belki ilginizi çeker
  1. · karaoke
  2. · balans music and performance hall
gündem
  1. · cehennemin girişinde yazan söz
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · beşiktaş
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  6. · disko kralı
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · düşmana aşık olmak
  9. · rapidshare

klub karaoke  

1. taksimde aksanatın yanındaki sokaktan girince solda kalan şahane karaoke bar. doğum günü vs. gibi organizasyonlarınız için 15-20-100 vs. kişilik odalarından dilediğinizi kapatıp sizden başka kimsenin olmadığı yerde deli gibi anıra anıra şarkı söyleyebiliyorsunuz. giriş kişi başı 25 ytl bu fiyata bir yerli içki dahil. www.klub-karaoke.com adresinden daha ayrıntılı bilgi alınabilir.
    bu kadar reklama yetkililerinin benimle irtibata geçip bir içki ısmarlamalarını bekliyorum efendim.

bu cuma yapacağım doğum günü kutlamasından sonra daha kişisel veriler de sunabilirim.

(bkz: doğum günüm yaklaştı haberiniz olsun)
    (kedikara, 26.11.2007 20:49 ~ 20:49)
  2. " toplam kapasitesi 350 kişi olan klub karaoke de geleneksel karaoke tarzında özel localar kiralanabiliyor. farklı konsept odalarında, farklı kişi sayılarında grupları ağırlayabilen klub karaoke de kiraladığınız özel odanızın kapısını kapatarak, dilediğiniz gibi bağırarak, şarkılar söyleyip, özel ve özgür olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

doğum günleri, özel kutlamalarınız, şirket etkinlikleri, bekarlığa veda partilerinin şimdiden vazgeçilmez adresi klub karaoke."

kaynak: http://www.klub-karaoke.com/

buradan yola çıkarak, bir zirve yapılmasını talep ediyorum. 40 kişilik kapasiteye sahip fetiş odanın 2 sean kiralanması ile bu zirvenin gerçekleşeceğine inancım tam.
    (the girl with red hair, 15.07.2008 14:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil