belki ilginizi çeker
  1. · kenan erol
  2. · mehmet bayrak
  3. · adab ı muaşeret
  4. · korhan kodaman
  5. · çekirge yakalamak
  6. · gizem akman
  7. · kocaeli
gündem
  1. · işkalci t c kürdistandan defol
  2. · kadınları sinir eden erkek davranışları
  3. · pelin batu
  4. · okan bayülgen
  5. · melih gökçek
  6. · eti browni intense
  7. · sözlük yazarlarının son kaybettikleri eşyalar
  8. · fantasy
  9. · çamaşır makinasını çalışırken izlemek

kocaeli anadolu lisesi  

1. ayşe-ömral-osman hocaların bulunduğu gruba yeni müdür de eklenmiştir ve artık nereye baksanız hangi deliğe kaçsanız bi idareci sizi sobeler duruma gelmiştir..okulun etrafının tellerle çevrildiği ve karşı cafeye kaçma olayının büyük oranla engellendiği güzide mekan..tam zamanında mezun oldum dediğim okul..kaymağını yiyen dönemlerden biriyim yenilere pek yazık..

ayrıca mehmet bayrak tam bi efsanedir..kenan erolun konuşmasını anlayamazsınız,yüksel hocanında derste anlattıklarını işbu sebeple eşit ağırlık sınıfında bulursunuz kendinizi..

istiklal marşını okurken osman hocanın el kol hareketlerine yarılırsınız,ömral hoca da elinde mikrofonla anons ayağına mamamamammicrofon show yapar ona ayrı bi yarılırsınız..

ayşe hocanın odasında milletten topladığı takılar süper olur gaflet anında indirilir cebe..
    (subuo, 05.12.2005 21:31)
  2. müdür bey , osman bey , ayşe hanım ve saz arkadaşlarının gururla yönettikleri dağ başından duman alan okul hiç sevmedim sevmem . lakin sevene sevdirene lafım olmaz. çok eskilerdeki gibi değildir ben ve benim gibiler eğitim kalitesini aşağılara gururla çekmiştir.
    (in stereo where available, 06.01.2006 21:39)
  3. dönüp baktığımda en güzel yılllarımın bu okulda geçtiğini gördüğüm canım okulum.orda tanıştığım bie eleman(!) varki hala peşimi bırakmadı pek de bırakacağa benzemiyo.inşallah hiç bi zaman da bırakmaz(canım kankam)
    (ubi, 23.01.2006 19:27)
  4. hayatımın en güzel yıllarının geçtiği,hala geçiyor olduğu bitane okulum.

kenan erol,necibe yurt gibi piyasada nam salmış hocaları barındıran okul..geçen sene çok kan kaybetti,malum mehmet bayrak cahit elginkan anadolu lisesi'ne geçti..yine de bir numara..birçok ilkime şahit olan,hayatım boyunca unutamayacağım okul...
    (absolutely, 17.12.2007 23:28)
  5. kendisi değil de hocaları meşhur okul.her hocayla kanka olma ihtimaliniz vardır,ama bu sizin onları ne kadar sevdiğinizle değil onların sizi ne kadar sevdiği ile doğru orantılıdır.okulun yeri sağlamdır,öyle her babayiğit ha diyince çıkamaz yürüyerek.okulun durağından geçen dolmuşları özellikle sevmemek(!) namümkündür.mayıs-haziran arası o kaçmalık dönemde sıcaktan ve tiptip bakan yuvacık insanından bezersiniz.her okuldan kaçma ayrı bir zevktir,çünkü okulun etrafı 2006da tellerle çevrilmiştir,yakında elektrik te verileceğinden şüphelenmekteyim.
    ilk seneniz insanları tanımakla falan vınn diye geçer ferrari edasıyla,zaten çok rahatsınızdır(hazırlık varken böyleydi sonraki nesili bilemicem) herkesle tanışayım,herkesle konuşayım derseniz ya siz lavuk olursunuz gözlerde,yada harbiden lavuk elemanlarla takılır bulursunuz kendinizi o bakımdan arkadaşları iyi seçmekte fayda vardır.şahsen hayatımın dostuyla tanışmışımdır burada ,bu okulun kattığı en büyük artıdır bana.hocaları adamı zorlar cinstendir,ziya akkuş,necibe yurt,kenan erol,mustafa reçber,ertuğrul abi,ömral çelik,mustafa zengin gibi kocaelinde isim yapmış(kimisi öğretimiyle,kimisi bi halt öğretmeden sınavda sokmasıyla) hocalar barındırır bu okul.
    okuması zevkli,bitirince oh be dedirten,biteli birkaç ay geçtikten sonra özlenen okuldur kısacası kocaeli anadolu.
    (destan yazan, 25.07.2008 21:50 ~ 21:52)
  6. bu sene mezun olduğum biricik okulum. ilk göz ağrım. unutamayacağım o kadar hatırama ev sahipliği yaptı ki bu okul, bendeki yeri çok çok ayrıdır.
    (absolutely, 17.06.2009 15:47)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook