görseller
kobe mi lebron mu yeniden zirvesi 

belki ilginizi çeker
  1. · guanoapes
  2. · duyuru ve nick uyumu
  3. · thedill
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · uludağ sözlük
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · aynı dersleri üçüncü kez almak
  9. · 28 mart 2007 finlandiya azerbaycan karşılaşması

kobe mi lebron mu yeniden zirvesi  

1. yeniden bir basketbol akşamı olacağını bildirmekten kıvanç duyduğum zirvedir .
    ayrıca zirvetör oldum lan . çekip çevirecem sizleri kurtaracam bu alemlerden . akıllı olun diyorum .

http://www.itusozluk.com/...
    (edepsiz koala, 13.07.2009 18:01)
  2. faal basket oynayacakların yanında seyircilerinde beklendiği zirvedir
    (edepsiz koala, 13.07.2009 18:07)
  3. katılımcılar maçtan sonra biralarla muhabbete devam edecekmiş diye duyduğum zirvedir
    (edepsiz koala, 13.07.2009 18:12)
  4. geçen haftadan intikam için savaş boyalarını sürdüğüm zirvedir .

fular gelecek yatırıp batırılacak *
    (edepsiz koala, 13.07.2009 18:18)
  5. geçen hafta edepsiz koala'yı ; ribaundları ile çıldırtan fular,deliksiz şutlarıyla kızdıran leblebi yutmuş solucan ve kendisinden çaldığım toplarla şaşırtan bendenizden*intikam almak için açılmış zirvedir.pehlivan görünümlü koalamız güreşe doymuyor anlaşılan.
    (defanstaki son adam, 13.07.2009 18:23)
  6. ilk zirve neticesinde hasta olmam sebebi ve bu hastalığın halen sürüyor olması nedeni ile gelebilebilmek eylemini gerçekleştiremeyeceğimi sandığım zirvedir. ayrı çok ciddi bir zirvedir arz ederim.
    (nitrooo, 13.07.2009 18:27)
  7. rakınkoka denk gelmekte kendileri ayrıcana.
    (nitrooo, 13.07.2009 18:30)
  8. kızların teklif ettiği zirveymiş *
    (edepsiz koala, 13.07.2009 18:35)
  9. bi dahaki zirve de kobe mi lebron mu zirvesi 3 olsun da oradan devam edelim 4,5,6 diye bari. zirvemizin markalaşma sürecini hiçe saymayalım gençler, o şutlar kolay atılmıyor.
    (leblebi yutmuş solucan, 13.07.2009 19:15)
  10. benim bile geldiğim zirve * koşun olm. edepsiz koala ile halay çekmeyi düşünüyorum zirve bitiminde.

bu arada zirve ne ya? az gizli yapın şu şeyleri. reklam vermeden. adı zirve olmasın mesela. ne o öyle popülerlik?! toplantı olsun mesela. audshıudhuıdfh.

--- ran-dom.
    (thedill, 13.07.2009 19:19)
  11. thedillin gelmesiyle beraber kızları da getir de görelim diyenlerin aklını şimdiden aldığım zirvedir .

*
    (edepsiz koala, 13.07.2009 19:25)
  12. ponpon kızlar için dans öğretmenleri tuttuğum zirvedir
    (edepsiz koala, 14.07.2009 19:20)
  13. geliyorum lan. ayrıca yanımda eti park'ın eski oyuncularından birisini de getireceğim. doktor izniyle sahada 5 dk kalıp 0/8 şut atıp ambulans ile olay yerinden ayrılacağım. ha, bir de ben gospodinsem bu zirveyi ytü'ye taşırım. taşımazsam o potalar bana girsin.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 14.07.2009 23:10)
  14. gospodin ' in * zirve de devrim yapma çabalarının olduğunu hissettiğim zirvedir.* * * *
    (edepsiz koala, 14.07.2009 23:33)
  15. günlerin azalıp heyecanını iyiden iyiye hissettiğim ilk zirvetörlük deneyimim olacak ekşın zirvedir.
    (edepsiz koala, 15.07.2009 14:45)
  16. katılım yüksek kapasiteye ulaşmakta olup yer olarak madison square garden ayarlanması planlar arasında olan zirve

seksi fotoğrafları için tıklayınız
    http://www.itusozluk.com/...
    (edepsiz koala, 16.07.2009 13:56)
  17. katılımın rekor seviyeye ulaştığı şimdiden los angeles bağlantılrmı devreye soracağım zirvedir

son dakika editi : kobe selam söyled hepinize
    (edepsiz koala, 17.07.2009 13:16)
  18. katılımcıların götü çıkana kadarbasketbol oynadığı iki bileğiminde burkulmaktan ağrıdığı zirve olmuştur

brooklynboy:bu çocuğa spor yapcaz zirve vardeyu verin koşarak gelir o kadar da sportif bir kişilik . ayrıca severim kendilerini *
    leblebi yutmuş solucan: fade away dribbling ve bilimum anlamını bilmediğim kelimelerle oynuyor . sanıyorum yabancı dil öğrenirsem durdurmayı başara bilirim *
    guanoapes: ilk defa oynamamıza rağmen sert oyunu düzgün atışlarıyla gözüme çarpan oyun stili var
    director:töbe yarebbim adam sanki insan yemiş misali bak bak bitmiyo * pota altı canavarı . ayrıca filmde oynatacak kucağına aldı beni *
    (edepsiz koala, 17.07.2009 23:24)
  19. zirveye gelecek ponpon kızların dans kareografilerini zamanında yetiştirememesi sebebiyle bi daha ki zirveye artık diye geçiştirmek istediğim . yerli yersiz diyaloglarla organizasyona bok atan katılımcıların olduğu bir zirvedir.

ibnelik yapmayın ulan demek için kendimi tutmayıp bi daha ki zirvede hepinizin götüne acı biber süreceğimi bildiririm * *
    (edepsiz koala, 18.07.2009 12:52)
  20. katılıyorum diyip gelmeyenlerin çoğunluklu zirvesi, ayrıca 3üncü zirve de japonları ponpon kız yapacak olan edepsizin, japon erkeklerinden dayak yiyeceğini tahmin etmek mümkün, nede olsa japonlar sapıktır zirvesi yapmalıyız dediğim, solucanın deliksiz sayılarına hayran kaldığım ve gözünü çıkarttığım zirvedir.
    (director, 18.07.2009 13:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil