|
|
- an itibarıyla özel bir tv kanalında türkiye'nin en ünlü kolejlerinden birinin (bkz: ted ankara koleji) tuvaletinde çekilen görüntülerle ortaya çıkan (!) çirkin görüntü...
(edım, 03.01.2007 19:12 ~ 05.01.2007 15:30)
- şimdi okuduğum ilginç haber.videosuyla birlikte detaylara buradan bakabilirsiniz.
http://www.aktifhaber.com/...
-ya kameraya alma
-saçmalama çok komik olucak
-adam kaydı ya (sizi çok güzel kaydırıcaklar..)
- (bkz: college fuck fest)
- (bkz: soğutucu sprey)
- (bkz: lost boys)
- bu kadar aşırı tepkiye yol açmasinı anlayamadığım olaydır.neticede gençtirler ve bir hata yapmışlardır.hepimizin gençken yaptigı aptalca şeylerdendir.ilerde büyük ihtimal bir araya geldiklerinde"lan oğlum hatırlıyonmu bir ara hep beraber tuvalette speyle kafayi çekmistik"demek için yapilmiştir.
- milliyet.com'dan birkaç gün evvel haberdar olduğum sikitirboktan parti(?)dir. ne anladık? medya gündem sıkıntısı içinde, youtube'dan videolarla idare ediyor, fragman seslendiren adamları kiralayıp arka fona korku müziği koyarak milleti galeyana getirmeye çalışıyor, akabinde ise gelsin ye$iller. bi kere o torbayı indir! güzel kızlar,alkol ve kokainin olmadığı uyuşturucu partisine uyuşturucu partisi mı denir lan? esrar çekseniz bari en azından parti mefhumuna yakın bir kontrast elde ederdiniz. olmamış 0!
- sonu nereye varacak diye merak ettiğim hadiselerden biridir.
evet gençtirler, kanları deli akıyordur, ileride biraraya geldiklerinde hatırlanacak anıları olsun istiyorlardır belki ama biz de liseli olduk. bizim lise zamanımızdan (ki 10-12 yıl öncesi) hatırladığımız anılarımız biraz hababam sınıfı tadında anılar. ne biliyim 1 nisan şakaları , kopya çekme anıları falan... şuandaki durum ise çok farklı bana göre. okulda uyuşturucu kullanıp, belinde silahla okula girip, öğretmen dövüp bir de marifet gibi bunları kameraya alıyorlar.
yapılan "haşarılık"ların boyutu ciddi olarak değişmiştir kısaca. nereye varacağı konusunda dikkat edilmeli ve önlemler alınmalıdır.
- cok parlak zekaların eseridir. ben beklerdim ki direk agızlarına burunlarına sıksınlar spreyi ama hayır genede okulda bir şeyler öğrenmişler önce poşete sıkıp sonra içlerine çekiyorlar ve ne kadar çekeceklerinide iyi biliyorlar.yamulmuyorsam ilk değil bu görüntüler sonda olmayacak..
- sokakta,okul kantininde,mahhaledeki bakkalda heryerde satılıyor uyşturucu bunu hekes biliyor ama görmemezlikten geliyor,ama tvde çıkınca bu kadar olay olması sadece popülist haber yapma çabasında olanların işine geliyor.
|