|
|
- çocukluğunda kinder surprise yemiş bir koca adam var mı acaba diye düşünmemi sağlamış başlık. eğer koca adamsa çocukluğunda en fazla şokella tüpü emmiştir, leblebi tozu yemiştir, boğulma tehlikesi atlatmıştır.
ayrıca (bkz: surprise)
- oyuncağı için yemiyorsa normal adamdır.
(girift, 18.06.2007 18:11 ~ 18:32)
- çikolatasının tadının nefis olmasından dolayıdır,belki de yumuşak olmasından ...
- (bkz: aneeeee diye ağlayan adam)
- çocukluğundan utanmayan, kanımca ''adam gibi adam'' seviyesine gururla taşınacak bireylerdir. gözlerinden öpülesi, oyuncak parçaları bizzat kurulası, anıları depreştiresi potansiyellerdir. eğer ki bu tatlı mı tatlı çikolatayı yiyip bir de conrad falan okuyorsa hepten yanaşılır, ''abi şunun ucundan ısırayım mı, a harbiden güzel çizmişler di mi bu karakteri'' diye muhabbete girilmesinde bir sorun yaşanmayacağını da seve seve garanti edebileceğim sevimli durum.
- her gün önümde olsa o her gün tarafımdan gerçekleştirilir. o derece severdim, hala da severim. hatta karşıma şirinler'i de alayım izlerken yerim. mis.
- her markete gidişte eşime "aşkım sana kinder süpriz alayım mı" diye sorarım. eşim de her seferinde "hayır" cevabını yapıştırır. ah be aşkım ben o çikolatayı çok seviyorum ama rezil olma korkusundan sana söyleyemiyorum ki. olayı senin üstüne yıkarak amacıma ulaşmaya çalışıyorum. neyse yarın alışverişe çıkacağız bir daha deneyeyim şansımı alabilirsem buraya bir edit yaparım artık.
- sadece çikolata değil oyuncak da isteyen adam ya da kadının yaptığı şey.
- bi yandan kinder surprise yerken bi yandan da kendisini gören insanlara bi "vallahi billahi oyuncak için değil tadını seviyom ben" mesajı vermeye çalışan insanın "çukulatası çok güzel lan!" cümlesi eşliğinde yaptığı eylem.
- markette alışveriş yaparken karşılaşıldığında aşağıdaki diyalog akıllara gelip yüze yerleşen gülümseme farkedildiğinde önüne geçilemez eylemdir..
- anneeeaaa!! kinder sürpriz alabilir miyimmm??? para atsanaaaa!!!!
+ ne kadarmış kızım?
- iki bin lira anneee!
+ biraz pahalıymış yavrum, sonra alsak olur mu?
- tamammm...
(alt dudak büzülür, gözler aşağıya indirilir, sonra unutulur, oyuna devam edilir...)
|