görseller
kobe mi lebron mu zirvesi 4kobe mi lebron mu zirvesi 4

belki ilginizi çeker
  1. · ışıl alben
  2. · palace of auburn hills
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · baktığım her şeyde sevdiğimi görüyorum
  9. · ok ve yayla balık avlamak

kobe mi lebron mu zirvesi 4  

1. yine bir itü sözlük basketbol zirvesinde, kendi gününde, kendi saatinde, kendi sahasında buluşmak dileğiyle falan filan. öyle

yer konusunda tereddüt yaşayan basketbolsever genç dimağlara da hatırlatmak isterim ki yer mc önü değil, beşiktaş conrad otelin önündeki basketbol sahasıdır. mc önünde bekleyen yoktur. zirvetörün adrs konusundaki kısırlığının bir sonucu olaraktan, en yakın yer diyerek yazılmaktadır. bi daha sahaya kadar gelip bize bakıp yanımıza gelip bişey sormadan giderseniz, tipimizi beğenmezseniz, kurduğumuz özel timle gece rüyanıza girer küçük dilinizi ameliyatla alırız.

her zamanki hatırlatma: güzel topum var diyen getirsin.

bi not daha: lan şimdi baktım da çok asabi konuşmuşum. ben öyle konuştum diye tırsıp gelmekten cayan olursa da onu da döverim. bak yine tutamadım kendimi.
    (kovandan copy paste)
    (yorgunum lan)

http://www.itusozluk.com/...

ha bi de unutmadan referans şeyedelim:

(ara: kobe mi lebron mu)
    (leblebi yutmuş solucan, 30.07.2009 01:15 ~ 01:16)
  2. tatatataaaaaaamm...
    yine basketbol severlere müjdeli haberler sunarak konuşacağımız zirvedir. ne güzel oluyor mehtaba karşı basketbol oynamak . cancaaazlarım. geldiğinize pişman olmayacaksınız diyebileceğim zirvedir . kendimden biliyorum . her gittiğimde keyifle yol alıyorum eve dönüş yoluna . hele bi de fuların beynine kodummuydu iki blok daha bi keyifleniyorum *
    (edepsiz koala, 30.07.2009 09:31)
  3. her zirveye bir yıldız sloganımızın gazına gelip azizi yıldırımlık yapmaya devam ediyoruz. bugünkü elano transferini kıskanıp, bu zirveye bayan milli takımımızın yıldızı ışıl alben(?)i getirmeyi planlıyorum. hadi bakalım hayırlısı.
    (leblebi yutmuş solucan, 30.07.2009 14:55)
  4. solucan bu zirveye ışıl albeni getirsin sonrada
    annem babamdan gel albeni dediğim zirvedir .
    ve son olarak bu bakınız solucana gelsin

(bkz: yavaş gel saçın başın dağılmasın) *
    (edepsiz koala, 30.07.2009 15:30)
  5. hayır zirveye ışıl alben gelmez, pondexter gelir. pondexter gelmez kaspars kambala gelir. ya da giderim inönü stadına bi beşiktaşlı futbolcu kafilesine denk gelirsem hepsine birden söver bizim sahaya kadar koşarım, tüm beşiktaş kadrosu gelir ardımdan. bu işler kolay değil. strateji falan lazım. aslında hepsinden öte, haldun üstünelle kanka olsam alayını getiririm de işte du bakalım.
    (leblebi yutmuş solucan, 30.07.2009 15:54)
  6. solucanın sigarasızlık başına vurmakta tavan yaptığı zirvedir . aman diyeyim bu adam stres sinir ne varsa yüklü elektriğini de ben alamam . kesinlikle gelmeyinlan diye feryat figan bağırdığım zirvedir .
    bu bakınız tüm sevenler için gelsin .

(bkz: gelirse ekime kadar gelmezse sikime kadar)
    (edepsiz koala, 30.07.2009 15:58 ~ 16:00)
  7. organizatör şantörünün ve yancılarının sürekli 'şu sözlükte çılgın atan nba fanatiklerini,çakma kaan kuralları sahalarda görmek isteriz' diye sayıkladığı zirve.bakalım karşılık bulabilecek mi bu sayıklamalar.
    (defanstaki son adam, 30.07.2009 16:00)
  8. organizasyon komitesi zirvelerin gelenekselliğine illuminati tarzında ritüeller eklemeyi planladığı zirvedir.

ben soyunmam arkadaş şimdiden söyliyeyim . *
    (edepsiz koala, 30.07.2009 17:27)
  9. an itibariyle ikli düello için fuları karşıma aldığım zirvedir ..
    seni istiyorum pis zenci kıçını tekmeleyeceğim *
    (edepsiz koala, 30.07.2009 22:55 ~ 22:55)
  10. an itibariyle zirveye katılacak yazarların contrast ayarlarının kaydığı zirve. olum sütten çıkmış ak kaşık rengindesiniz lan hepiniz, kendinizi kandırmayın. zencilere bu kadar özenmeyin, tamam biliyorum bazı avantajları yok değil. olsun.
    (leblebi yutmuş solucan, 30.07.2009 23:03)
  11. zirve organizatörünün kimse gelmeyecek paniğine girdiği zirvedir ..
    olm panik yapma . kimse gelmese ben varım . seninle leblebisine atışırız *
    (edepsiz koala, 31.07.2009 00:27)
  12. yine ponponsuz geçecek bir zirve olmasından korktuğum için, kararsız kaldığım ama japonlara inat katılacağım basketbol zirvesi
    (director, 31.07.2009 01:23)
  13. azgın kişiler yüzünden hanım yazar arkadaşlarımızın gelmeye korktuğu zirvedir ..

ulan ben bile teneke bağlayacam o derece azmışsınız olm .. az bi rahat durun . ve şimdi gelecek bakınız çok güzel olacak galiba

(bkz: yavaş gel saçın başın dağılmasın) **
    (edepsiz koala, 31.07.2009 01:28)
  14. azgın olsaydık conradın önünde durmak yerine içine girip japonlara saldırırdık edepsiz dediğim,
    ayrıca istanbulda ki bayan yazarların basketbol sevmediğine kanaat getirdiğim zirvedir
    (director, 31.07.2009 01:33)
  15. gece rüyalarıma giren zirvedir.
    şöyle ki ;

ben conrad otelin önünde atış yaparken ponpon kızlar geliyor derken direktor sahaya giriyo .o da ne ? birden ışıklar kapanıyo spotlar üzerine yoğunlaşıyo tezahüratlar director director diye inlemekte bi bakıyorum saha değişmiş madison square gardendayız .titremeler soğuk terler .aniden yataktan fırlıyorum ''olamaz olamaz'' diye!!
    sonra rüya gördüğümü anlıyorum . tabi ki rüya lan ! ben varken directora mı tezahurat yapılır hayret bişi *
    (edepsiz koala, 31.07.2009 08:45)
  16. director madison square garden de sahaya çıkmaz öğrenemediniz mi dediğim, palace of auburn hills e gelin ponponlarda gelsin hatta dediğim zirve, gerçi haklı tezahüratlar şu şekilde koalaya gelir, " ye ye blok ye" sonrada bütün auburn hills kahkaha atar

(bkz: erkekseniz palace of auburn hillse gelin)
    (director, 31.07.2009 11:12)
  17. canımız conrad arenamızı elin salonlarıyla aldatmakta beis görmeyen yazarlarımızı gördükçe hüzünleniyorum. biz arenamızı keneleriyle, bizden önce maç yapan tıfıl çocuları sahadan kovuşlarımızla, döktüğümüz kanlarla, düşen lenslerle sevdik. bizim sevgimizi bi kenara atmanıza müsade etmem! * *
    (leblebi yutmuş solucan, 31.07.2009 11:31)
  18. yeni başlayan yaz yağmuru neticesinde çamurlu bir şekle dönebilecek olan zirve.işte streetball'ın dezavantajları.
    (defanstaki son adam, 31.07.2009 11:45)
  19. gayet de steril bi ortamda, asfaltın üstünde oynandığından, yağmurun oyun sırasında veya yakın bir zamanda yağmaması sonucunda zirveye bir etkisi olması beklenmiyor.
    (leblebi yutmuş solucan, 31.07.2009 11:47)
  20. yağmur çamur demeden,koşa koşa katılacağım zirvedir.
    (bkz: şimdi onlar düşünsün)
    (defanstaki son adam, 31.07.2009 12:37)
  21. zirve bitişi ve eve dönüşte güzel bir yaz yağmurunun bizlere mutluluk verdiği zirve.maçları oynadık,oturup muhabbet ettik,tam dağıldık ki hemen yağmur başladı.yaz yağmuru hakikaten çok şahane.
    (defanstaki son adam, 01.08.2009 00:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil