belki ilginizi çeker
  1. · world of warcraft
  2. · ragnarok
  3. · mmorpg
  4. · kült oyunlar
  5. · uruk hai
  6. · k2 network
  7. · raptor
  8. · attila
  9. · ko
  10. · parti pls
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · banu güven
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · geniş aile
  8. · kenan doğulu
  9. · reis bakliyat

knight online  

sayfa  / 4
  1. yeni çıkan online frp oyunu. cafelerde faaliyet göstermeye başladı. battle.net gibi login olduktan sonra userların bulunduğu serverlara giriyorsunuz. sonra kabile halinde yaşamaya başlıyorsunuz. karşınıza çıkan solucan, orc veya dizzle'ları öldürüp level'inizi geliştiriyorsunuz. özelliklerinizinde gelişmesini sağlayıp, kullanamadığınız item'leri kullanmaya başlıyorsunuz. ragrarok kadar tutmayan oyunu indirmek de bir işkence.

(bkz: ragnarok)
    (joey bringer, 22.11.2004 15:56)
  2. yeni çıkmayıp uzun süredir piyasada olan ve vakit öldürmek için birebir olan mmorpg. oynamaya başladıktan bir süre sonra sıkmaya başlayan oyun. parti kurduktan veya klanlaşitıktan sonra seviye yükseltilmesi çok kolay olmakta. ne işe yaradığını bir türlü anlamadığım opal diye ünlü bir alet*i de mevcut.
    (atlantis, 27.01.2005 16:14 ~ 03.02.2005 17:29)
  3. sihirbaz* değilseniz 35. levelden sonra level atlamak için ortalıkta deli gibi sihirbaz aramanızı gerektiren mmporg.
    (atlantis, 03.02.2005 17:29)
  4. kırkıncı level sonrası sağlam birklan kurup, bol bol party yaparak bosslara dalar, bol bol xp toplarsınız. kolay ve eğlenceli bir rpg oyunu. pek de frp diyesim gelmiyor, ultima online sonrası... karakterlerden rouge seçip ilerlemek de çok kolay gibi.
    (azureel, 25.03.2005 03:25)
  5. en nefret ettiğim oyun ( daha doğrusu oyun gibi bir şey)...
    (husatin, 04.04.2005 02:09 ~ 02:10)
  6. http://www.knightonlineworld.com adresinden üye olunabilir.
    ayrıca tavsiye*, patch'leri otomatik arayüzle * indirmek yerine
    gidin, ftp sitesinden indirip oyunu kurduğunuz klasöre unzip edin.
    ftp://kedownload.knightonlineworld.com/...
    (azureel, 19.09.2005 17:58)
  7. usko'da(united states ko) her gördünüze slm yazmanızda hiç bir sakınca yoktur. oyundakilerin yüzde %90 türktür. ilk başlarda çoğu kişinin türk olduğuna çok sevineceksiniz ama ilerliyen levellarda türkü türkten soğutan bir oyun buna rağmen oynamak istiyenler için http://www.knightonlineworld.com/ burdan giremezseniz ki bazı ip aralıkları nedendir bilinmez blocklanmıştır www.gizliweb.com üzerinden kayıt olabilirsiniz oyunla ilgili çok daha detaylı bilgi http://www.forumtr.com/...
    (foradream, 23.11.2005 11:32)
  8. çok kötü grafiklere , gereksiz karakterlere ve questlere sahip , birçok insanın anlamsızca oynadığı lüzumsuz oyun.
    (zaknafein, 30.11.2005 06:42)
  9. bir diğer frp öldürür vakası olma yolunda ilerleyen oyun:
    http://sondakika.milliyet.com.tr/...
    (twinkle, 23.03.2006 00:36)
  10. aylık ödemesi bulunan rpg oyunlarına alternatif olarak gösterilebilecek beleş oyunlardan bir tanesi,zira bu tip beleş oyunlarda oyuncu patlaması yaşandığı için bir sabah kalktığınızda serverınızın çöktüğünü ve güzelim karakterinizin yok olduğunu görmeniz çok olasıdır...bir başka alternatif için (bkz: mu online) yok ayda 12-13 euro bana koymaz,heybetinden taviz vermem diyorsanız (bkz: world of warcraft),"ulan bu tip oyunlar ne ola ki" için (bkz: mmorpg)
    (misal, 23.03.2006 14:32 ~ 14:33)
  11. kesinlikle noob oyunu.gerçi oyun demeye bin şahit ister bu hede.
    (bkz: world of warcraft)*
    (dkzcn, 20.06.2006 16:40)
  12. knight online' ım canım benim
    boos çıkar hemen party kurarım,
    disband verip malzemeyi kaparım,
    tezgah açar babamı bile satarım,
    knight online'ım canım benim.
    esland senin, colony zone benim gezerim,
    nerde ork görsem hemen town çekerim,
    cıbırı 200 metreden seçerim,
    invise olur ork town'a girerim,
    içlerinden en cıbırını seçerim,
    varsın vursun, kulelere güler geçerim,
    millet pelerin takmış, ben anca bakarım,
    nerde pelerinli görsem hemen pm atarım,
    gerekirse moradon'da bile yatarım,
    gece gündüz durmaz knight online kasarım,
    yemez içmez parayı knight online'a basarım,
    bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım,
    buff, swift, ac isterim,
    kimse tınlamaz, incinir hislerim,
    bir buff'ım olsa ben neler keserim,
    "party pls" derim hemen level sorarlar,
    yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar,
    colony zone'da partisiz direk oyarlar,
    rüyamda her gece savaştayım,
    ben bu işte neden hep zordayım,
    belki 1 ay sonra ork towndayım,
    kira geldi birikti faturalar,
    benim aklımda hala haungalar,
    sat anansını boşver gitsin sorunlar,
    yandı itemler, ciğerim yandı,
    gözümden akan yaş değil kandı,
    item deyip geçme, onlar birer candı,
    (xander, 12.07.2006 21:14)
  13. gereksiz boş zaman geçirgeci.world of warcraftvarken bunu oynamak saçma ama bedava olduğu için çok tercih edildiği açık. ancak premium üyelik olayı vardır-ki bunla da daha fazla exp kazanırsınız ayrıca serverlara zart die hiç beklemeden girersiniz. bedava üyelikte oynamış olanlar bilir servera girmek için beklemeyi.
    lvl leri zart die atlamak için en kolayırogue olur zannımca. oyunda para kazanmanın en kolay yöntemi sattığı şeyin fiyatını bilmeyen birinden ucuza alıp pahalıya satmaktır. gerçi şu aralar yılbaşı nedeniyle oyunun içinde çam ağaçları fln var onlardan item ler çıkıyor onlarlada para yapabilirsiniz. yok benim bok gibi param var diyosanız quest fln takılın, yok şundan 20 tane öldür yok şunun içinde bok çıkıo 5 tane getir gibi salak salak questler var. peki çok aştınız ilerde napıcaksınız oldunuz level 70 fln-ki lvl 70ten sonra exp yüzdesi 0.01,0.02.0.02 gibi artıyo. yapılacak şey savaş arenalarına katılmak yada item toplamak mal mal dolaşmak fln. ama en hayırlısı karakterinizi satmak olacaktır. 70 lvl sağlam itemli bi karakteri en az 500-600milyondan satabilirsiniz. ayrıca oyun parasını gerçek para ile alan mallar var,100milyar oyun parasını gerçekte 50ytl vererek alıyorlar. bu işlemler genelde internet cafelerde fln oluyor. knight online oynama yaşı çok düşüktür bunu da belirtelim pek bulaşmayın.
    genel bilinmesi gerekenler bunlar. ama dersenizki knight online kıro işi oynamak istemiyorum wow içinde param yok o zaman size silkroad online oynayın derim. hem orda türk de yoktur. ne yazıkki bir mmorpg oyununda ne kadar fazla türk varsa o kadar boktan oluyor. kıroluğu oyunlara taşımak gibi bir yeteneğimiz var.
    bitti...
    (chladoceran, 03.01.2007 11:28 ~ 11:32)
  14. ilk cıktığı zamanları hatırlıyorum.oyundaki türk sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu.paramız yoktu level atlamak eziyetti.45 level olan adam sağlam sayılıyordu efenim düşünün siz hadiseyi.yaklaşık 3 ay boyunca günde birkaç sefer girerek level atlamaya çalışıyordum.opal,safir gibi değerli taşlar çıkınca sevindirik oluyorduk.

günlerden birgün yolum internet cafe ye düştü.cafe sahibi ''size yeni bir oyun getirdim ultimadan daha güzelmiş çok ünlüymüş'' diye bağırarak duyuru yapıyordu.yavaştan yavaştan kurmaya başladi makinalara bende o sırada merak ettim nedir bu oyun.ilk gördüğümde çok sevinmiştim efenim oyuncu artacak türkler oyuna başlayınca bizimde yabancılara karşı bi şansımız olacak diye.

bu olay her aklıma geldiğinde kafeciyi boğarak öldürseydim oyunun türklere yayılmasını önlermiydim diye düşünmeden edemiyorum.oyunda yavaş yavaş türkleri görmeye başlamıştım.herşey güzel gidiyordu sohbet ediyorduk elemanlarla gece gece.
    oyunu hergün dahada cok seviyordum.hatta premium üyelik almıştım.o zamanlar k2 nin müşteri memnuniyeti için ter döküyordu.hack yiyen bir arkadaşımın itemleri aynı gün verilmişti varmi ötesi efenim?

derken knight empire adındaki eklentinin çikacağı duyuruldu ağustosta.işte ne olduysa o zaman oldu.

k.e çıktı türklerin sayısı birden artışa geçti.itemlerin değeri düştü.yavaştan yavaştan dupe denen illet çıktı.2006 yılında kosp denen bok çıkıverdi.olay burada koptu.cafedeki 12 yaşındaki velet arkadaşlar bu programı kullanmaya başladı.küfür sayısında artış gercekleşti.artık herkes birbirine sövüyordu.normal chatte şu yazılari görmek mümkündü

-hede silahımı çaldı ciem abi
    -hödö tam bir o.ç dir beni kandırdı kimse ona güvenmesin partisine almasın
    -hodo piçi beni golemlere çekti partisine sakın girmeyin

oyunun tadı kaçıyordu.bir süre ara vermiştim.yazın fire drake adında bir eklentinin çıkacağını duydum.

yaz gelmişti kuşlar ötmeye,millet tatile gitmeye başlamıştı ki fire drake tam o zaman çıktı.boyutu epey büyümüştü herkes heyecan içinde indirdi,kurdu oynamaya başladi.ilk görüntü pek bir değişikli olmadığının habercisiydi.arayüz biraz değişmişti o kadar.level sınırı 80 olmuştu.anlaşılan kazıklanıyorduk.1gb büyüklüğündeki oyunda çok küçük değişiklikler ve küçümsenmicek sayıda bug vardı.can çekişiyordu oyun.önce quest bug patladı.sorada upgrade scroll larının dupelenmesi.

o andan itibaren oyunu bıraktım.aldığım son haberlere görede oyun pvp ağırlıklı olmuş.bir ciddiyeti kalmamıştır.
    3 5 aya kalmaz kapanır diye düşünüyorum.inşallah kapanmazda veletler oyuna doyar...
    (radyasyon vakumlayıcı, 03.01.2007 11:58)
  15. amacının ne olduğunu bir türlü anlamadığım gb denen olayla kafecilerin paraya vurduğunu anladığım oyunsu tatmin şeysi
    (megae, 03.01.2007 14:39)
  16. bu oyunu oynayan arkadaşların msnlerine "knight online hayat offline" gibi espriler yazmalarına sebebiyet veren zihin köreltici aktivite.
    (jaguarboy, 03.01.2007 21:27)
  17. ekrana boş boş bakıp yanımdakilere "bunlar ne lan","bu ne oğlum" diye bağırmama sebep olan online oyun zımbırtısı. internet cafeye gittiğimde 20 bilgisayarın 16 tanesi bu oyunla meşguldu ve kulislerde yüksek levelli oyunların yüzlerce dolara satıldığını konuşuluyordu. böylece knight online kompleksim başlamış oldu.msnde arkadaşlarla laflarken biri knight konusu açardı ve hayatıma duymadığım terimleri "sen ne anlarsın" gibisinden yüzüme çarpardı. her geçen gün kompleksim arttı. bunlarında üstüne yakın bir arkadaşımın bilmem kaç levellik oyununu 300 $ a sattığını duydum. işte o acı koydu. o gün bugündür internet cafelerde oyun hakkındaki bilgilerimi genişletmeye çalışırım..
    (headbangbro, 13.01.2007 23:11)
  18. ilk başladığımda sadece 3-5 türk'ün olduğu ,son derece keyif veren pvp'si olan ama daha sonra yaş ortalaması giderek düşen ve tamamen paranın sözünün geçtiği gereksiz oyun.
    (yineyenidenkobalamin, 23.01.2007 20:38)
  19. üzerinden baya para kazandıktan sonra bıraktığım oyun.servis sağlayıcılarının sadece parayı amaçlamış olup üyelerine çok az destek verdiği oyun.oyunun %80 türk olup, birçok yeni türkçe deyiminde çıkmasına sebep olan mmporg.

knight online hayaf offline .
    mademki türksün, dupe(-koxp) yap ki görsün.

pc başında para kazanmak
    işini sevmek
    (flash, 25.01.2007 01:14)
  20. sevgiliyle oynandığında,insanda sevgiliyi koruma iç güdüsünü artıran online frp oyunu.
    (ellisande, 07.02.2007 22:09)
  21. bırakıldığında insanı boşluğa sürükleyen, oyunu son oynadığın zamanlarda başladığın güne nalet ettiren, nice cevherlerin okuldan atılmasına sebep olan, dupe yapmadan sağlam olanlara yalancı piç gözüyle bakılan, bursa şehrinde olympia serverının içine sıçılan, game masterların bile türkler tarafından hacklenebildiği, zayıf koruması yüzünden senede 4-5 kez internet sitesi çökertilen, zaman harcayıp toparladığınız eşyaların birgünde uçup gidebileceği görülebilen, paralı üye olup 100lerce 200lerce 500lerce dolarlar harcanıp kendini korumada görüte itemların gittiğinde customer supportun sana siktir çektiği uzak durulması gereken aslında eski zamanlarda eğlenceli olan turk online rpgsi
    (dryolcu, 27.02.2007 02:34)
  22. okul hayatımı mahvettikten sonra bırakmak zorunda kaldığım oyun
    (ellisande, 24.03.2007 15:32)
  23. eğer premium üyelik yoksa bir gözünüzü login olabilmek için feda etmeniz gerektiği bir oyundur. binbir zahmet oyuna girdikten sonra "aga aa o pelerini nerden aldın","aga kolunda yanan şey ne"* gibi sorularla karşılaşılan, iki senemi adeta ziken* iğrenç oyun.
    (rhombitruncatedicosidodecahedron, 17.04.2007 14:44)
  24. -aga ks yapma
    -babanın yeri mi?
    -''gm koxp var burda''(sanki gm türkçe biliyor da)
    (elpis, 11.05.2007 22:09)
  25. 3.5 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olan, 2 milyon türk'ün oynadığı online oyun.

ayrıca ve kesinlikle rpg sıfatını haketmeyen oyun. roleplaying adına hiçbir şekilde elverişli ortam yaratmayan bir oyuna rpg denilmesi gerçek rpg'cileri küplere bindirmekten başka hiçbir amaca hizmet etmemektedir. zira sadece bir arka plan hikayesi ile rpg oyunu olunmuyor efenim. oyundaki questler hiçbir şekilde epik değildir, aksine direk olarak "eğer 20 tane troll kesersen sana shell helmet veririm, bıdıbıdı veririm" gibi üstünkörü görevlerle doludur oyun. hilelere de hiçbir şekilde önlem alınamamaktadır, şu saatten itibaren başladığınız anda bırakınız; bıraktırınız.
    (kane, 14.05.2007 15:56)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil