesi başkanlığı ve psikolojik savaş da ayrı bir hengamedir.

demem o ki götünden element uyduran toplumun dayanılmaz olarak istediği insan evladıdır. yani dünyanın en mahsum insanına "komunizmi benimsemiş pkk yandaşı ateist kürt" dediğinizde şerefsizim bu adamı recim ederler normalde kadınlar içinmiydi neydi ama taşlaya taşlaya öldürürler.

lan nerede "f tiplerine karşı bildiri" dağıtılmaya başlansa oradan "ya allah bismillah allahu ekber..." sesleri ve ardından "pkk"lılar ve ardından "komunistler" ve ardından "allahsızlar" nidası ile karşılanmaktadır bu ülkenin demokratik kurumları...

sonuç olarak linç edilmesi gereken insan tipidir. ama yoktur!
    (umut taciri, 19.08.2009 08:35)
  11. zamanında "ben aleviyim, hafızım aynı zamanda da ateistim" diyenine rastlamıştım. o cümlede söylememiş olsa da pkk sempatizanıydı aynı zamanda
    ben de "ben bir entel magandayım, hem jigolo, hem nurcuyum" diye cevaplamıştım, pişkin pişkin gülmüştü ve meramını açıklamaya çalışmıştı.
    (yannis, 19.08.2009 08:56 ~ 08:57)
  12. insan demeye 1000 şahit isteyen canlı. değil sadece bir toplumdan, dünya tarafından dışlanılasıdır.
    (hacktor, 19.08.2009 09:05)
  13. sıfatı gitar solosu gibi olan kürttür.
    (kahnesty, 19.08.2009 09:06)
  14. siktiri boktan tespitlerinizin kaynağı olan, kendi çelişkileri yalnızca kendini ilgilendiren kişidir. ayrıca; buradaki çelişki nerededir önce bunu bulup gösterin bana, hakikaten merak ettim.

komunizm bir ideoloji; benimseyen kişinin yaşı, cinsiyeti, cinsel tercihi, dini, dili komunizm ideolojisini seçerken / ona göre yaşarken bir etken oluşturmuyor.

pkk yandaşı diye tabir ettiğiniz eminim ki; ukkth'yi benimsemek, kürt halkının kendi iradesine saygı duymaktır sizin nezdinizde. o yüzden her bulduğunuz şeye mal bulmuş mağribi gibi pkk yandaşı yaftası yapıştırdığınız için bu kıstas neyim olmuyor zaten. öyle muğlakta ki, anca kaçış sibobu olabilir bu.

ateist olmasının diğer iki özellik ile uzaktan yakından alakası yok. hem kendi tercihi de yalnızca kendisini bağlar.

kürt olması; ırkını kimse seçemediği için yine yukarıdaki özelliklerin tümünden bağımsız. ve sadece kendisini ilgilendiren bir ayrıntı.

şimdi birbirinden bağımsız bu özellikleri bir araya getirdiğinizde; yeni bir oluşum / karışım keşfetmiş olmuyorsunuz. var olması, mevcut olması gayet de normal olan bir bireyden bahsediyoruz. yani siktiri boktan tespitler, ya da büyyük şaşkınlıklara hiç gerek yok.
    (aglaures, 19.08.2009 09:35)
  15. (tartar, 19.08.2009 09:48)
  16. komunizm ayağına kürt milliyetçiliği yaparlar. türk milliyetçileri de faşist olur bunların gözünde. çelişkili insanlardır vesselam.

edit: pkk yandaşı lan. insan mı?
    (kizilotesi, 19.08.2009 09:55 ~ 10:09)
  17. komünizmi benimsemiş pkk yandaşı namussuz diye değiştirmek lazım belki. etnik problem değil, ibnelik problemidir var olan.

hatta belki ilk tanımını da çıkartabilirsiniz.

pkk yandaşı namussuz

bu da cuk oturuyor tanımın yerine.

yani liberali de, sosyalisti de, türkü de, almanı da, ingilizi de, çerkezi de, gürcüsü de, kürdü de... aynı oranda namussuzluktur bu pkk yandaşlığı.

faşizme, wilson prensiplerine, efenim ukkth falan ayrımcılığın ve terörizmin tüm teorik altyapısına;
    sağlam bir siktir çekiyoruz.

(bkz: demokrasi açılımı)
    ayrıca
    (bkz: vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten)
    (atlantis, 19.08.2009 09:56 ~ 10:02)
  18. üniversiteden de atılmış denirse kimden bahsedildiğinden emin olacağım şahsın özellikleri.
    (phoenixboy, 19.08.2009 11:27)
  19. karışıma bak hizaya gel...

(bkz: höött!!)
    (bkz: bittin sen deyyus)
    (bkz: git öl çabuk)
    (bençokdüşündümişiniçindençıkamadım, 19.08.2009 11:57)
  20. (absolutraspberri, 19.08.2009 12:03 ~ 12:03)
  21. abd'ye yalakalık yapmayı ve faşizmi komünizm ile bağdaştıran, çıbanbaşlarının "fethullah hocayı takip ediyorum" sözlerini duymamış olan, yarrak gibi insandır. evet yarrak gibidir, affetme amk.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 19.08.2009 12:13)
  22. dünya'nın bir an önce sıçıp uzay boşluğuna atması gereken bok.
    (hacktor, 19.08.2009 13:34)
  23. pkk'nın gerçek açılımını ideolojisini bilmemekten kaynaklanan cahil cümlesi. pkk kısaltmasının açılımı partiya karkaren kürdistan'dır. anlamı kürdistan işçi partisi'dir. zaten kurulduğu dönemde marksist-leninist bir örgüt olduğunu iddia etmiştir. dolayısıyla evet komünist olma iddiasını taşımaktadırlar. tabi komünistler de genelde ateisttir. bu yüzden dtp'ye oy veren solcuya senin neren solcu diye abes bir soru sormak saçmadır. ama yine de kendini komünist olarak tanımlayan bir örgüt ya da parti nasıl olur ayrılıkçılığı savunur, milliyetçi tezlere sığınır gibi bir soru sorulabilir. bu daha mantıklı bir sorudur. milliyetçiliğin enternasyonalizm mantığına ters olmasından ötürü.
    (vendetta dantes, 19.08.2009 16:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil