görseller
koç üniversitesikoç üniversitesi
koç üniversitesikoç üniversitesi
belki ilginizi çeker
  1. · mykoc
  2. · mba
  3. · koç üniversitesi hatıra ormanı
  4. · confessku
  5. · bilkent üniversitesi
  6. · ümran inan
  7. · özel üniversitelerdeki kız tipleri
  8. · ku
  9. · 7 şubat 2005 kar tatiline giren üniversiteler
  10. · özyeğin üniversitesi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · boylumlama
  4. · disko kralı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · evde ördek besleyen zihniyet
  9. · psikoloji

koç üniversitesi  

sayfa  / 2
  1. öğrenci profili için
    (bkz. mykoc)
    (togisama, 20.03.2004 23:47)
  2. (bkz. koç üniversitesi hatıra ormanı)
    (dr conners, 20.03.2004 23:50)
  3. sarıyer rumeli feneri yolu üzerindeki muazzam bir manzaraya sahip,ancak sabahları sarıyere geliş yönünde trafik yaratan son model arabalı cigslerin okuduğu okul...
    (skin, 24.03.2004 15:20)
  4. para ile mühendis, cornel üniversitesi "kopyası" bir kampüste okududuktan sonra da adam olunacağını zanneden insan topluluklarının okumak niyetiyle gittiği mesken.
    (r feynman, 24.03.2004 20:47)
  5. özel üniversitelere karşı çok derin önyargılarım olmasına rağmen, belki de sadece oradaki kral insanları tanıdığım için bayağı sevdiğim, hatta itü mevcut olmasa türkiyede gitmek isteyeceğim ikinci üniversite olan yer. yine de içinde yüksek oranda bulunan salak/tikky/baba parasıyla corvette alan/vs/vs insanların varlığını inkar edemeyeceğim özel üniversite.
    (diskonnektus erektus, 29.03.2004 01:39)
  6. hakkında pek çok önyargı olan, zengin çocuklarının paraları ile rezil olmayıp bir üniversiteye yerleşmelerini sağlayan ama eğitimi oldukça kaliteli olan ancak mevcut sisteme uygun adam yetiştiren okulum.
    (favorius, 09.04.2004 21:17)
  7. bir gün önce arkadaşlarınıza şu kız hangi bölümdendi diye sorup ertesi gün kızın sen beni mi sordun dün? hadi gel biraz dolaşalım dediği üniversite. partilerinde erkeklerin artık yeter dediği üniversite
    (brütüs, 09.04.2004 23:08)
  8. itünün oraya uğraması şart olan üniversite
    (brütüs, 09.04.2004 23:09)
  9. öss'ye büyük umutlarla girip sınavda sıçan arkadaşların "yok abi bilgide burslu okuyacağıma koç'ta paralı okurum, hem karizma, *" diyerekten raabet ettikleri okul
    (invisibleruh, 20.04.2004 00:13 ~ 01:34)
  10. geyik muhabbetine çok güzel bir konu oluşturan üniversite:
    - hoja nerde okuyon?
    - koç ta.
    - koç'un neresinde okuyon hajı?
    - taşşaklarında !!
    (aykut, 20.04.2004 12:39)
  11. (bkz: www.ku.edu.tr)" onmousedown="return bkc('268426','+www.ku.edu.tr')">www.ku.edu.tr)
    (makaveli, 26.11.2004 23:02)
  12. mba programı avrupa'nın en iyi 20 programı arasında gösterilen üniversite. mba 'i bitirenlere en az 2 iş teklifi geliyormuş.
    (offfffbea, 16.04.2005 23:34 ~ 23:34)
  13. inşası sırasında ağaçların kesilmediği aksine devlet denetiminde sökülüp, koç lisesinin bahçesine dikilen, bu sayede etrafındaki ağaçlarla beraber bir dolu ağacın hayatını, oralardaki orman yağmasından koruyan üniversite. halbuki yakınlardaki kaçak yapılaşmanın artık dev siteler yaptığı ve de bu sırada ağaçlara giren greyderler karşısında, koç üniversitesi ve tema vakfı için hariçten gazel okuyan çevrecilerin gıkının bile çıkmadığı da gerçektir.
    (stocky2001, 14.05.2005 11:52)
  14. gitmek için uzun bir yol tepmek gerektiren, yoğun kar altında mahsur kalınabilecek, henry ford binası ile (ki bu bina daha önceden otel olarak kullanılıyormuş şimdi yurt olarak hizmet veriyor) beni benden alan, bana pek bir tenha ve soğuk gelen ve bu yüzden de üniversiteme döndükten sonra 'oh be gözünü sevdiğimin itüsü' dememe sebep olan okul.
    (arch angel, 13.12.2005 21:23 ~ 21:23)
  15. orda okuyan birinin arkadaşı benim arkadaşım olduğundan(vay be cümleye bak), arkadaşımın "gel hadi bir bakalım takılırız" dediği ve yapçak birşey olmadığından dolayı onunla bir kereliğine mahsus gittiğim üniversite. şimdi işin gözlem kısmına gelirsek: ilk başta ulaşım zor, otobüs yada minibüs okulun ordan geçmiyor, ordan derken bayağı okulun rahat bir kaç kilometrelik uzaklığından. merak ettim herkesin arabası mı var nasıl gidiyorlar kampüse diye ama okulun içindeki otoparkı görünce kafamdaki ulaşım soruları cevabını buldu(birde shuttle varmış saat başı mı ne). herneyse girdik okula sandığım kadar büyük değildi, ilk başta herşey bir binanın içinde toplanmış. evet okul ciks doluydu, kuaför ve bir kaç çeşit nişantaşını aratmayan kafe vardı. sonra arkadaş arkadaşıyla görüşürken, ben yalnız başıma dolaşmaya çıktım. sonra eğitim kalitesini göreyim diye direk bir sınıfa daldım. bürosit tarzı sandalyeye oturdum ve ingilizce konuşan hocayı dinledim. adam pek bir meraklıydı anlatmaya, yani çaba vardı, tahtayı boyuyordu adeta. ilgilisinden ilgisizine az sayıdan öğrenci vardı sınıfta. peki bunların itüdeki öğrencilerden farkı neydi? o kadar kısa sürede içlerinden nasıl olduğunu anlayamam ama kesin bir ambalaj farkı vardı. evet ciksler her yerde yada en kibarından kıyafetine marka özeni gösterenler ama burda herkes öyleydi. yanımdaki çocuk elinde arabasının anahtarını sallıyordu, ve offluyordu. sonra direk çıktım, kendi dersime girmiyorum buranın dersinde napayım diyerek. kantin gibi olan yerde millet resmen piyasa yapıyordu. neyse arkadaşa ben sıkıldım gidelim dedik, otostop çektik, ford focus ile sarıyere geldik. kısacası eğitim olarak iyi gibi görünen ama ortam olarak beni pek açmayan üniversite.
    (geleceği gören kunduz, 28.12.2005 01:11)
  16. ismi var ama bu devlete hiç bir faydası yok demekten kendimi alamadığım robertkolejinin bugünkü versiyonu..
    (karahisari, 28.12.2005 11:53)
  17. kar tehlikesi riskine karşın hala tatil edilmeyen üniversite.
    (bkz: yazık bu çocuklara da)
    (stocky2001, 22.01.2006 23:37)
  18. zamanında arsasını istanbul büyükşehir belediye başkanı recep tayyip erdoğan'ın vatana ihanet diyerek vermediği üniversite ama mesut yılmaz sayesinde sorun çözüldü . rahmi koç o yüzden hiç sevmez recep tayyip'i.
    (gelirsemkal, 04.04.2006 03:24 ~ 03:26)
  19. valla hiç gitmedim ama yemek sepetinde restoranlar oradan 40 ytlden aşağı siparişi kabul etmediklerine göre epey ters bir yerde olması lazım. bir de mbai populer olan okul.
    (genaro, 04.04.2006 07:51 ~ 07:54)
  20. eğitim kalitesi olarak türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında olan, sunduğu imkanlar ve koşullarıyla, aşmış profesörleriyle bir çok avrupa üniversitesiyle rekabet edebilecek kalitede olan vakıf üniversitesi.
    ama ne yazik ki öğrenci profili bu kalitenin yok sayılmasına neden olacak kadar kötü olan üniversite. paralı gelen öğrencileri "tikkynedir" sorusunun başlı başına cevaplarıdır, paralı erkek bulmaya gelen kızlar ve götürebildiği kadar kız götürmek amacında olan erkekler mevcuttur bol miktarda. diğer yandan burslu öğrencilerine baktığımızda bir kısmı kabuklarından çıkamayan asosyal tiplerdir, bir kısmı rekabet işini abartarak başlarını dersten kaldırmazlar ve diğerlerine gizliden gizliye bir kin duyarlar. normal öğrenci hiç mi yoktur peki bu üniversite? (bkz: kime göre neye göre) elbette vardır. ama malesef %10 civarındadır normal öğrenci oranı, onlar da zaten okulun geniş sosyal olanaklarını kullanarak kendilerini geliştirmeye çalışarak en doğrusunu yaparlar.
    (big bang, 05.01.2007 01:42)
  21. okuması sanıldığı kadar kolay olmayan, eğer bir konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız çoğu hocanın size yardım edeceği, tam tersi ben 4 sene yatıp geçeyim derseniz de ananızdan emdiğiniz sütü rahatlıkla burnunuzdan getireceği üniversitedir (bkz: double f)
    (göke, 05.01.2007 01:58)
  22. 12 mayısta yapılacak olan bahar festivaline dolapdere big gang, helldorado, nil karaibrahimgilve ajda pekkankatılacak olan üniversite.
    (big bang, 26.04.2007 10:32)
  23. aristokratik bir hava eser bu okulda; özellikle bomboş iken.
    (petit chien, 26.07.2007 23:03)
  24. kampüsü "ormanın .mına nasıl konur?" sorusuna abidevi bir cevaptır.
    (aquila, 10.09.2007 18:39 ~ 18:42)
  25. vakıf üniversitelerine karşı içinde bir nefret barındırmış insanların hepsinde olduğu gibi bunada kusurlar bulup,kulaktan dolma efsanelere bin katıp anlatmalarını yadırgamıyorum ama burada geçirdiğim iki seneden sonra şunları söyleyebilirm evet okula kafası boş cüzdanı dolu insanlar gelmekte azınlıkta olsa ama bunlar büyük kısmı hazırlıkta olmak kaydıyla eleniyor,koç dan diploma almış bir öğrencinin kalifiye olduğunu şirketlerde biliyor ki çok geçerli bir diploması var kısaca koç öğrencisi olmak belki bir odtü öğrencisi olmak değildir ama koç diploması odtü diplamasından aşşağı değildir. okulun 1/3 mezun verdiğini düşünürsek ne kadar eleme yapdığını görürüz.
    (servet çetin in sümüğü, 01.03.2008 00:24 ~ 03:51)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil