belki ilginizi çeker
  1. · internetten film indirene hapis cezası verilmesi
  2. · nokia 8110
  3. · yoshimitsu
  4. · mehmet topuz
  5. · 27 ağustos 2009 fenerbahçe fc sion maçı
  6. · sözlük başında bira içen yazar
  7. · djarum
gündem
  1. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · aşkın yedi seviyesi
  5. · rasim ozan kütahyalı
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  8. · herse
  9. · köprüden önce son çıkış

knuckle  

1. kendisini tanımasam da çok yardımsever olduğunu bildiğim insan. bütün güzellikler onun olsun inşallah
    (boşinsan, 16.08.2008 17:49)
  2. 5. nesil yazardır,çok da yardımseverdir,benim gibi bilgisayar cahili birine bile pc formatlatmayı başartmıştır,bilgisayar konusunda bir sorununuz olursa muhakkak size yardımcı olacaktır,iyi ki gelmiştir sözlüğe,hoş gelmiş sefalar getirmiştir...
    (vamişkunan, 16.08.2008 20:06)
  3. kompleksli 5. nesil yazar

(bkz: beşinci nesil yazarların kompleksli oluşu)
    (knuckle, 16.08.2008 22:22)
  4. yardımsever yazardır. kendisi sayesinde çok uzun zamandır kafamı kurcalayan, yazımı nerdeyse zehir eden bir konu üzerinde yapılan fikir tealisiyle huzur bulmuşumdur. yaz için biraz geç olmuştur ama olsun. en azından kışı kurtarabilmişizdir.
    (bana bir nick bulun, 16.08.2008 22:26)
  5. hakikaten de yardımsever bir insanmış. müzik üstüne konuşurken, o sırada verdiğim bir ilana (2. kez vermiştim lan bir de) anında cevap verdi kendisi. umarım sayesinde ilerleyen günlerde şu allegro isimli filmi izleyebileceğim.
    (ceyyar kermit, 16.08.2008 22:31)
  6. yardımsever bir insan olduğuna geçtiğimiz günlerde birebir şahit oldum.

kendisi diablo 2 ile ilgili sorunuma ve soruma kayıtsız kalmamış, hamachi vasıtasıyla oyuna önce hayvani barbarını, sonra karışık bir sırayla hepsi birbirinden deli karakterleri sokup act 4'ün sona gelmemi sağlamış, bununla yetinmeyi bir de set itemları şrank diye önüme koymuştur. daha kullanamıyorum ama level 70 olduğumda çılgın atıcam...

kendisine birkez daha teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. beni çıldırmaktan kurtardığı için.
    (sycrone one, 27.08.2008 23:40)
  7. yazdığı yazıları severek takip ettiğim yazar.
    (yavuz çetin özlemi, 30.08.2008 11:04)
  8. sabırsızlıkla benim hakkımda başlık açacak biri yok mu derken şu anda yorum yaptığım nesildaş arkadaşın girisi ile karşılaştım.bu arada kendi girilerini de irdeleme fırsatı buldum ki özellikle polis sevgisikonusunda sanatın doruklarına nail olmuş,genellikle güldürücü girileriyle yazarlığını hoş kılan,bazılarına bakın böyle yazılır dedirtebilen ender yazarlarımızdan birisidir kendisi.......
    (persa, 24.09.2008 14:35)
  9. en az profesör oak kadar pokemon bilgisi olan güzel insan*.
    (poly aka bilirkişi, 26.09.2008 02:32)
  10. gayet dikkatli ince ayrıntıları kaçırmayan yazar.
    (tavernaci, 29.09.2008 01:06)
  11. bu zamanlarda hasret kaldığım duyarlı insanlardan, büyüğümdür. kısa bir muhabbetle bile sevgimi saygımı fazlasıyla kazanmış, benden biri. işte öyle birşey.

ismini worms adlı oyundaki bir solucandan almış olma ihtimali vardır.
    (hashus1099, 14.12.2008 01:08)
  12. yardımsever bir o kadar da alçakgönüllü, yazar.
    (bulduğu her yüz kişiye soran insan, 31.01.2009 18:59)
  13. bu bir toplu entaridir:
    uzun uzun yazmak isterdim ama özet geçmek en doğrusu.
    bu yazar da dahil olmak üzere; kendilerini hiç tanımasam da, bu gece benimle ve sorularımla gerçekten ilgilendikleri için minnettarım. bol girili günler, geceler...
    (angelica13, 03.03.2009 01:32)
  14. bilgisayar konusunda bana çok yardımı dokunan yardımsever yazar.seviyoruz kendisini
    (bödöfff, 10.06.2009 19:49)
  15. yazdığım bir giriyi (@3566762) favorilerine eklemiş, beni mutlu etmiş yazar. hayır ilk kez başıma geldiği için bayağı bir heyecanlandım. çok güzel bir hismiş hakikaten.

(bkz: wondrous seni seri eksi oy veren ibneden korusun)*
    (linahor, 10.06.2009 20:02 ~ 20:05)
  16. hakikaten yardımsever bir arkadaşmış. buradan kendilerine teşekkür eder, sevgilerimi yolluyorum.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 02.07.2009 00:02)
  17. girilerimi okurken her an monitörden suratına bir tekme atacağım saplantısıyla yaşayan yazar. çok pis korkar benden. otur derim oturur kalk derim kalkar, öyle yani.

bir hafta sonra da askere gideceğimiş. haber et de otogarda sana "en büyük asker bizim asker" yapalım yiğenim. *

yazarın isteği üzerine edit: kendisini havaya atacağız ama tutmayacağız. yapışsın yere, aksın beyninin pekmezi.
    (beyaztavşanıtakipet, 05.10.2009 15:12 ~ 15:14)
  18. yardımsever olduğu konusunda anlaştık sanırım.

üstüne bir de karşılık beklemiyor; ama yardım istediğinde elimden geleni yapacağım yazardır.
    (carlos jacques, 07.10.2009 18:52)
  19. "bir öykü var sakladığın,
    bir öykü var ardında duran,
    bırak onu uyansın...
    şimdi sen bir anı düğümü önümde,
    duvar cana uzanıp duran,
    taşlaşmış yükünle uyu yansın..." diyen özdemir asaf'ın dizelerini zihnimde canlandıran yazar...
    (saçmasapaninsan, 10.10.2009 19:13)
  20. güzel adam. sözlüğün linux'udur benim gözümde. open source bir arkadaştır. tüm kaynaklarını sözlük için severber etmiş durumdadır.
    (ludovico, 20.10.2009 18:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil