belki ilginizi çeker
  1. · kolbusters
  2. · döner bıçaklarıyla dalalım abi
  3. · bedük
  4. · kolbastı ne lan tarikatı
  5. · kolbastının dünya yı ele geçirmesi
  6. · kolbastı oynayan eniştemi ölümle tehdit ettim
  7. · rüyada kolbastı oynamak
  8. · kolbastıyla savaşanlar derneği
  9. · kolbastı oynayan ekibe lav silahı ile saldırmak
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · geniş aile
  8. · manavda karpuz tokatlayan müşteri modeli
  9. · morgan stanley

kolbastıyla savaşanlar derneği  

sayfa  / 2
  1. anadolu'nun bağrından kopmuş mağrur bir direniş öyküsü.
    kolbastı mezaliminin, özellikle petek dinçöz ve ece erken katkılı yayınlarla desteklenmesinden muzdarip, iç güveysinden hallice bir oluşum.
    bünyemiz dahilinde, ülkenin muhtelif yerlerine konuşlanmış
    kolbastı itlaf ekiplerimiz mevcut. telef ettiğimiz kurbanlarımızın
    ardından "tühh belediye zehirlemiş" deyü, timsah gözyaşları dökmeyi planlıyoruz. bize katılın.

işte başvuru şartlarımız;

*1 boy ve portre fotoğraf.
    *ikametgah ilmuhaberi.
    *muhtarlıktan onaylı, fakirlik kağıdı.

ya da sikmişim bürokrasiyi. gelin tanış olalım, kolbastıyı ırak kılalım.

şarkımız bile var lan. sözlerini de yazayım da, başım göğe ersin.

hoptek hoptek oynamayın,
    bir o yana bir bu yana zıplamayın,
    hep beraber uşaklar, kolbastıyla savaşalım.

dernek, sırtını tarikatlara yaslamış merkez sağ partisi değildir. deniz baykal hizibiyle de hiçbir ilişiği yoktur. külliyen sivillikten yanayız.

arz ederim.

katkıları için adrian'a teşekkürler.
    (joe dalton vs dartagnan, 24.05.2009 18:41 ~ 24.09.2009 21:22)
  2. tüm benliğimi yoluna feda etmeye hazır olduğum girişimdir. her sene ağaç diksin diye tema ya para bağışlayacağıma, bu derneği destekleyip ''kolbastıcı itlafı suretiyle'' ülkemizin gereksiz oksijen sarfiyatına engel olmayı amaçlıyorum. daha çok oksijen yerine daha az tüketici. bence gayet desteklenesi bir oluşum.

(bkz: itlaf etmeyelim de besleyelim mi)
    (adrian, 24.05.2009 18:50)
  3. çok pis aktivisti olacağım oluşumdur. ıslak odunumu hazırladım "beyenmiyosanız izlemeyin * kardeşiiim eki eki" diyenlere dalmaca kurulu başkanı olmak istiyorum. gönüllü.
    (styks, 24.05.2009 19:06)
  4. sonuna kadar arkasında olduğum dernek. zaten aptalca ve ne olduğu belirsiz bir oyun. birde son zamanlarda bunun reklamı yapılıyor. bir ara doğu taraflarının oyunları modaydı şimdi bunlar. üniversitelerde gruplar bile kuruluyor. hede üniversitesi kolbastı topluluğu felan. ne lan bu! iyice gıcık kapıyorum arkadaş.

(bkz: döner bıçaklarıyla dalalım abi)
    (proksima, 24.05.2009 20:46)
  5. üyesi olmak istediğim dernektir efendim.
    (bkz: @3374422)
    (perfect, 24.05.2009 21:19)
  6. geçen gün elime geçen bir el ilanı ve üzerinde ki yazıları okuduktan sonra lanet edip o el ilanı bir güzel buruşturup atmamla başladı her şey.. el ilanının içeriğinden bahsediyorum hemen. bir mağaza açılışı. buraya kadar her şey çok normal. açılışta cansız manken vahe kılıçarslan ve kolbastı dans ekibi. kolbastı dans ekibi. evet evet kolbastı dans ekibi. hayır bir de kocaman kocaman puntalarla ve dikkat çekici renklerle yazılan kolbastı dans ekibi.. bir bıkkınlık, bir sıkkınlık, bir çığrından çıkmalık içerisinde iken tamda aradığım şeyi buldum dedim. işte oda kolbastıyla savaşanlar derneği oldu. eveet sonuna kadar varım. hemde her şeyimle varım. beni de alın arınıza. yoksa kendimi oturduğum şu sandalyeye zincirlerim!!
    (kazein, 24.05.2009 21:26 ~ 21:26)
  7. kolbastıya karşı olan pasif direnişime anında son verip en aktivist tarafımı gazlayan dernektir. izmir şubesini açmayı kendime görev ve de borç bilirim!
    (kaldırımmühendisi, 24.05.2009 21:28)
  8. bir egeli olarak tüm benliğimle katılacağım dernektir. aidatları ve imzayı nereye atıyoruz?
    (guenhwyvar, 24.05.2009 21:32)
  9. çağımızın vebası kolbastıya karşı bir duruş. sine i millet.
    (joe dalton vs dartagnan, 28.05.2009 21:35)
  10. (bkz: kosader)
    (örümböcük, 28.05.2009 21:40)
  11. hemen üyesi olmak istediğim dernek.imzayı nereye atıyoruz?
    (domatesbiberpatlıcan, 28.05.2009 21:43)
  12. tema vakfı kadar hayırlı bir dernektir. yılmaz savunucuları arasına girmek için aynı zamanda kolbastı ne lan tarikatında yapılacak zikir törenlerinde de bulunmak şart olmuştur. gelin hep beraber mücadele verelim demek istiyorum yoldaşlarıma.
    (wildboy, 28.05.2009 21:48)
  13. kutsal bir amaca hizmet eden,üye olunası dernek.kolbastı denilen bu saçma sapan şey ortadan kaldırılmalıdır.
    (phantom of the ophelia, 28.05.2009 21:49)
  14. (bkz: sürekli büyüyor efendim durduramıyoruz)
    (aksamustune dogru kis vakti, 28.05.2009 21:50)
  15. kolbastı oynayan gruplara aniden baskın yapıp sopalarla saldıracaksak dahil olmayı istediğim gruptur.
    (salane, 28.05.2009 22:09)
  16. (bkz: kıskanma kıskanç)
    (ilişik yaşam formu, 28.05.2009 22:11)
  17. (bkz: hay ağzını öpeyim) *
    (desmodus rotundus, 28.05.2009 22:12)
  18. işi bir hayli zor olan dernektir. zira kolbastı küreselleşen dünyada gitgide evrensel bir tepinim halini almakta. ahanda buyrun:
    (bkz: kırgız öğrencilerin kolbastı oynaması)
    (ambrassador, 28.05.2009 22:24)
  19. (bkz: nereyi imzalıyoruz)
    (tender branson, 28.05.2009 22:34)
  20. sivil itaatsizliğin önde gideni, kara bayrak tutanı. çok acayip gelişmeler var.

*postaname gelen, "kolbastının da amına koyim tolga abinin de" temalı giriler beni fevkalade mutlu etti. eksik olmayın. teveccühünüz.

*geçtiğimiz haftasonu, metrekareye 10 entelektüelin düştüğü bi mekanda pelin batu'ya rastladım. derneğin kronolojisi ve eylem planı hakkında bilgi verdim. maddi, manevi ve lojistik desteğini aldım. " dernek için soyunurum" dedi. yanlız oluşuma dair, murat bardakçı 'ya bilgi akışı sağlamamasını özellikle rica ettim. soy ağacımızı filan araştırır neme lazım. ürktüğümden değil. lüzum yok..

*"facebook'da grup kuralım" diyen arkadaşlara yanıtımız, kati suretle hayırdır. derneğin doğal ortamı sözlük semalarıdır. varsın kambersiz düğün olsun.

*hiyerarşik yapılanma ve görev dağılımı hakkındaki sunumu, mazbatasını alan wildboy yapacaktır, ki kendisinin bile bundan haberi yok. öğrendiği zaman suratının alacağı şekli merak ediyorum.
    (joe dalton vs dartagnan, 02.06.2009 22:59 ~ 24.09.2009 21:22)
  21. beni de alın beni de alın aranıza demek istediğim dernektir
    yeter bu ne kolbastı aşkıymış yıllardır gizli gizli bir yerlerde duran! ah bedük ah hep senin yüzünden!
    (sleeping with ghosts, 02.06.2009 23:01 ~ 23:01)
  22. sürekli olduğu yerde saçmasapan bi şekil zıplayıp kanter içinde kalan ve bununla övünen şahıslara gördüğü yerde ıslak odunla dalmaya,kuruyunca bida ıslatıp dalmaya ant içmiş kişilerin üye olduğu dernektir.
    (butterflyeffect, 02.06.2009 23:08 ~ 23:12)
  23. işi baya bir zor olan dernektir. ne diyelim gazası mübarek olsun.
    (indrowus, 02.06.2009 23:14)
  24. (bkz: nereyi imzalıyorum)
    (stocky2001, 02.06.2009 23:26)
  25. bu derneklerin sayısını acilen arttırmalıyız , ülkenin dört bir yanına dağılmalı ,bildiri yayınlamalı , yürüyüşler yapmalıyız, ne biliyim okan bayülgen'e ulaşalım "kolbastıyla savaşan derneğine yardım gecesi" yapsın bir programı da bizi ayırsın , arayıp bağışta bulunsunlar , paraya da çok ihtiyacımız var çünkü , her bakımdan güçlü olmalıyız , hemen harekete geçelim , kaybedecek vakit yok.
    (goriot ana, 02.06.2009 23:38)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil