belki ilginizi çeker
  1. · eşek sikmek
  2. · 15 yaşında erkek çocuğa 30 kişinin tecavüz etmesi
  3. · üniversitede kızlar teklif ediyormuş
  4. · yarın yanağından gayrı
  5. · cami tuvaletinde çocuğa tecavüz etmek
  6. · polis kılığında kadın kaçıran dallamalar
  7. · tecavüz edemeyince serbest kaldı
  8. · küba da herkes teklif ediyormuş
  9. · türk sisteminde erkeklerin herkese çakması
  10. · ülkücülere çakmak lazım
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · prison brake
  6. · 2012
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · sanem çelik
  9. · mehmet eymür

komünizm sisteminde herkesin birbirine çakması  

sayfa  / 2
  1. (bkz: küba da herkes teklif ediyormuş)

edit:başlık başıma kalmaya gör
    (emir cool u, 20.05.2009 15:07 ~ 15.08.2009 10:42)
  2. yarın yanağından gayrısının bir türlü izah edilemediği zihniyetin ortaya attığı önerme. oh ne ala!
    (aglaures, 20.05.2009 15:17)
  3. yalandır. gerçek olsa şu an komünizm gelmiş olurdu. en azılı faşistler pardon abazanlar komünizm yanlısı olurdu. türkiye deki rakamlar gözönüne alınınca pek de yanıldığım söylenemez sanırım.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 20.05.2009 15:19 ~ 15:28)
  4. ülkücülere kötü haber geldi desenize. sakın çakışmayın sadece komünistler çakışır. adınız namınız kirlenmesin. hayatımda ilk defa ülkücülere hak verdim bana birisi çakmasın diye ülkücüsünüz değil mi? arkanızdayım koçlarım. hatta bana biri çakacaksa bende ülkücü olacağım.
    (brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim, 20.05.2009 15:24 ~ 15:55)
  5. (zikandal, 20.05.2009 15:44)
  6. ülkü ocağında insanların komünist rejimlerde birbirlerine çakıp çakmadıklarının tartışılması da en dikkat çekici noktadır.
    (kırmızı ışıkta duran adam, 20.05.2009 15:46)
  7. kartlar karıştırılmadan dörderli dağıtıldığı için meydana gelen durumdur. herkeste bir cins kağıt birikmekte, bir cinsten de hiç gelmemektedir. bu yüzden, genelde herkes ilk elden bir kağıda çakar. geçen gün komunizm oynadık mesela, 4 el üst üste sineğe ilk elden çaktım. oluyor böyle şeyler, şans işte.
    (nedensiz, 20.05.2009 15:48)
  8. (onder, 20.05.2009 15:54)
  9. komünist parti manifestosunun şu an hatırlayamadığım sayfalarında bu duruma açıklık getiriyordu, marx ve engels. 200 yıl önce birileri bildirilerine bu açıklamayı getirdiklerine göre, o zaman da benzer suçlamanın olduğunu düşünmek garip kaçmaz. demek ki 200 yıldır aynı şeyi söylüyor bu anti-komünistler. bir adım bile ilerlemeden, aynı şeyi tekrar ederek.
    (piqolet, 20.05.2009 15:58)
  10. (hayattaki ücüncü tekil sahıs, 20.05.2009 15:59 ~ 15:59)
  11. (oerlikon, 20.05.2009 15:59)
  12. (bkz: harbi mi)
    ohş... komünizmle ilgili tüm fikirlerimi darmadağın eden haber. yaşasın devrim, nazım, che falan feşmekan.
    (suzanne, 20.05.2009 16:00 ~ 16:01)
  13. (heroine, 20.05.2009 16:02)
  14. zamlar geri alınsın diye uyduruk ve sikindirik bir serzenişte bulunan güruhtanda bu beklenir denebilecek durum. çakın birbirinizede soyunuz kırılsın.
    (hacktor, 20.05.2009 16:05)
  15. daha ergenliğe yeni girdiğim dönemlerde, yani 13-14 yaşlarındayken kuzenden penthouse isminde bir dergi almıştım. hem yazıları hem de fotoğrafları ile doksanlı yılların ortalarında türkiye'de playmen ile beraber satılan en kaliteli erotik dergiydi.

dergiyi alıp okumaya başlamıştım. birkaç sayfa güzel hatunları, iyi fantezileri okuduktan sonra dördüncü sayfaya gelmiştim. dördüncü sayfada ise çok şaşırdığım bir yazıyla karşı karşıya kalmıştım. yazının başlığı şöyleydi:

"sovyetlerin katı demir perdesi düştü, kadınları artık rahatça sevişebiliyor."

yazının devamı ise: "rus kadınları artık striptiz kulüplerinde, randevu evlerinde, barlarda gösterilerini rahatça yapıyor; para karşılığında erkeklerin her türlü fantezilerini yerine getiriyorlar. yurt dışından birçok kişi gelip rus kadınlarıyla rahatlıkla birlikte oluyor. bu haftaki köşemizde sovyetlerin ahlaki baskı kurduğu komünist rejimden bunalan inga isimli güzelimiz ile rusya'yı ziyarete gelen italyan..."

o ana kadar küçük ergen beynimde uyduruduğum sosyalist devletlerinde ahlak denilen bir olgunun olmadığı, her erkeğin istediği kadına yaslayabildiği, ülkenin seks kulüpleriyle dolup taştığı düşünceleri uçup gitmişti. daha sonraki yıllarda penthouse'n bu tezini güçlendiren birçok bilgiyle karşılaşmıstım. komünist rejimlerde bırakın herkesin birbirine çakmasını, belirli kurallarla gece kulüpleri kapatılmış ve kadının seks metası olarak görülmesi engellenmiştir.

şimdi, sözlükte bu başlığı ve yazıları okuyunca küçük ergen beynimi hatırladım. allahtan o 13-14 yaşlarımı atlatmışım; zihnin o yaşlarda kalması çok kötü bir şey olsa gerek...
    (çikoprens, 20.05.2009 16:06 ~ 19:41)
  16. (cagrilanyakup, 20.05.2009 16:08)
  17. (bkz: nurettin yedigöl)

faşistlere adım adım çakma dersleri.

çakma insanlık!
    (cagrilanyakup, 20.05.2009 16:16)
  18. bireylerin hak ve özgürlüklerinin eşitliğini esas alan bir rejimde herkes birbirine çakıyorsa, kim bilir faşizmde kim kime çakıyordur diye düşündürten hede.. aman yarabbi içim titredi bir an!

ayrıca,
    (bkz: çakmasanda çaktı derler)
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 20.05.2009 16:18)
  19. (siz hepiniz ben tek, 20.05.2009 16:20)
  20. bu ne saçmalıktır, bu ne zırvalıktır. ideolojik fikirler ayrıdır ahlak ayrıdır. hiç bir ideolojik fikrin içerisin de ve ya temelinde ahlaksızlık yoktur. hatta ahlaki kavramlar bundan çok uzaktır. bir komünist olmayarak şunu dile getirmek istiyorum; saygı görmek istiyorsan, saygı göstereceksin. bazı insanların cahil cahil konuşmalarına hak verip onlar üzerinde tartışmak ne boş, ne aptalca birşeydir. komünist ve ya sosyalist olupta cuma namazı kılanlara ne diyceksin o zaman, sabetaycı mı? bu başlığı bir ülkücü açmış olamaz, olmamalı. bu kadar seviyesiz, bu kadar kalitesiz tartışmalar bir ülkü ocağında dönüyorsa eğer devlet bahçeli hiç eleştirilmemeli. ülkü ocaklarına karşı olan tutumu çok yerindeymiş.

(bkz: yazıklar olsun)
    (onerule, 20.05.2009 16:25)
  21. kapitalizmde sadece belli bir kesimin bize çakmasından iyidir. ben penisi hazırladım bekliyorum hacı. ne zaman geliyormuş bu komünizm?
    (mordevrim, 20.05.2009 16:36)
  22. (azsxb, 20.05.2009 16:37)
  23. mevcut sistem komunizm değil ama birbirine çakan çakana, ne iş bu çakal?
    tanım: aklını iki lobun arasında sıkıştırıvermiş insan söylemi.

(bkz: kıçıyla gülmek)
    (bkz: fikir sıçmak)
    (zahidem gurbanımov, 20.05.2009 16:39)
  24. (fakespeare, 20.05.2009 16:44)
  25. işin doğrusu için komünist manifesto'ya bakmakta yarar var. bakalım marx ve engels ne demiş?

"siz komünistler, kadınların ortaklığını getirmek istiyorsunuz, diye bağırıyor tüm burjuvazi bir ağızdan. burjuva, karısını, salt bir üretim aracı olarak görüyor. üretim araçlarının ortaklaşa kullanılacağını duyuyor ve, doğal olarak, ortaklaşa olma yazgısından kadınların da aynı şekilde paylarına düşeni alacaklarından başka bir sonuça varamıyor. hedeflenen gerçek noktanın, kadınların salt üretim araçları olma durumuna son vermek olduğunu aklına bile getirmiyor.
    burjuvalarımız, kendi proleterlerinin karılarını ve kızlarını ellerinin altında bulundurmakla yetinmiyorlar ve resmi fuhşu bir yana bırakırsak, birbirlerinin karılarını baştan çıkarmaktan büyük zevk duyuyorlar.
    burjuva evliliği, gerçekte, evli kadınlarda ortaklık sistemidir, ve dolayısıyla komünistler, olsa olsa, kadınların ikiyüzlüce gizlenmiş ortaklaşalığı yerine açıkça yasalaştırılmış olanını getirmeyi istemekle suçlanabilirler. zaten, apaçıktır ki, bugünkü üretim biçiminin kalkmasıyla birlikte, bu sistemden çıkan kadınların ortaklaşalığı da, yani resmi ve özel fuhuş da kalkacaktır."

daha ayrıntılı bilgi için lütfen bakınız: http://www.kurtuluscephesi.com/...
    (karaborsa, 20.05.2009 16:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil