belki ilginizi çeker
  1. · yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek
  2. · ismi lazım değil
  3. · başlık piç etmek
  4. · sünni türk milliyetçi heteroseksüel erkek
  5. · bir bünyeye birden çok ideoloji sığdırmak
  6. · masonluk
  7. · komünistler faşistler şeriatçılar özünde aynıdır
  8. · atatürk kurtuluş savaşı devrim
  9. · ergenekon davası
  10. · komünizm karşıtı kapitalist olmayan yarı liberal
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · ugg
  3. · disko kralı
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · kedi
  9. · cem adrian

komünist satanist darvinist ateist homoseksüel  

sayfa  / 2
  1. ismi lâzım değillerin kendilerinden olmayanlara yakıştırdığı sıfat. onlara göre komünistler satanist, satanistler darvinist, darvinistler ateist, ateistler homoseksüel ve homoseksüeller de komünisttir. çektikleri aydınlatıcı belgesellerde bu mantık zincirini bulabilirsiniz. dünya üzerinde tek bir düşman vardır, o da bu "komünist satanist darvinist ateist homoseksüel" akımdır. eğer ismi lâzım değillerin dediklerini dinlemezseniz siz de bunlardan birisi olursunuz.

basit, pratik bir yaklaşım.

ek: espri değildir. adını buraya yazarsam uçacağım bir adamın belgesellerinde ciddi ciddi vurgulanan şeydir. espri bu başlığa "satanistler ateist olamaz ki?" yazmaktır olsa olsa.
    (ali kamber, 25.02.2008 01:23 ~ 02:02)
  2. (ali kamber, 25.02.2008 01:26)
  3. kendisi aynı zamanda siyonist ve masondur. sorosçu olma ihtimali de araştırılıyor.
    (recai pengül, 25.02.2008 01:28)
  4. bunları savunanlar da gizli eşcinseldir.
    (recai pengül, 25.02.2008 01:28)
  5. darwinizm, komunizmin topluma uyarlanış biçimlerinden bir tanesidir. satanist olanlar, aynı zamanda ateist olamazlar. buna kimileri antagonizma (uzlaşmaz karşıtlık) da der. homoseksüellik, fiziksel bir olgudur. herhangi bir düşünceyi kapsamaz, herhangi bir fikir akımının simgesi değildir. özgürlükçü düşünler kapsamında, kimi zaman merkeziyetçi oluşumlar yaratılmak istendiğinde ele alındığı görülmüştür. sonuç olarak, bahsedilen tüm kavramların keşisim kümesi de boş küme olarak elde edilir.

velhasılıkelam, alakasız başlıklar açıp, ayağa düşürmeyin artık felsefi kavramları. insanların başlıklara tıkladıklarında okumaya nedenleri olsun.
    (banker bilo, 25.02.2008 01:33)
  6. (recai pengül, 25.02.2008 01:34)
  7. yanından derhal uzaklaşılması gerekendir.

-%& --- spoiler -- &%-
    *arkadaş ortamı, bir kült olan din muhabbeti*

-abi bence islamiyet çok saçma yeaa..
    +doğru diyorsun aslında. sen neye inanıyorsun peki hacı?
    -ben satanist ateistim.
    +kulağa hoş geliyor. o nasıl oluyor peki?
    -yani tanrının şeytan olduğuna inanıyorum ama yok aynı zamanda tanrı manrı.
    +evrime inanıyorsun o zaman?
    -tabi canım darwinistim aynı zamanda.
    +allah bilir komünistsindir de..
    -allah yok dedik ya herhalde komünistim! ama dur aslında allaha inanmaya başladım sanki.. senin gibi yakışıklı birini mutlaka biri özenerek yaratmış olmalı necmi..
    +ne diyon be?
    -ben komünist satanist darvinist ateist homoseksüelim.
    +..
    -öpüşelim mi?
    -%& --- spoiler -- &%-
    (sadalet, 25.02.2008 01:38 ~ 01:46)
  8. şimdi açıklayanlar olmuş ama benim de bu konuda edeceğim iki laf var.

komünist satanist darvinist ateist homoseksüel hakkında konuşmak için önce satanist darvinist'in ne demek olduğunu bilmek gerek. bakalım sözlükler ne diyor:

satanist: şeytana tapan kimse (tdk)
    darvinist: darvincilik kurallarına bağlı kimse (kıçım)

yani satanist darvinist evrime inanan şeytana tapan kimse oluyor ki buraya kadar sorun yok. peki bu insanın komünist olduğunu da kabul edersek ne olur? hemen bakalım:

komünist: komünizm yanlısı olan kimse (tdk).

peki kimse ne demek haberimiz var mı? buyrun:

kimse: herhangi bir kişi, kim olduğu bilinmeyen (tdk).

yani kim olduğu bilinmeyen ama komünizm yanlısı olan, evrimci şeytana tapan oluyor bu. gerisine bakmaya gerek bile yok. kim olduğunu bilmediğin bir insanın komünist olduğunu nereden bilebilirsin ki? bu adam hakkında söyleyeceğim tek şey "böyle başlık açanı tavşanlar sevsin"dir.
    (recai pengül, 25.02.2008 01:46)
  9. bu adam hakkında belirtilmesi gereken en önemli şey hem satanist hem ateist olamayacağıdır.
    (recai pengül, 25.02.2008 01:58)
  10. bu adamın var olmamasının sebebi aynanda hem ateist hem de satanist olunmasının imkansızlığıdır. paradoksal bir insandır.
    (recai pengül, 25.02.2008 01:58)
  11. şu ana kadar söylenmemiş ama değinmeden geçmek olmaz. bu adam hakkındaki en kafa karıştırıcı husus nasıl aynanda hem ateist hem satanist olabileceğidir. böyle bir insanın olabileceğini düşünmek için energizer tavşanı olmak gerek.
    (recai pengül, 25.02.2008 02:03)
  12. (ali kamber, 25.02.2008 02:04 ~ 02:05)
  13. boynu eğri devedir.
    (xix, 25.02.2008 02:04)
  14. çok renkli bir kişilik olsa gerek. siyaset, din, cinsel aykırılık obareyy. ama 30 yaşına gelince evlenir bu çoluk çocuğa karışıp ataerkil bir moda girer, kahvede fayans dizer.
    (gibigibi, 25.02.2008 02:18)
  15. ikinci cumhuriyetçi çakma solcu sorosçu hain yobazı hatırlatmıştır, ister istemez.
    (küller, 25.02.2008 02:19)
  16. (eolys, 25.02.2008 03:27)
  17. gündeme gelmemiş olmasına şaştım. darvinist insan, "survival of the fittest"a inanır. homoseksüel ise kolay kolay çocuk yapamaz. bu ne yaman çelişkidir?

not: aynanda nasıl hem ateist ve satanist olunabilir ona hiç değinmiyorum bile.
    (recai pengül, 25.02.2008 05:02)
  18. "komünist satanist darvinist ateist homoseksüel"...

bu coğrafyada komünist, satanist, ateist ve homoseksüel zaman zaman küfür (!) olarak kullanılageldi ama demek ki mahşerin bu dört atlısına bir beşinci eklenmiş: darvinist!

istedikten sonra "öteki"ni bulmak hiç sorun olmuyor. her zaman elinin altında suçlanacak birileri var çünkü. "ben yapmadım miki yaptı" diyen barış, daha bir çocuktu ve oldukça da sevimliydi ama eşek kadar heriflerden (!) aynı tepkiyi alınca insan biraz garipsiyor durumu ve mecburen metafiziğe kayıyor:

"god, give us grace to accept with serenity the things that cannot be changed, courage to change the things that can be changed, and the wisdom to distinguish one from the other." (reinhold niebuhr)

kısacası hoca'nın meşhur fıkrasında söylediği gibi: hırsızın hiç mi suçu yok be kardeşim?..

peşin not: bu giri kimseyi hedef almıyor. sözü geçen eşek heriflerin hiçbirinin bu sözlükte yazar olmadığını, ama sözlük dışında yazan eşek heriflerin de bulunduğunu belirtmeden edemedim, kusura bakmayın...
    (yesilcuppelipenguen, 25.02.2008 07:33 ~ 07:35)
  19. sözlükteki sayıları son günlerde artan ivmeli bir artış göstermektedir. aynanda nasıl olup da hem ateist hem satanist olunabilir ona hiç değinmiyorum bile.
    (recai pengül, 24.06.2008 19:19)
  20. aşağıdaki metinler hiçbir yerden alıntılanmamıştır, google'da boşuna aramayın:

"satanizmin karanlık dünyasının bir başka unsuru, komünist ideolojidir."

"komünistler, kanlı devrimler, acımasız katliamlar ve savaşlar düzenlerken, aslında darwin'in teorisini hayata geçirmişlerdir."

"hümanizm, kendi savunucuları tarafından da açıkça ifade edildiği gibi, ateist bir akımdır. "

"[satanist grupların] üyeleri yüzlerine son derece itici ve korkunç makyajlar yapmakta, eşcinsellik ve pislik çağrıştıran kıyafetler giymektedirler."

"[darvinist yaklaşım], ilerleyen satırlarda da göreceğimiz gibi, satanizm ile faşizm arasında doğal bir yakınlığa neden olmuştur."

gördüğünüz gibi faşizm ve hümanizm elli karakter sınırına takılmasa çok daha şekilli bir başlık olurdu bu.

ek: "bu giri burada çok fuzulî / vur kafasına kıçından çıksın ruhî" diyenler için (i) http://img396.imageshack.us/... (ii) edit ahlâkı.
    (ali kamber, 24.06.2008 20:01 ~ 21.10.2008 10:17)
  21. çok rerörerö dürler.
    (bulletproof, 24.06.2008 20:36)
  22. faşist sözcüğü unutulmuş oda eklensin. faşisttir de aynı zamanda kendileri.
    (zogo, 24.06.2008 22:00 ~ 22:00)
  23. "...bir gün trende karşılaşmışlar" şeklinde fıkranın başlangıcını oluşturan cümlenin özneleridirler.
    (semekkes, 24.06.2008 22:05)
  24. (less is more, 24.06.2008 22:23)
  25. (örtülü özne, 24.06.2008 22:24)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil