cidden komik bişi gibi geldi bana.
gayet eğlenceli kısa videolar.matrix e dokundurmaktan da zevk alıyorlar zannederim.hali hazırda sitelerinde matrixle ilgili bir video var,ayrıca şu sıralarda da dream tv de bir başkası dönmektedir.
ikinci filmde fransız adamla restaurantdaki buluşmalarına yerleştirmişler bu sefer koca kafalarını.gayet güzel.
(bkz:
çiiiiş)
(lethe, 25.06.2006 21:34)
koca kafalaar koca koca kafalar koca kafalar koskocaman kafalaar diye şarkı söyleyen komik olmaya çalışan koca kafalı animasyon insancıklar.
bugün
makina'ya katılmış kral adamlar.
(sükun, 18.02.2007 00:28)
bu adamlar süper..
özellikle fear factor bölümünü izlerken kırıldığım hatta uzun zamandır bu kadar gülmemiştim dedirten topluluk..
ayşe armanın dandik ingilizcesiyla sağlam kafa bulmuş adamlardır. youtube da mide kramplarına sebebiyet verici derecede komik videoları dolaşmaktadır.
özellikle
koca kafalar biseksüel videosu youtube'da izlenmesi gereken kafalar.
gündemdeki matrak olay ve dizileri cımbızla çeken,acayip bir ahenk içinde yorumlayan, gülerken ağzımdan köpükler çıkmasına sebep olan animasyonumsu.en iyileri;
şehrazat,
don daleve
ayşe arman.
tarkan ile ankara havası, nihat doğan ile dale don dale, ayşe arman ın mükemmel ingilizcesi ile sağlam ve yaran videolar yapan ama bunu diğer videolarına pek yansıtamayan başarılı bir grafi2000 eseri.. ayrıca (bkz:
http://www.kocakafalar.com/ )
televizyon dünyasını ti'ye alan komik videolar. yakında kanal d' de yeni bölümlerini izleyebileceğiz. yine gülmekten yarılıcaz.
(kudüm, 22.06.2007 01:16)
özellikle "popstar, ayşe arman, dale don dale, petek dinçöz, halter" videoları izlenmesi gereken ikili. grafi2000'in süper ikilisi varol yaşaroğlu - berk tokay'ın hazırladığı videolar kırar, geçirir...
kanal d'de her perşembe 22:00'de 1 saatlik bir programla karşimizda olacaklarmış.
(kudüm, 08.07.2007 14:22)
insan böyle bir şeye neden güler diye düşündüğüm televizyon programı. ya tamam adamlar koca kafalı ve garip bir şiveyle makara kikiri yapmaya çalışıyorlar , eyvallah bir an için komik olduğunu düşünelim , e daha sonra ? hep aynı şeyi , aynı tipler , aynı şiveyle ve aynı cıvıklıkla yaparsa bunda bir güldürü unsuru olabilir mi ? tamamen gereksiz bir program olduğunu düşünüyorum açıkçası.
şu anda yayınlanmakta olan ilk bölümüyle zaman zaman gerçekten yarmaktadır.
eğlenceli program.
o tarkan ın yanında dans eden göbekli koca kafa süperdi.
şu an kanal d ekranlarını süsleyen program. gayet eğlenceli. lakin biri şu
özgü namal'ı sustursun.
metin uca ile ilgili yaptığı (yapmaya çalıştığı) esprileri programa gölge düşürdü.
esprileri oldukça uzatan, sıkan, kasan program. aslında güzel başlıyor herşey ama işte adamlara da doldurun diyorlar sanırım reklam aralarını.
ayrıca özgü namal'ı biz ölümlülere gösterdikleri için teşekkürü hakediyorlar. o kadar.
hayatımdaki en iğrenç esprileri
özgü namalın ağzından duymamı sağlayan program. onun harici videolar fln fena değil.
aşukla maşuk kadar bile çelişki üzerinden ilgi çekemeyen mizahtan yoksun zorlama tipler.gülenler için yüzlerini görmek gerekmiyor bir de.
üzerinde biraz uğraşılsa çok daha iyi olabilecek olan program. görüntülere başka insanların kafalarını monte etme fikri gayet güzel, ama yoldan geçen herkesin bir kaç dakikada yazabileceği metinlerle iyi olmuyor. halbuki metinler üzerinde uzun süre düşünülse, film bile olabilir...
şahsımı koca kafalardan çok kafaların üzerine oturtulduğu vücutlar güldürmüştür.ayrıca yazdıkları şarkı sözleri çocuklara bile öeeh dedirtecek düzeyde.bu şekilde devam ederse yakında yayından kaldırılması kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.