belki ilginizi çeker
  1. · burçin abdullah
  2. · fisting
  3. · büyü filmleri
gündem
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · prison brake
  3. · zongul ducks
  4. · ezel
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · apertura 2009
  7. · yaran diyaloglar
  8. · batman begins
  9. · iki sevgili arasındaki 7 fark

kollama  

1. stv'nin muhteşem dizisi. işin ilginci gündemdeki konuları hep akp tarafından aksettirmekte. türban genelgesini büyük kısım rektörün sallamaması olayının akabindeki hafta kaçakçı, adam yaralamaya azmettirici rektör konulu bölüm yapıldı. ssgss'nin protesto edildiği hafta sağlık çalışanları ve kan emici sendika bölümü yayınlandı. mütemadiyen de türban ve türbanı yakan, protesto eden laikler ve onlara "dinsiz, imansız, allahsız" diyen türbanlı mağdur öğrenciler konulu bölümler yayınlanmakta. akp'nin gerilimi yüksek ülke yönetme politikasının televizyon taşeronlarından olan stv'nin taşeron dizisi işbaşında her daim.
    (topal penguen, 23.03.2008 20:01)
  2. kollamaktan olumsuz emir.
    (budur, 25.03.2008 17:58)
  3. türk televizyonlarının en eli yüzü düzgün, adam gibi adam dizisidir. ortalama bir bütçeyle neler başarılabileceğini kanıtlamıştır. bizden ve sıcak bir dizi; kaybettiğimiz değerlerin dizisi.

şaka len şaka, aşkolsun. gayet embesil bir dizi.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 23.01.2009 22:16)
  4. an itibariyle sadece burçin abdullah'ı görebilmek için yarım saattir katlandığım dizi, burçin abdullah'ı, küçük lamia karakterinden sonra genç bir kız olarak görmek bir hayli enteresan gelebilir, hala görünürlerde yok ama fazla uzağa gitmiş olamaz...
    (juaqly, 22.04.2009 21:32)
  5. herkes böyle söylüyor, siz de inanmayacaksınız ama gerçekten zap yaparken denk geldim bu diziye. illegal bir örgüt yöneticisi olduğu aşikar olan yüzü görünmeyen adam masasının önüne toplamış adamlarını. hepsi kravatlı, kelli felli, yaşını başını almış adamlar. bu koca koca adamların konuşmalarından aklımdan kaldığı kadarıyla bir kesit sunuyorum.

- kaos çıkarmak lazım. (uzun uzun düşündükten sonra kura kura bu cümleyi kurdu.)

- arkadaşlar bilirsiniz ki kaos, kargaşa ve propaganda bizim en vazgeçilmez silahlarımızdır.

evet bu herifler bunları konuşuyor. bu düzeyde cümleler kuruyorlar. şimdi bu kanalı izleyenler var. kimsenin zekasına hakaret etmek haddim de değil ama bu kadar basit cümlelerle insanların zekasıyla alay edilmez ki be kardeşim. eğer bu diyalogları "vay anam vay neler dönüyormuş serhat!" edalarıyla seyredenler varsa çok daha büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.
    (genjuure, 24.06.2009 12:20)
  6. stv ana haber öncesi özeti olabilecek bir yapım. konusuna baktığınızda 28 şubatı anımsatır gibi. sanki o dönemin sabık kişilerini yargılama maksadıyla oluşturulmuş bir prodüksiyon.
    (omfarka, 03.07.2009 18:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil