|
|
- koltuk altlarını almayan erkeklerden daha tiksinç olan insan evlatlarıdır. hele birde uzunsa kıllar beyyyy
- (bkz: monica bellucci)
- (bkz: tarzan yetiştirme kampları)
- koltuk altı kılı herdaim iğrenç görünür. kıllar alındıktan sonra yeni yeni çıkıyorken koltuk altı bir değişik görünüyo. pek çekici gelmiştir kısayken o kıllar. ama kıl dediğin erkeğe uyan birşeydir. koltuk altı kılı ne erkeğe ne kadına...
teşekkür eki: "koltuk altı"nın ayrı yazıldığını bana azimle öğreten jonpromie'e teşekkür ederim.(akarui, 04.06.2007 17:13 ~ 07.06.2007 20:41)
- (bkz: steffi graf)
(bkz: emma thompson)
- feministtir.
- amazonların içinde bulunduğu güruhtur.
- örüp, küçük renkli lastikler ile bağlamayı düşünen kızdır. ağda'dan ve epilasyon makinesinden korkup böyle bir işe giriştiği gün gibi ortadır. üşengeç de olabilir. mikroptur.
- yönlendirilmesi gereken kız modelidir.
(bkz: iğneli epilasyon)
(bkz: lazer epilasyon)
- katolik olması muhtemeldir.
- "millet benim koltuk altıma mı bakıcak" diyen kız modelidir. tabi temennimiz bu kız modellerinden fazla olmamasıdır. hadi ağda acıtıyo diyosanız jilet var kardeşim.
- kadını kızı geçtim, "bana verseniz bende almam, onlar ney lan öyle" dedirten cümledir...ha kes diyosanız o başkadır.
(bkz: lafı götünden anlamak)
- pasolini'nini mamma roma'sında üst düzey bir versiyonuna rastlayabileceimiz dişican.
- tembel , özensiz ve pasaklı kızdır.hele ki yazın kokandır.
(ibrik, 07.06.2007 10:02 ~ 10:03)
- genelde fransız kamplarında veya fransız filmlerinde görmeye alışık olduğumuz kız modeli.gerçeği fransız kamplarında pek fazla kız göremesekte bayanlarda baya abartılı bir şekilde ortaya konulan göz zevkini altını üstünü getirmesine neden olan modellerdir.bir de bu durum üzerine yazın koltuk altlarına envayi çeşit parfüm sıkarlar tabi terle karışınca ortalığı nahoş bir koku kaplar..(sustum kabul ediyorum iğrencim.)
- beden derslerinde köşe bucak kaçılması gereken kızlardır.
- nasılsa hava soğuk, kış ortası, hırkamı çıkarmam diyerek kıllarını da koltuğunun altına sokup arkadaşlarıyla dışarı çıkan ve bara gitmek zorunda kalan; oldukça sıcak, terleten bir ortamda bülent ersoy gibi kürklü hırkayla oturan ve tüm ısrarlara rağmen üzerindeki hırkayı çıkaramayan, en yakın bakkala gidip jilet almayı düşünen kız modelidir.
- eski kız arkadaşım işi abartıp örüyordu bir de kıllarını, yeni bir akım başlatıcam herkes böyle gezicek ahehaeha falan dedi salak lan bu diyip ayrıldım. şimdi guinness rekorlar kitabi'na girmiş. utandım kendimden öğrenince.
- (bkz: yüzbaşı corellinin mandolini)
(bkz: penelope cruz)
- kadın erkek eşitliğini sonuna kadar savunan kızdır.'erkekler almıyorsa ben neden alıyorum?' mantığıyla yola çıkandır.
- (bkz: kılda keramet olsa götte çıkmazdı)
- henüz çocuk iken güney sahillerimizde koltukaltı kıllarını örmüş bir kadına rastlanırsa, hijyen travması geçirilebilir. (bkz: kendimden biliyorum)
- büyük ihtimalle bohem takılan kızdır.
|