zidane, ibrahimoviç ve owen, fenerbahçe'nin ara transferi için adı geçen futbolcular arasında. daum'un yönetime verdiği listeye göre hareket eden transfer komitesi, golcü forvet ve ortasaha arayışlarına başladı
fenerbahçenin çiçeği burnunda futbolcusu x sanki 40 yıllık fenerli gibi konuştu; " fenerbahçe büyük hedefleri olan bir dünya kulübü buraya şampiyonlauklar için geldim, ben zaten küçükken fenerliydim".
türk spor medyasının sürekli ve bıkmadan kullandığı kalıplardan oluşan kümedir.bu kümenin en büyük elemanlarından biri de "takım arkadaşlarına hemen uyum sağladığı gözlendi"dir.
o artık bizden biri.
bu haberi fesli nargileli bi fotoğrafla süslemekte yiğitliktendir. gerçi bu haber hakkında yapılan topçuların çoğu ülkeden gidince türkiye hakkında bin türlü atar tutar ama olsun bizden biridir naapsa yeridir.
bugün kendisini 3 yıllığına beşiktaş'a bağlayan imzayı atan x, ayağının tozuyla idmana çıktı. takım arkadaşlarıyla hemen kaynaştığı gözlenen x, sempatik hareketleri ile antremanın neşesi oldu.
şuayip oturan:çok çalıştı, bu sene forma savaşında bende varım dedi.
turan dolma:hocasının gözüne girmeyi başardı.geçen senekinden çok forma giyeceği belli.
alp ertunga:kampın başında geçirdiği sakatlık onu olumsuz etkiledi.formaya uzak gözüküyor.
sırf depar:genç futbolcu hırsıyla teknik ekibi büyüledi.bu sene süpriz yapabilir.
hasanhüseyin keşkül:mannheim(bu takım ne lan paso bunla maç yapıyolar) maçında göz doldurdu.savunma yönünü de güçlendirirse orta alanda üstüne adam tanımaz.
ronaldin hosanki:bu kampta ne kadar gelecek vaad ettiğini gösterdi.geleceğin ronaldinho'su sanki.
orelyo memedo:uyum sorunu yaşıyor.bu sorunu aşarsa çok yararlı olur.
kaya bilir:kalenin tek sahibi benim dedi.
duran duran:gerçek bir profesyönel.gençlere örnek bir oyuncu olsa da artık yaşlandı.
.
.
.
bik bik gider...